Σήμερα το  εξάγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η αρμονική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία γλυκιά ατμόσφαιρα σήμερα, η οποία θα συμβάλλει στο να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, να περάσεις χρόνο μαζί τους ή να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα η οποία σε κάνει να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πολύ καλή ημέρα και για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τις τέχνες, καθώς αυτή η όψη ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Ιχθύς, Καρκίνοι και Σκορπιοί.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι. Αποφύγετε επικριτικές εκφράσεις, προσπαθήστε να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τον αυθορμητισμό σας. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένο πρόσωπο τότε να το κάνετε, η σημερινή αστρολογική όψη θα σταθεί στο πλευρό σας, θα σας δώσει το άνοιγμα που ψάχνετε. Προσοχή στις τελεσίδικες αποφάσεις και επιλογές, για σήμερα σας συμβουλεύω να μην πράξετε βιαστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι η κυριαρχία ή η υπεροχή. Εσείς οι ελεύθεροι θα φανείτε προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Νευρικότητα θα σας προκαλέσουν τυχόν μικρό εμπόδια, ωστόσο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Στόχος σας θα είναι η ήρεμη αρμονική επικοινωνία και όχι οι σκληρές διαπραγματεύσεις υπεροχής ή διεκδίκησης. Με ισχυρή την επιθυμία να δημιουργήσετε ισορροπημένες καταστάσεις θα φανείτε συγκαταβατικοί, διαλλακτικοί σε κάποιες περιπτώσεις, και γενικά προστατευτικοί. Αυτή τη φορά στις συζητήσεις σας θα αφήσετε δίοδο συμβιβασμού με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφιλιώσεων και επανασυνδέσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, με ρομαντισμό και συγκαταβατικότητα θα χειριστείτε το ταίρι σας, θα νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε τυχόν συγκρούσεις, τώρα μπαίνουν στην άκρη τα πείσματα και οι εγωισμοί. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τυχαία συμβάντα, ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να  επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε για παλιές απόψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής δε θα απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις που κατά πάσα πιθανότητα μετά θα μετανιώσετε που τις πράξατε. Διατηρήστε ακμαία την ψυχολογία σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα δείτε το ταίρι σας και γενικότερα τη σχέση σας με αισιοδοξία και σοβαρότητα, ίσως να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι σοβαρές. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα γυρίσει τη σκέψη σας πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιήσετε, θα αναθεωρήσετε, θα πάρετε την απόφαση να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την κατάληξη που δόθηκε στην προσωπική σας ζωή θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με αποτέλεσμα η μέρα σας να κλείσει με θερμό ραντεβού!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές οικονομικές ενέργειες, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα. Η εμφάνιση προσώπου που σας ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να έχετε απέναντι του ξεκάθαρη στάση και σταθερές βλέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες,  θα είστε συναισθηματικά απελευθερωμένοι, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε περά των συνηθισμένων, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ριζοσπαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν ευχάριστα και αισιόδοξα αποτελέσματα στις προσεγγίσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε εμπιστοσύνη και πολύ θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε ένα συναισθηματικό σας θέμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε διπλωματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια έντονη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, και αισθήματα. Εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης, καταφθάνει επανένωση δεσμευτικής πορείας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζωτικότητα, ενέργεια και δυνατό ένστικτο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι εποικοδομητικές, συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία και τη διάθεση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο πολύ γρήγορα θα ανοίξουν δίοδο σχέσης. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκά συμβάντα που θα φέρουν άνοιγμα περεταίρω εξέλιξης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα αισθηματικά σας, οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ελεύθερους και μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα κάπως επαναστατική και ριζοσπαστική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα κάτι παλιό θα τερματίσετε και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε, ωστόσο σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα στοχεύσετε στη μεγάλη αλλαγή, βασική σας επιθυμία θα είναι να αναζωογονηθείτε και να βρείτε αυτό που θα καταφέρει να σας συναρπάσει. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, σήμερα θα έχετε ευκαιρία έναρξης σταθερής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλοτέρα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, ωστόσο προσοχή να μην μετατρέψετε το πείσμα σε εμμονή. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας. Επανασυνδέεστε με πρόσωπο που ο τσακωμός σας ήταν πρόσφατος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, δυναμική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, αλλάζετε στόχους και αποφάσεις, τώρα θα την κυνηγήσετε την τύχη σας, επιθυμία σας θα είναι να ανανεώσετε τη ζωή σας. Θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε γι αυτό πράξτε αυθόρμητα, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης, ξεκινά καινούργιος κύκλος αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας οδηγήσει σε ενέργειες μη συνηθισμένες για εσάς,  θα πράξετε με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα χειριστείτε τις αισθηματικές σας υποθέσεις με ευαισθησία, συγκατάβαση και κατανόηση. Αλλάζετε οπτική γωνία, αποκτάτε σοβαρές βλέψεις για την πορεία του δεσμού σας. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα σχέσης, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε εξομολογήσεις και υποσχέσεις. Για τους μοναχικούς, ένα καινούργιο άτομο θα σας πλησιάσει με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ανταγωνιστικές. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, διαφοροποιείτε τη στάση σας, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας ελευθερία και εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, με έντονο αυθορμητισμό θα κινηθείτε, δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε ποικιλία στη ζωή σας, τώρα θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις προσεγγίσεις σας. Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας που θα δημιουργηθούν από μια τυχαία συνάντηση, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απo το μακρινό παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και αρκετά ανεβασμένοι, η παρορμητικότητα σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, τα θερμά λόγια που θα ειπωθούν μεταξύ σας θα έχουν ως κατάληξη να αναθεωρήσετε απόψεις, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα φανείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι και συμπονετικοί, εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα βρείτε τη χρυσή οδό, συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις και από τις δυο πλευρές. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα σας ανοιχτεί πρόσωπο που από καιρό έχει την επιθυμία να κερδίσει την καρδιά και την εκτίμηση σας. Έρχεται καινούργιο άνοιγμα, αν θέλετε να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση με μελλοντική διάρκεια τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Πηγή: pierianews.gr