Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Αφροδίτη περνά στο μεταβλητό, αέρινο ζώδιο των Διδύμων και εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετό φλερτ αλλά πολύ πιθανόν να φέρει και αρκετά διλήμματα. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο λατρεύει να παίζει παιχνίδια μυαλού και γοητεύεται από τα πρόσωπα που έχουν έξυπνο τρόπο σκέψης. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επικοινωνήστε με διπλωματία και ευχάριστη διάθεση σήμερα αγαπητοί Κριοί με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργείστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην δουλειά σας για να ικανοποιηθείτε με υλική και ηθική ανταμοιβή, προβάλλετε τα καλλιτεχνικά και δυναμικά σας ταλέντα στην συναισθηματική σας ζωή, για να γονιμοποιηθούν τα θέλω και οι ανάγκες της καρδιάς σας και να καρποφορήσουν ευτυχία και αφοσίωση στην σχέση σας, απομακρύνοντας την ζήλεια, το πείσμα και τον εγωισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει απρόοπτα συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό και αεράτο θα είναι το παρουσιαστικό σας,  θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές. Η γοητευτική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα φίλοι Ταύροι είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα πρακτικά και δημιουργικά θέματα της καθημερινότητας είτε αυτά αφορούν υποθέσεις στην δουλειά σας που πρέπει να φέρετε εις πέρας, είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Βάλτε τα πράγματα σε τάξη στο γραφείο, στο σπίτι και στους αγαπημένους σας χώρους, τακτοποιήστε όλες τις εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν την ενότητα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να μιλήσετε, να ξεκαθαρίσετε και να εξηγήσετε. Έρχονται γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα, τερματίζουν δυσάρεστες καταστάσεις, τσακωμοί ή χωρισμοί. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα δοθεί λύση σε ζήτημα που σας προκάλεσε τον χωρισμό. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και σοβαρές υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Υλοποιήστε με συνέπεια και οργανωτικότητα τους βραχυπρόθεσμους και σταθερούς επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, απελευθερώστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για το αύριο συζητώντας με τον ερωτικό σας σύντροφο για μια μικρή απόδραση, ανατρέποντας έτσι την μουντάδα και την στασιμότητα της σχέσης σας. Αναζητήστε πρωτόγνωρους, αισθησιακούς τρόπους προσέγγισης στο ταίρι σας, απολαύστε την χαρά και την ζωντάνια της ζωής, με απλές και λιτές στιγμές αγάπης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα οργανωθείτε και θα περάσετε σε μεθοδικές πράξεις προσεγγίσεις. Θα σημειωθεί απρόοπτο γεγονός φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Η συνομιλία σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας ενθουσιάσει, θα δώσει τέλος στις επιφυλάξεις, τώρα θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Ανοίγεται πορεία σταθερής σχέσης με κατάληξη που δε θα σας απογοητεύσει, εσείς οι χωρισμένοι ετοιμαστείτε θα υπάρξει άνοιγμα άμεσης επανένωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ανοίγει ο δρόμος της καλοπροαίρετης και σταθερής επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα φίλοι Καρκίνοι, υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, απολαμβάνετε στιγμές αισθησιασμού και τρυφερότητας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, προσεγγίζοντας ένα υπέροχο, καινούριο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, ειλικρινά και ουσιαστικά θα είναι τα λόγια σας. Με το ταίρι σας θα αποφύγετε συγκρούσεις και ανούσιες κόντρες, θα επιλέξετε τον ορθολογισμό και όχι την παρορμητικότητα. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση με φανερή τη διάθεση να διατηρήσετε κλίμα ήρεμο και ισορροπημένο. Σε τυχαία χρονική στιγμή γοητευτικό πρόσωπο θα σας ανοίξει κουβέντα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει και αφορούν στην δουλειά σας αγαπητοί Λέοντες, δείξτε την απαιτούμενη ζεστασιά και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, φροντίστε τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας χωρίς να αμφιβάλλετε για τα αισθήματα του δεσμού σας, μην αρνηθείτε φιλικές προσκλήσεις οι αδέσμευτοι, που μπορεί να κρύβουν μια καινούρια γνωριμία, μην αφήνετε να χαθούν οι ευκαιρίες για ερωτικό παιχνίδι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από την απαισιοδοξία ή τη στασιμότητα, προσιτή θα είναι η στάση σας, αισιόδοξες οι διαθέσεις σας. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας αρχής. Ξαφνική πρόταση για συνάντηση θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Παρθένοι σας κάνει περισσότερο δραστήριους και οργανωτικούς για τα τρέχοντα και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας, ασχολείστε περισσότερο με τα πρακτικά και λειτουργικά ζητήματα της δουλειάς σας και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων, τακτοποιείτε πάσης φύσεως εκκρεμότητες που αφορούν στην καθημερινότητά σας. Οι ζευγαρωμένοι αφυπνίζετε τον δεσμό σας από την ανία και την πλήξη, οι αδέσμευτοι παίζετε αισθησιακά με το φλερτ του αντίθετου φύλου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με θετική κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα που κάποιο αυτά θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας. Ετοιμαστείτε έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, κάποιοι άλλοι να ερωτευτείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι