Σήμερα η φθινοπωρινή Ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού.

Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό σηματοδοτεί τη φθινοπωρινή ισημερία και ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, συζητήσεις για νέες συμφωνίες και η επίδραση με τους «άλλους» σε γενικότερο πλαίσιο. Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για αυτό πρόσεξε τις πληροφορίες που θα έρθουν, γιατί κάποιες από αυτές θα είναι πολύ σημαντικές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Διαθέτετε σήμερα, φίλοι Κριοί, την επιθυμία να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, για να επιφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στη δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις σας έχουν ιδιαίτερη σημασία και ενδιαφέρον, πράγμα που ενδυναμώνεται και σας παροτρύνει να χαλαρώσετε, να νιώσετε άνετα με τον ερωτικό σας σύντροφο, να εξωτερικεύσετε τα φλογερά και τρυφερά σας συναισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αντιδραστική θα είναι η ερωτική σας στάση, με το ταίρι σας ίσως να προκαλέσετε συγκρούσεις και λεκτικές κόντρες. Η συμπεριφορά σας δε θα είναι συμβιβαστική, δυσκολίες και μικρό εμπόδια δε θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Για τους ερωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή ένα ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σας ανοίξει κουβέντα. Εσείς που κυνηγάτε την νέα ερωτική γνωριμία τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Άκρως θετικές είναι οι εξελίξεις που θα έχετε σήμερα σε ένα σημαντικό, επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί, αγαπητοί Ταύροι, κινητοποιήστε τις οργανωτικές και δημιουργικές σας δυνάμεις και μη φοβάστε την απόρριψη από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Αναπτύξτε με πραότητα και υπομονή τα σχέδια που κάνετε για το κοντινό μέλλον στο ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι για να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, για να ζήσετε ένα θεσπέσιο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, δε θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας για σήμερα τουλάχιστον δε θα τακτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση. Ο ερχομός ενός ερωτικού προσώπου από τα παλιά θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στη σκέψης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τα πάντα μπορούν να σας συμβούν σήμερα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο, φίλοι Δίδυμοι, αρκεί να πλαισιώσετε τις αποφάσεις και τις επιλογές σας με το επικοινωνιακό ταλέντο και την ωμή σας ειλικρίνεια, να έχετε καλή και ευχάριστη διάθεση προς τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, να ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας στο άλλο σας μισό, βγάζοντας τις εσωτερικές σας αλήθειες, να μην κρύβετε τα πραγματικά σας αισθήματα για το δεσμό σας, να ξεγυμνώσετε την ψυχή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μείνετε σε ετοιμότητα έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις. Ενδέχεται να δείτε με αρνητισμό την πρόταση επανασύνδεσης, ωστόσο τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας αλλάξουν γνώμη. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός ελκυστικού προσώπου θα ξυπνήσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα προκύψει επικοινωνία έντονης και αμοιβαίας έλξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, και ίσως δεν είστε σε θέση να κρατήσετε κρυφή την ένταση που δημιουργείτε στο περιβάλλον που κινείστε, γι’ αυτό δώστε προσοχή στην εκφραστικότητα και τους υψηλούς τόνους που εκπέμπουν τα λόγια σας στα οικεία πρόσωπα και τον άνθρωπο που αγαπάτε, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος εκρήξεων και παρεξηγήσεων. Καθυστερήστε τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ίσως να μην είναι ισορροπημένες οι αντιδράσεις σας, στους διαλόγους με το ταίρι σας θα υπάρξει ένταση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με πιο αισιόδοξο μάτι, δε θα πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα σχετικά με θέμα επανασύνδεσης, καλό θα είναι για σήμερα τουλάχιστον να μην πιέσετε τον εαυτό σας να δώσει τελεσίδικη απάντηση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μη διασπάτε την ενεργητικότητά σας σε εφήμερες προσπάθειες, φίλοι Λέοντες, επικεντρωθείτε σήμερα στους απτούς και πραγματοποιήσιμους στόχους σας, μην βγαίνετε έξω από τα όριά σας. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανόν να σας δημιουργεί συναισθήματα θυμού και ανυπομονησίας, διοχετεύστε την δημιουργικότητά σας στον έρωτα, αγκαλιάστε με ρομαντική διάθεση τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, διώξτε από τη σχέση σας τις αμφιβολίες και το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, εύστοχη και επιτυχημένη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε σχέση καταπίεσης, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ερωτικό ζήτημα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν, αγαπητοί Παρθένοι, και επηρεάζουν αρνητικά και την ερωτική σας καθημερινότητα, τακτοποιήστε εκκρεμότητες στη δουλειά σας που δεν πρέπει να αφήσετε για αύριο. Προσπαθήσετε να ξεδώσετε από τα βάρη και τις ευθύνες που επωμίζεστε, ακουμπήστε στη ζεστή αγκαλιά του ερωτικού σας συντρόφου, αφεθείτε στη χαρά και την ευτυχία που σκιάζουν την συναισθηματική σας ζωή, η τύχη και το πάθος είναι με το μέρος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις ερωτικές κινήσεις που ήδη έχετε σκεφτεί ή σχεδιάσει, εκφραστείτε και προσεγγίστε. Μέσα στη σχέση σας επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες η δική σας άποψη θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει, θα είστε σε θέση να αντιπαραθέσετε έξυπνα επιχειρήματα. Σε ξαφνική απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει χαρούμενες, ευχάριστες και δοτικές στιγμές γεμάτες συναίσθημα ακόμα και με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Η μέρα σας προκαλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, λειτουργώντας περισσότερο με τη λογική και το ρεαλισμό σας και λιγότερο με τις ευαισθησίες και τη ρομαντική σας πλευρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα καταφθάνει ένα απρόσμενο ερωτικό άνοιγμα, τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια ερωτική γνωριμία. