Σήμερα το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός θα συναντηθούν για τρίτη φορά μέσα σε αυτό το έτος με μία δυσαρμονική όψη, κάτι που δείχνει πως από σήμερα και για το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν στιγμές εκνευρισμού, θυμού και πολλές φορές θα θελήσεις να πεις τα πράγματα «έξω από τα δόντια», χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες. Η αυτοσυγκράτηση θα αποτελέσει το «κλειδί» ώστε να μην υπάρξουν ζητήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες,

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν αποκλείω καθόλου αγαπητοί Κριοί να έρθουν σήμερα στα χέρια σας η ανταμοιβή και η προσωπική καταξίωση που επιδιώκατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Δείτε με θετικό και ξεκάθαρο μάτι μια συζήτηση με τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα, οι πάσης φύσεως σχέσεις σας μπορούν να ανθίσουν με ευμενή για σας προσανατολισμό, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και αισθησιακή διάθεση, οι δε αδέσμευτοι επωφεληθείτε από μια έξοδο για να κάνετε ένα καινούριο συναισθηματικό ξεκίνημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η διαλλακτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα κάνει την εμφάνισή της, σήμερα θα έχετε την πρόθεση να κατανοήσετε το ερωτικό σας ταίρι, στις επαφές σας δε θα υπάρξουν εντάσεις, θα αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Αν αναζητάτε καινούργια γνωριμία, τότε καλό θα είναι να μην κλειστείτε στο σπίτι σας, φανείτε δεχτικοί στις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, σε οικείο περιβάλλον θα ανοίξετε θερμή κουβέντα με γοητευτικό άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σκεφτείτε φίλοι Ταύροι, πως τα αποτελέσματα και οι εξελίξεις στα θέματα και τις υποθέσεις που σας απασχολούν σήμερα σε ότι αφορά στην δουλειά σας και γενικότερα στην προσωπική σας καθημερινότητα, εξαρτώνται απόλυτα από τις επιλογές και τις αποφάσεις που θα πάρετε, γι’ αυτό μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και περιμένετε από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάξουν όλα, συνεργαστείτε με τους αγαπημένους ανθρώπους γύρω σας και τον ερωτικό σύντροφο χωρίς να δίνετε σημασία στο γκρίζο παρασκήνιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα υπάρξει θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού που θα επαναφέρει στην ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Θα μπει σε τάξη και ασφάλεια η ερωτική σας ζωή αρκεί να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του σχετικά με τα αισθήματα του για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μοιράστε απλόχερα σήμερα την σοφία και τις εμπειρίες σας αγαπητοί Δίδυμοι στους συναδέλφους και τα κοντινά σας άτομα, για να απολαύσετε την παραδοχή και την εκτίμηση των προσόντων και της αξιοσύνης σας. Ασχοληθείτε ζεστά με τις προσωπικές σας ανάγκες, η σημερινή όψη επιβραβεύει τις προσπάθειες σας, δίνει φτερά στα συναισθηματικά σας όνειρα, θαμπώστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με την ευγλωττία και την διπλωματία σας, δίχως να σκέφτεστε πονηρά και αρνητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, η σχέση σας από φιλική θα μετατραπεί σε ερωτική. Σήμερα θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρετε τελικά να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς αναστολές ή ανασφάλειες, να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η  σημερινή όψη, προωθεί φίλοι Καρκίνοι την πνευματική σας διαύγεια και τις ευαισθησίες σας σήμερα και είναι βέβαιο πως θα φτάσει στα αυτιά σας ένα χαρούμενο και ευχάριστο νέο για κάποια επαγγελματική ή προσωπική υπόθεση που σας απασχολεί. Οι ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού συντρόφου, ίσως τραβήξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας περισσότερο από ποτέ, οπότε καλό θα είναι να ισορροπήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας για να βρείτε τις λύσεις που επιζητάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ήρεμη θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, δε θα φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα στοχεύει στην επανασύνδεση και θα το εκδηλώσει ξεκάθαρα. Αν αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση τότε περάστε σε δεσμευτικές προτάσεις, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερές και μόνιμες εξελίξεις. Εσάς τους ελεύθερους και μόνους, θα σας πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως συμπαθητικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Συνεχίστε να αγωνίζεστε για τα επιτεύγματά σας αγαπητοί Λέοντες, να κυνηγάτε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προτερήματά σας. Σκεφτείτε πως κανείς και τίποτα δεν μπορούν σήμερα να αντιγράψουν τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε, δείξτε δυναμισμό και ενθουσιασμό στα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν και την ίδια στιγμή απαιτούν μια ουσιαστική και σημαντική λύση, επενδύοντας στην έντονη σεξουαλικότητά σας και την αγάπη για το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ώριμη θα είναι και η σκέψη σας και η στάση σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τη θερμή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, θα βρει τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αρκετές επαφές και συναντήσεις σας περιμένουν φίλοι Παρθένοι σήμερα, προκειμένου να ερευνήσετε περισσότερο τις προθέσεις των συναδέλφων και των φιλικών σας ατόμων και να ανιχνεύσετε τα κοινά σημεία που υπάρχουν ανάμεσα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του περιβάλλοντος που κινείσθε. Ίσως σας απασχολήσει έντονα μια ερωτική σχέση από το παρελθόν, μην δίνετε βάρος και σημασία στα λόγια, όσο στις πράξεις που ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, απομακρύνετε τον κίνδυνο μιας ρήξης στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τακτική, οργάνωση και στόχευση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας, έρχεται ερωτική επιτυχία και συναισθηματική ισορροπία. Οι συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα, χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα γεγονότα θα απαιτούν αποφασιστικότητα, ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις. Προετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, με εξομολογήσεις και σοβαρές υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα αγαπητοί Ζυγοί σήμερα, που ίσως βλάψει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε και στις κοινωνικές σας επαφές. Η σημερινή όψη επηρεάζει αρκετά τα οικονομικά σας, πράγμα που σημαίνει πως τα περιττά έξοδα και οι τυχόν σπατάλες, πιθανόν φέρουν ανισορροπία και μπερδέματα στον καθημερινό προϋπολογισμό. Ρισκάρετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, θωρακίστε την σχέση σας από την ζήλια και το πείσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα επιλέξετε να κινηθείτε με ειλικρίνεια, ηρεμία, και συγκαταβατικότητα, θα είναι μια πολύ σωστή τακτική, θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση τσακωμού, θα γλυτώσετε από τυχόν απρόοπτες αρνητικές ανατροπές. Προσωπικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, αν μιλήσετε ξεκάθαρα και φανερώσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Βελτιώνεται αρκετά η ψυχολογία σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, η σημερινή όψη βοηθά να αναλύσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, αφ’ ετέρου σας προτρέπει να ενώσετε τα κομμάτια του πάζλ που αφορούν στις λύσεις που ψάχνετε για την συναισθηματική σας ζωή και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μια όμορφη και τρυφερή εικόνα δημιουργείται στον δεσμό σας, ξεθάψτε από τα βάθη της καρδιάς σας τα θέματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί με το ταίρι σας, μιλήστε με ειλικρίνεια και ζεστασιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο δρόμος της αλλαγής και της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την ερωτική σας ζωή. Για εσάς που έχετε ανάγκη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, μην αναλωθείτε σε αβάσιμες απαισιόδοξες σκέψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν θα βρείτε τη δύναμη να διώξετε από τη ζωή σας αρνητικά ερωτικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα μπορούσα σήμερα να σας χαρακτηρίσω αγαπητοί Τοξότες, σαν την ήρεμη δύναμη που ενώ δεν μιλάει, δεν κάνει πράξεις απελπισίας και απόγνωσης, εν τούτοις μέσα σας αισθάνεστε ένα συνεχόμενο καζάνι που βράζει, προκειμένου να διεκπεραιώσετε όλες τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας. Κρατώντας χαμηλούς τόνους και ήπιο προφίλ είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε όχι μόνο τις εντυπώσεις και την αποδοχή των γύρω σας, αλλά και να πραγματοποιήσετε τα θέλω της καρδιάς σας στο πλευρό του συντρόφου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, αλλά ως τώρα δεν είχατε υποψιαστεί πως τρέφει για εσάς ερωτικό ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε την πρόταση που θα σας γίνει, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν ξαφνιάσματα, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα επιτυχημένης κατάληξης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή όψη ενισχύει φίλοι Αιγόκεροι, την υπομονή και την ανεκτικότητά σας, σας προτρέπει και σας βοηθά να μην κάνετε κινήσεις απελπισίας για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά να ενεργήσετε με απόλυτη σύνεση, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να δράσετε στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ίσως απογοητευτείτε από μια πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου, σκεφτείτε όμως πως έχετε κάνει και εσείς κάποια λάθη που χρειάζονται την συγγνώμη σας για να επανέλθει η ηρεμία, η γαλήνη και η πραότητα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει όψη η καρδιά σας και να διαφοροποιήσετε κατά πολύ τα ερωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα συμβεί η κατάλληλη γνωριμία που θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, μην αφήσετε τις ανασφάλειές σας να φέρουν αναβολές ή καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια απαιτητική μέρα για σας αγαπητοί Υδροχόοι, που είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε απογοητευμένοι από κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που συμβαίνουν στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή. Πιστέψτε περισσότερο στις δικές σας δυνατότητες και ικανότητες, για να εκτελέσετε βήμα βήμα τα σχέδια και τα πλάνα σας. Δώστε το καλό παράδειγμα στον ερωτικό σας σύντροφο για να σας εκμυστηρευτεί τα πραγματικά συναισθήματα που νιώθει, σβήστε κάθε ίχνος καχυποψίας και ζήλειας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έρχεται συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η ψυχική ηρεμία που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε αρνητικά θέματα, τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τυχόν διαφωνίες. Εσείς οι χωρισμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αμοιβαίες υποχωρήσεις θα φέρουν κατάληξη ένωσης. Ειλικρινείς εξομολογήσεις θα γεφυρώσουν τις καρδιές σας, εστιάστε στην αξία των αισθημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ένας καινούριος άνεμος αναγέννησης και θετικών αλλαγών πνέει σήμερα φίλοι Ιχθύες στην καθημερινότητά σας, που σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας σχετικά με τις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να στηθούν από συνεργάτες και προσφιλή σας άτομα, είναι απαραίτητο να αποφύγετε τις έντονες συγκινήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, τροφοδοτώντας την σχέση σας με τρυφερότητα και ζεστασιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα καταφέρετε να ξεφύγετε από κουραστικές ή δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις, αρκεί να προσπαθήσετε να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε και αυτό που δε θέλετε. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, έρχεται άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σας θα είναι η πορεία και η κατάληξη των επαφών που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης, καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε.

Πηγή: pierianews.gr