μια ημέρα εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης παρά άγχους και υποχρεώσεων αγαπητοί Ζυγοί, για να κάνετε την προσωπική σας ενδοσκόπηση και να επιλέξετε άτομα και καταστάσεις που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας. Ξεκαθαρίστε τις αποτυχίες από τις επιτυχίες σας, θαυμάστε τον εαυτό σας στους τομείς που έχετε πετύχει, επικεντρωθείτε στα σημεία που σας ενώνουν ψυχικά με τον δεσμό σας, δίνοντας έμφαση σε μια τρυφερή συζήτηση με το ταίρι σας, πάρτε απαντήσεις για τις αμφιβολίες και τα ερωτηματικά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε συζητήσιμοι και ξεκάθαροι, στοιχεία που θα βοηθήσουν το ταίρι σας να περάσει σε εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμα ταίρι, η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοιχτεί αισθηματικά, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς. Σήμερα θα χαρείτε και θα ενθουσιαστείτε, τηλεφωνήματα και προτάσεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα σας αναζωογονήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αντί να κοιτάζετε τις μικρολεπτομέρειες που σας ενοχλούν στην δουλειά σας και τις επαφές σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, οργανώστε μια συνάντηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συζητήστε τα προβλήματα και τα διλήμματα που σας φορτίζουν χωρίς τύψεις και ταμπού, ξεκαθαρίστε το τοπίο της συναισθηματικής σας ζωής και της ενότητας της σχέσης σας. Ένας κοντινός περίπατος με το άλλο σας μισό, μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και τα νεύρα από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αισιόδοξες σκέψεις και μνήμες θα επικρατήσουν στο μυαλό σας. Σήμερα δε θα θελήσετε εντάσεις και καβγάδες μέσα στη σχέση σας, ομαλές και θερμές θα είναι οι επαφές με το αγαπημένο σας ταίρι. Για εσάς τους μοναχικούς και ελεύθερους θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, έρχεται αναστάτωση και μια απρόοπτη πρόταση – έκπληξη!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν στην προσωπική και επαγγελματική σας καθημερινότητα αγαπητοί Τοξότες, πληρώστε λογαριασμούς, τακτοποιείστε τα σοβαρά θέματα της δουλειάς που επηρεάζουν την ψυχική σας γαλήνη, οι ευκαιρίες για κοινωνική και ατομική άνοδο είναι αρκετές και χρειάζεται να οπλιστείτε με τόλμη και δυναμισμό για να αντικρούσετε τα επιχειρήματα του ερωτικού σας συντρόφου, για να αποβάλλετε τις δύσκολες στιγμές από τον δεσμό σας, για να φέρετε την ισορροπία στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, βγαίνει στην επιφάνεια η αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, αναλαμβάνετε ουσιαστική και δημιουργική δράση, δίνετε τέλος στην αδράνεια και στην αναμονή. Έντονο και άμεσο ενδιαφέρον θα δείξετε σε πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γίνει σταθερή σχέση μεταξύ σας. Χαρείτε τις αναζωογονητικές στιγμές που θα προκύψουν, ανταποκριθείτε με θερμότητα στα αισθήματα που θα σας εκδηλώσει πρόσωπο που από καιρό έχει μελλοντικές βλέψεις για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Νέες ευκαιρίες ξεδιπλώνονται στον εργασιακό σας χώρο κι εσείς πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας φίλοι Αιγόκεροι γιατί έχετε αρωγό στις προσπάθειές σας την αστρολογική όψη της ημέρας, έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους και τα οράματά σας. Καινούριες συναισθηματικές γνωριμίες είναι δυνατόν να επηρεάσουν θετικά το μουντό τοπίο της ερωτικής ζωής των αδέσμευτων σήμερα, ενώ οι ζευγαρωμένοι ανοίγετε διόδους χαράς και ζωντάνιας με το ταίρι που αγαπάτε έχοντας καλοπροαίρετη και αφοσιωμένη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, επιθυμία σας θα είναι να εξασφαλίσετε αρμονία και ισορροπία στη σχέση σας, σήμερα θα δείξετε την απαιτουμένη κατανόηση και συγκατάβαση. Εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσει το ταίρι σας να σας φανερώσει τη σκέψη του και τα αισθήματα του για εσάς, θα ακουστούν λόγια που σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η δέσμευση, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οργανωθείτε φίλοι Υδροχόοι σήμερα όσο μπορείτε περισσότερο, για να κατακτήσετε τους εργασιακούς στόχους και τα συναισθηματικά σας οράματα, δημιουργώντας με τις ικανότητες και τα προτερήματά σας μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείστε. Μαγνητίστε οι αδέσμευτοι μια νεογέννητη γνωριμία που φλερτάρει με τον ερωτισμό σας, γοητέψτε οι ζευγαρωμένοι το άλλο σας μισό με τρυφερή και δοτική διάθεση, αποκτήστε αμοιβαιότητα και συντροφικότητα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική ανασφάλεια. Για εσάς τους μοναχικούς θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η απόφαση σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ευχάριστες και καλότυχες ειδήσεις και νέα φτάνουν σήμερα στα αυτιά σας φίλοι Ιχθύες για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, για μια επαγγελματική πρόταση που περιμένετε, για μια έκπληξη που σας ετοιμάζει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει. Αγωνιστείτε για να αποκτήσετε ότι σας ευχαριστεί και σας γεμίζει χαρά, μην αφήνετε την ερωτική σας σχέση να μαραζώνει από στασιμότητα και βαρεμάρα, επικεντρώστε την προσοχή σας στις ιδιαίτερες, μοναχικές στιγμές με το ταίρι σας, αποδείξτε την αληθινή σας αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια τηλεφωνική επικοινωνία θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, τότε ετοιμαστείτε ανοίγεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον, αξιοποιήστε τις απρόοπτες εξελίξεις.

Πηγή: pierianews.gr