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που η συνομιλία σας θα αποτελέσει ξεκίνημα σχέσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι τερματίζετε τη μοναχικότητα σας.  Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, η σημερινή αστρολογική όψη θα κλονίσει τις ισορροπίες σας, ωστόσο ο ορθολογισμός σας θα δώσει τέλος σε τσακωμούς και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ζητήστε τη βοήθεια και την υποστήριξη για τις οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, από έμπιστους συνεργάτες και φίλους, χωρίς να δημιουργείτε επιπρόσθετες υποχρεώσεις και βάρη στο καθημερινό σας ισοζύγιο. Βρείτε τη μέση οδό συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποκτήστε την πραγματική θέληση και βούληση να απεγκλωβίσετε το δεσμό σας από τις παρεξηγήσεις και τη στασιμότητα, επαναφέρετε την ισορροπία και τη γαλήνη στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμούς, οριοθετήστε τα νεύρα και την ορμητικότητα σας. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας τόσο με τον εαυτό σας, όσο και μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιέσεις. Τηλεφώνημα που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, για εσάς τους χωρισμένους η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση ξεκαθαρίσματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Βεβαιωθείτε σήμερα, φίλοι Τοξότες, πως τα πάντα γύρω σας βρίσκονται στη σωστή τους θέση, έχουν τους ρυθμούς που επιδιώκετε και θα επιφέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάτε για την επαγγελματική σας ανταμοιβή και την προσωπική σας καταξίωση. Συναντήστε νέους φίλους, ανακαλύψτε οι αδέσμευτοι μια υπέροχη γνωριμία, φλερτάρετε με ένα υπέροχο ειδύλλιο, απελευθερώνοντας τις αισθησιακές σας επιθυμίες, οι δε ζευγαρωμένοι αφιερώστε χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στον ερωτικό σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποτινάξετε πιεστικά δεσμά, ωστόσο η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες ενδεχομένως και άστοχες. Σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα σας κάνει πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδομήσετε την παλιά σας σχέση πάνω σε καινούργια βάση. Σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και ευχάριστες συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ακόμα και αν δεν αισθάνεστε απόλυτα έτοιμοι, αγαπητοί Αιγόκεροι, προσπαθήστε σήμερα να εξωτερικεύσετε τις αλήθειες που κρύβει η καρδιά σας, είτε αυτές αφορούν ένα επαγγελματικό σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, είτε έχουν να κάνουν με σκέψεις και όνειρα που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή. Οι αστρολογικές συγκυρίες στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας να πλησιάσετε το ταίρι που αγαπάτε, να αποσπάσετε στιγμές πάθους από το δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στις αυθόρμητες εξάρσεις, συγκρατήστε τη νευρικότητα σας, σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο που εδώ και καιρό κάτι προσπαθεί να σας φανερώσει, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια αρκετά ευνοϊκή ημέρα για σας, φίλοι Υδροχόοι, για να οργανώσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια στη δουλειά σας και στο κομμάτι των προσωπικών σας επιδιώξεων, να βάλετε σταθερά θεμέλια σε ένα μεγάλο σας όραμα που αφορά το μέλλον του δεσμού σας, να εμπιστευτείτε και να αφουγκραστείτε τα θέλω και τις επιθυμίες της σχέσης σας. Αν πιστεύεστε πως έστω και μια τρυφερή κουβέντα μπορεί να κάνει το θαύμα της, πείτε με θάρρος και τόλμη όσα αισθάνεστε, μη φοβάστε την απόρριψη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας και απαισιοδοξίας, τώρα θα ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα βρείτε την άκρη του νήματος. Ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα συγκεκριμένο άτομο με το στυλ και τα λόγια του θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κερδίσει την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσπαθήστε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, με τακτ και ευγενικούς τρόπους να αντιληφθείτε τι κρύβεται πίσω από τις προθέσεις των συνεργατών σας και των προσφιλών σας ατόμων, που μπορεί να επηρεάζει την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία σας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς στην ερωτική σας ζωή, να προβάλετε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς στο άλλο σας μισό και να βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε, και θα το πετύχετε δίχως γκρίνια και εγωισμό, χωρίς πείσματα και εκρήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και απρόοπτες ερωτικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα με άτομο εύθυμο, πρόσχαρο, και ανοιχτόκαρδο. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να κλείσει με πρόταση για ραντεβού.

Πηγή: pierianews.gr