Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανός στον Ταύρο.

Ο Ερμής θα συναντήσει για άλλη μία φορά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου αυτή η όψη είχε πραγματοποιηθεί ξανά στα μέσα Ιανουαρίου, τότε που Ερμής είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου. Η δυσαρμονική συνάντησή τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, ανατροπές της τελευταίας στιγμής καθώς και κάποια ένταση κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και αν κρατήσεις τη ψυχραιμία σου! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις λεκτικές ή πρακτικές. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στη υπερβολική αισιοδοξία, οραματιστείτε με ρεαλιστική σκέψη. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδο. Φανείτε τολμηροί και εκδηλωτικοί, πλησιάστε και προσεγγίσετε, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Σε θέματα που υπάρχουν διχογνωμίες και αντιρρήσεις η στάση σας δε θα πρέπει να είναι επιθετικά μαχόμενη, κινηθείτε με ηρεμία και όχι με διάθεση κόντρας. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, θα αποδειχτεί λάθος αν με τις αντιδράσεις σας δημιουργηθεί κλίμα έντασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα. Δεν θα το αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας. Σήμερα θα το μπερδέψετε το ερωτικό σας ταίρι, δεν αποκλείεται να το αναγκάσετε να προβληματιστεί χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο. Δεν θα έχετε καμία διάθεση για δεσμεύσεις και υποσχέσεις σχετικά με μελλοντικά θέματα, αν το ταίρι σας κάνει το λάθος και σας πιέσει, καλό θα είναι να απαντήσετε συγκρατημένα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η Ζωτικότητα και η εσωτερική ορμή που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας. Ναι μεν θα υπάρχει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε την ιδέα που έχετε για τις ικανότητες σας και εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε θα μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε οικονομικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας, αν σας χρωστούν χρήματα ή εσείς χρωστάτε ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας καλό θα είναι οι ενέργειες σας να μην είναι επηρεασμένες από παρελθοντικές καταστάσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα ωστόσο το καθετί θα πρέπει να γίνει με μέτρο και σύνεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δεν θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι να αποτινάξετε το άγχος που σας δημιουργεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ένταση θα παρατηρηθεί στον συναισθηματικό σας κόσμο, δώστε προσοχή στις αντιδράσεις σας. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσωπικές εσωτερικές σας ισορροπίες, καλό θα είναι να διατηρήσετε υπό έλεγχο την κυκλοθυμία και την αντιδραστικότητας, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια λεκτική διαφωνία. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν κουβέρτες ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως ορμητικές, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε εγκρατείς, σκεφτείτε με ορθολογισμό. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε σε θέματα οικογενειακά, οι καταστάσεις θα απαιτούν υπομονή, αποστασιοποιηθείτε και δώστε χρόνο στα γεγονότα. Βγείτε έξω με φίλους, οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να βγει στην επιφάνεια η χαλαρή και χιουμοριστική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Δεν θα είστε καθόλου θετικοί για αναλυτικές συναισθηματικές συζητήσεις, με φανερό τρόπο θα αποφύγετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Ίσως να σας προκαλέσει άγχος η επαφή σας με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, ενδέχεται να μπερδευτεί η καρδιά σας, επιρρεπείς θα είστε σε σπασμωδικές κινήσεις ή αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα εμφανιστείτε τολμηροί και συζητήσιμοι, σήμερα θα εκφράσετε ελεύθερα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις χωρίς ενδοιασμούς και κομπιάσματα. Φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η ειλικρινή σας στάση θα σας βγάλει κερδισμένους, ωστόσο αν θέλετε να τερματίσετε εντάσεις ή διαφορές θα πρέπει να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση από το ταίρι σας και ενδεχομένως να μπλεχτείτε σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις. Θα σας βγει σε καλό μια ανοιχτή κουβέντα με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και πώς μπορείτε να το κερδίσετε. Μία συνάντηση και μια έντονη συζήτηση με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης και μάλιστα άμεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτοεκτίμηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή στην πεισματική αντίδραση. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος η αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή βιαστικές επιλογές. Χαλιναγωγείστε τις εσωτερικές σας τάσεις, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία και μέτρο. Στο οικονομικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να βάλετε σε πρόγραμμα τις οφειλές και γενικότερα τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας, μη δώσετε παράταση σε υποθέσεις που χρήσουν άμεση διεκπεραίωση. Τα προβλήματα σας και γενικότερα τις δύσκολες υποθέσεις σας σήμερα θα τις αντιμετωπίσετε με αμεσότητα, θα ψάξετε να βρείτε λύσεις και θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα απομακρυνθείτε απ πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες, θα θελήσετε οι επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να είναι χαλαρές ίσως και κάπως επιφανειακές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα αλλάξει τα δεδομένα, έρχονται ξαφνικές ερωτικές ανατροπές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δυναμική θα είναι η σκέψη σας ίσως να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως οι αγχωμένες και απαισιόδοξες σκέψεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εξέλιξη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα υπάρξει δίοδος για οικονομική βελτίωση. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να συναναστραφείτε, ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες. Ευχάριστες συναντήσεις, ανέμελοι διάλογοι και φιλικές παρέες θα κρατήσουν ακμαία τη διάθεση σας. Η ήρεμη ψυχολογία σας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, το ταίρι σας ενδέχεται να σας στριμώξει σε συζητήσεις και σε αναλυτικούς διαλόγους, ωστόσο ο αρνητισμός σας δεν θα βοηθήσει στο να  βάλετε τα πράγματα σε μια σχετική τάξη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας να απαλλαγείτε από την στασιμότητα και την συναισθηματική ξηρασία, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Θα πρόκυψε ερωτικό ξάφνιασμα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για ανανέωση και βελτίωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ρεαλισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με δυναμικότητα. Επειδή θα είστε επιρρεπείς στους ενθουσιασμούς προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Έρχονται ξαφνικές αλλαγές στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υπευθυνότητα θα σας χαρακτηρίζει, κάποια πρόσωπα θα νιώσουν πως μπορούν να στηριχτούν επάνω σας. Σοβαρότητα θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δε θα προσπεράσετε με αδιαφορία τις καταστάσεις. Σήμερα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα ανοιχτούν από εσάς τους ίδιους, θα προσπαθήσετε να τεκμηριώσετε και να περάσετε τη γνώμη σας όμως για να μην δημιουργηθεί πεισματικός αντίλογος θα πρέπει ο τρόπος σας να είναι ήρεμος και όχι επιτακτικός. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, προσοχή στα ριψοκίνδυνα άλματα. Εσείς που είστε στο κλείσιμο οικονομικής συμφωνίας προσπαθήστε να κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία, ο ασυμβίβαστος ή μονόπλευρος τρόπος σκέψης θα σας φέρει δυσκολίες ίσως και αποτυχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα ίσως να σας προκαλέσει κάποιους συναισθηματικούς διχασμούς, σήμερα θα δυσκολευτείτε να βρείτε την άκρη του νήματος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε μια παλιά ερωτική σας εκκρεμότητα, συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανασύρει στην επιφάνεια ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος. Προετοιμαστείτε για έντονες συζητήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προβληματιστείτε, δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά διλλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αποκτάτε καινούργια σχέδια και περνάτε δυναμικά στην υλοποίηση τους. Η ανάγκη σας για αποφόρτιση και ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει να αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας κουράζουν και σας φθείρουν ψυχολογικά, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε συνθήκες καθημερινότητας. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Δώστε προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις και συμπτώσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθάρισμα σχετικά με αρνητικές ή μπερδεμένες υποθέσεις που κρατάνε από το παρελθόν. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας ωθήσει σε προτάσεις που δε θα απορριφτούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα θελήσετε να εμβαθύνετε στις ερωτικές σας συζητήσεις, αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας θα σας ωθήσουν στο να απαιτήσετε ριζικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Τώρα θα θελήσετε να επιβεβαιώσετε αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα, αν όντως μπορείτε να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, και κατά πόσο η βάση της σχέσης είναι στερεή. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις αγχωμένες πράξεις, θα είναι λάθος αν δημιουργήσετε προβλήματα άνευ λόγου και ουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στόμφο και επιχειρηματολογία θα έχουν τα λόγια σας, αποφασιστικότητα και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο στις έκρυθμες καταστάσεις αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Για να πέσει ο δείχτης επικινδυνότητας χειριστείτε τις δυσκολίες με τρόπο κάπως πιο διπλωματικό ή ευέλικτο. Σε ανταγωνιστικά ζητήματα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μη γίνετε θύμα ανεξέλεγκτης επιμονής. Στον οικονομικό σας τομέα προνοητικός θα είναι το τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Εσείς που περιμένετε καθοριστικές απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν τα λόγια που θα ακούσετε. Περάστε σε κινήσεις βελτίωσης, κάντε τις προτάσεις σας, σε τυχόν παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη ίσως και κάπως απρόβλεπτη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι άστατο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και που στοχεύετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να φέρετε σε αδιέξοδο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κάπου θα μπερδευτεί ίσως και να αποχωρήσει. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε συναισθηματικά κενά, μη προκαλέσετε καταστάσεις αβεβαιότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Παρορμητική, δυναμική και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι εσωτερικές σας ορμές θα τονώσουν τη ζωτικότητα σας, η μέρα σας θα είναι δραστήρια. Σε επαγγελματικές συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα, σε περιπτώσεις θυμού ή λεκτικών αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι υπερβολικές. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, κινηθείτε ψύχραιμα, αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις. Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από την ρουτίνα από οτιδήποτε κάνει την ερωτική σας ζωή βαρετή και ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε ερωτικές διεκδικήσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ο αυθορμητισμός και η κοινωνικότητα σας θα σας κάνουν πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για συναναστροφές και επαφές με διαφόρων ειδών άτομα γνώριμα ή καινούργια. Σαφήνεια και ευστροφία θα έχει η σκέψη σας, ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια σας, θα είστε ειλικρινείς, όπου χρειαστεί θα κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας και τα επιχειρήματα που θα προβάλετε θα τακτοποιήσουν εργασιακά ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος. Κρατήστε ισορροπημένη τη στάση σας και σταθερές στις απόψεις σας, σε θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό δε θα πρέπει να φανείτε ως πνεύμα αντιλογίας, αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη άποψη. Σε περίπτωση που θέλετε να εξακριβώσετε ή να διαπιστώσετε σωστή θα είναι η αντίληψη σας, βασιστείτε στα αποδεδειγμένα γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, στην αρχή θα φανεί ήρεμη και ουδέτερη η μέρα σας, ωστόσο από την μια στιγμή στην άλλη, θα προκύψουν ερωτικά γεγονότα που θα αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα. Σήμερα θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο δεν θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης.

Πηγή: pierianews.gr