Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Σελήνη περνά στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και δείχνει πως η ήμερα θα είναι γεμάτη με τηλεφωνήματα, μηνύματα και συναντήσεις. Πολύ καλή ημέρα για να βάλεις σε προτεραιότητα οτιδήποτε χρειάζεται επικοινωνιακή μαεστρία προκειμένου να διευθετηθεί. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, τολμηρή θα είναι η σκέψη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά. Θετική εξέλιξη θα έχουν οι ενέργειες σας γύρω από αγορές ή ζητήματα που σχετίζονται με χρηματικά ποσά, έρχονται ανοίγματα ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, η στάση σας θα είναι θερμή, αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανοίγονται νέα και διαφορετικά ενδεχόμενα. Την εμφάνιση του θα κάνει ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο, θα γνωριστείτε και θα συνομιλήσετε μεταξύ σας, ανοίγεται προοπτική για ολοκαίνουργια πορεία. Εσείς που έχετε σταθερό ταίρι διπλά σας μεταξύ σας θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους, προετοιμαστείτε καταλλήλως, το πρώην ταίρι σας έρχεται με δυναμική πρόταση που θα σας εκπλήξει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εργατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε στον τομέα σας. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Σε αισθηματικά ζητήματα, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να ελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές αισθηματικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα που θα έχει ιδιαιτέρως ευνοϊκή εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από την στασιμότητα και την ανία. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές, θα σημειωθούν όμορφες εκπλήξεις που θα αναζωπυρώσουν παγωμένα αισθήματα. Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας θυμίσει δυνατά παλιά αισθήματα,  δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια καινούργια επαγγελματική πρόταση θα είναι άξια των προσόντων και των δυνατοτήτων σας, η ανταμοιβή που θα λάβετε θα είναι ανάλογη με την προσφορά σας και την πραγματική σας αξία. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο επαγγελματισμός σας θα εκτιμηθεί δεόντως. Στον αισθηματικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν πλήρως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο δυναμισμός σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα εξελιχτεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας, αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα, αν κάνετε τον κόπο και μπείτε σε διαδικασία επανασύνδεσης, να ξέρετε πως αυτή την φορά οι συνθήκες θα οδηγήσουν σε μακροχρόνια ένωση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καταφθάνει νέο επαγγελματικό άνοιγμα, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει τυχερή πρόταση που θα σας βοηθήσει να ανεβείτε οικονομικά. Σας παροτρύνω να τη δεχτείτε, η εξέλιξη της συνεργασίας που θα σας ζητήσουν θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η  συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα δώσουν άνοιγμα για καινούργια γνωριμία. Εσείς οι μοναχικοί, ετοιμαστείτε έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε νέο ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια, γεγονός που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει τον σταθερό δεσμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή εσείς οι άνεργοι να βρείτε καινούργια εργασία. Θα κινηθείτε δυναμικά με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά ο προσπάθειες σας και η αγωνιστικότητα σας θα πιάσουν τόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες, είτε με παλιά είτε με καινούργια πρόσωπα, που θα αλλάξουν τους στόχους και τις βλέψεις σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις αναζητώντας οριστικές λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τη σχέση που ήδη έχετε, διαλύονται αρνητικές καχυποψίες. Πρόταση που θα λάβετε σε προσωπική συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα στρώσει έδαφος για ουσιαστικές αλλαγές, σας φέρνει καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Στον αισθηματικό σας τομέα, τολμηρές συζητήσεις θα ανοίξετε με το ταίρι σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και συγκατάβαση, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που εμπόδιζε την προοπτική της δέσμευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανοίγεται δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Επειδή το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο και επειδή οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, γι αυτό σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, συνεπείς θα είστε στις εργασίες σας, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συναντήσεις θα δημιουργήσουν καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα παλιά αναθεωρώντας απόψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει στην προσωπική σας ζωή και μάλιστα με δεσμευτικές βλέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θερμό θα είναι το κλίμα στη καρδιά σας, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα σας οδηγήσει σε δυναμικές πράξεις. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο γεγονός φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη.  Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα δώσει τέλος στις επιφυλάξεις, τώρα θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, παίρνετε απόφαση να σταματήσετε να καταπιέζετε τα ίδια σας τα αισθήματα. Ανοίγεται πορεία έντονης σχέσης με κατάληξη που δε θα σας απογοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καταφθάνουν ευνοϊκά γεγονότα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα υπάρξει έντονη ανάγκη για άμεσα ξεκαθαρίσματα, με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις  και εκτενείς διαλόγους. Σήμερα θα έχετε την περιέργεια να μάθετε και την ανάγκη να εξηγήσετε, μια αποκάλυψη θα σας κάνει να αναθεωρήσετε απόψεις, τώρα θα πειστείτε πως τα αισθήματα που τρέφει για εσάς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι απολύτως αληθινά. Θα φανερωθούν αισθήματα, θα ξεκλειδωθούν καταστάσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Οργανωμένο θα είναι το σκεπτικό σας, θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δεν θα θελήσετε αναβολές ή ακυρώσεις. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν, αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλλημα, κλείνει με επιτυχία ζήτημα που εδώ και πολύ καιρό απασχολεί την καρδιά σας. Σε περίπτωση που είστε μόνοι ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, τώρα θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν θετικότητα και ανταπόκριση. Ολοκληρώνετε με επιτυχία τυχόν διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες. Στον αισθηματικό σας τομέα, το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η εσωτερική δύναμη και η μαχητικότητα που θα σας διακατέχει θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, καινούργια ή παλιά, θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε καινούργια ενδεχόμενα. Πρόσωπο που κινείτε σε κοινό χώρο με εσάς ενδέχεται να σας αποκαλύψει κρυμμένο ενδιαφέρον. Όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ευνοϊκά ανοίγματα στις συνεργασίες σας και γενικότερα στην επικοινωνίας σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστικότητα γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν. Φανείτε διαλλακτικοί, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Έρχεται προοπτική επανασύνδεσης για τους χωρισμένους, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει συνάντηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, ενέργεια, ζωτικότητα και ελευθερία θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, σήμερα δεν θα υπάρξουν αναστολές ούτε ενδοιασμοί. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρουν θερμότητα στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τελικά τι ακριβώς νιώθει, ίσως να εκπλαγείτε διαπιστώνοντας το βάθος των αισθημάτων του για εσάς.

Πηγή: pierianews.gr