Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η ημέρα θα είναι υποστηρικτική ως προς τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία χρειάζονται καλή οργάνωση πριν περάσεις στην υλοποίησή τους. Η υπομονή θα ενισχυθεί από την ενέργεια της παραπάνω όψης, κάτι που θα αποτελέσει «πολύτιμο σύμμαχο» σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο πρόσωπο. Σήμερα ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας προτείνει καινούργια επαγγελματική συνεργασία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, παρορμητική θα είναι η στάση σας, δε θα είναι συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα κοφτερά λόγια, επιλέξτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία. Η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ‘ρθει πολύ κοντά σας, ωστόσο οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά σας θα φέρουν καθυστέρηση στην εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ευέξαπτους, ανυπόμονους ίσως και κάπως απαιτητικούς. Θα εμφανίσετε πείσμα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε λεκτικές διαφωνίες ή συγκρούσεις. Σήμερα θα αναζητήσετε κυριαρχία τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κάνει πρόταση που θα είναι δημιουργική και συμφέρουσα. Στον ερωτικό σας τομέα, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν ένα είδος συναισθηματικού μπλοκαρίσματος. Ενδεχομένως να αισθανθείτε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι, δυσαρέσκεια θα νιώσετε για καταστάσεις που θεωρείτε πως σας βυθίζουν στη ρουτίνα. Προσοχή στα εικονικά αδιέξοδα και στις ακραίες θεωρίες, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τα θετικά στοιχεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή ερωτικούς, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιο αρνητικό γεγονός που να σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Σε αναλυτική συζήτηση που θα ανοίξετε θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις ψευδαισθήσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυθόρμητος και εκδηλωτικός θα είναι ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ίσως να μπερδευτεί η καρδιά σας, θα υπάρξουν αντικρουόμενες επιθυμίες και αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Καχύποπτος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η αδυναμία ισορροπίας στις διαθέσεις σας, θα μπερδέψει πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά. Σας συμβουλεύω για θέματα χωρισμού ή επανασύνδεσης αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, καταστάσεις εκνευρισμού ή σύγχυσης θα επηρεάσουν αρνητικά την κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε βιασύνες, άγχος και παρορμητικές αποφάσεις. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα δεσμεύσεων ή τελεσιδίκων υποσχέσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα μια συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές, αλλαγές θα υπάρξουν στην πορεία του δεσμού σας. Ένα πρόσωπο που  σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, θα μάθετε για τα αισθήματα και τις βλέψεις που έχει για εσάς. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για εξελίξεις, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια επαγγελματική ή συναδελφική σας διαφωνία. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν κουβέρτες  ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως ορμητικές, μειωμένη ίσως και ανύπαρκτη θα είναι η εγκράτεια σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανίσετε αλλοπρόσαλλη στάση, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν έντονα σκαμπανεβάσματα. Οι ανασφάλειες σας θα σας ωθήσουν στο να δημιουργήσετε έναν τοίχο γύρω από τα συναισθήματα σας, σήμερα θα αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφισβητήσεις, ίσως να μην δείτε με θερμό μάτι την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε απ πρώην ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα,  πρώην ερωτικό σας ταίρι να θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Θα λάβετε πρόταση για συνάντηση που ουσιαστικά θα στοχεύει στην επανένωση και στη σταθερή ερωτική πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να υπάρξουν συναισθηματικοί διχασμοί, ωστόσο η πορεία των συζητήσεων σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε μέσα στη σχέση σας πρόβλημα που σας προκαλεί ανασφάλεια, σήμερα θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από τυχόν αμφιβολίες. Σε πρώην ταίρι σας η στάση σας θα συγκαταβατική, έντονες συζητήσεις που θα γίνουν θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα πρέπει να αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Παρορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Στα ερωτικά σας ανοίγεται νέα προοπτική, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από καχυποψίες. Θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες θα σας δημιουργήσουν ξαφνικά διλλήματα. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τάσεις ζήλειας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε στο ταίρι σας τις φοβίες και τις υποψίες σας, αν δεν θέλετε να παγιδευτείτε παίξτε με ανοιχτά χαρτιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση πάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Ίσως να υπάρξουν αντιπαλότητες, σας συμβουλεύω οι αποφάσεις σας να μην παρθούν υπό συνθήκες εκνευρισμού. Στα ερωτικά σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αντιδραστικές θα είναι οι ενέργειες σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Ένα ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα εντάσεων, καλό θα είναι να μην φανείτε ασυμβίβαστοι. Στον ερωτικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, ωστόσο προσοχή στον τρόπο προσέγγισης που θα επιλέξετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα αναζητήσετε πάθος και ένταση, από την άλλη θα εγκλωβιστείτε στις αμφιβολίες σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ερωτικό. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι ή με πρόσωπο που τώρα ξεκίνησαν οι επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή στην εσωτερική πίεση που θα ασκήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, ανεξέλεγκτη θα είναι η ανταγωνιστική σας διάθεση, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αθέμιτες πράξεις. Ανυπόμονη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, ίσως να μην καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, το νου σας να μην χαλάσετε συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα δημιουργήσει μπέρδεμα στην καρδιά σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε, θα αμφισβητήσετε και θα θέσετε ερωτήματα. Κυκλοθυμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας κατανοήσει. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και φιλικές συναναστροφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανήσυχη και προκλητική θα είναι η ερωτική σας στάση, οι πράξεις σας θα είναι αψυχολόγητες και ασυνήθιστες. Ενδεχομένως να δημιουργήσετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας, αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε περισσότερο στον ερωτισμός σας, αναζητήστε ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο εκκεντρικής εμφάνισης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σύγχυση θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν άτοπες ή αντιφατικές. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για άμεσες ή ριζικές αλλαγές, θα υπάρξει στασιμότητα λόγω διαφωνιών. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την συναισθηματική αναστάτωση που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες, αποφύγετε σκηνές ζήλειας.

Πηγή: pierianews.gr