Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 4η μοίρα της Παρθένου θα δημιουργήσει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως αυτά θα έχουν μία δόση δυσκολίας. Ίσως να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις ένα στόχο σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως να θυμάσαι «πως αγαθά κόποις κτώνται». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα έρχονται στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας. Προσπαθείς να βάλεις μια τάξη και να κάνεις προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου. Σήμερα, καλείσαι να αποφασίσεις αν θα αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και ανθρώπους που σε ταλαιπωρούν και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέους δρόμους. Μην πέσεις στην παγίδα του μυαλού σου και αρχίσεις την γκρίνια ότι τίποτα δεν πάει καλά. Πέρνα στη δράση και θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Πάρε τη γνώμη φίλων για ότι σε απασχολεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον ερωτισμό σας. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή ερωτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφήσει την σφραγίδα του στην ερωτική σας ζωή, ίσως να βρείτε το ταίρι που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχεις ευχάριστη διάθεση σήμερα και νιώθεις αισιοδοξία. Ο έρωτας είναι αυτός που σου δίνει χαρά. Μπορεί να βρίσκεσαι σε κάποιο δίλλημα βέβαια αν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή ή τι θα πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής όμως το κλίμα παραμένει ευχάριστο. Το παρελθόν επίσης έχει στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο που γνωρίζεις καλά καιρό. Κατά τα αλλά έχεις πολύ δουλειά και υποχρεώσεις και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Δοκίμασε να λύνεις ένα ένα τα θέματα και να προχωράς παρακάτω για να μην μπερδευτείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, αν θελήσετε να σταθμεύσετε ερωτικά, αν αναζητήσετε σταθερό συντροφικό ταίρι, να ξέρετε πως θα το βρείτε. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, γι αυτό προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς προσμένετε. Για εσάς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι δίπλα σας περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα θα σημειωθούν έντονες συναισθηματικές πράξεις. Ραντεβού με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρει να αλλάξει τις βλέψεις και τα δεδομένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα αποφασίζεις να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κάνεις έναν απολογισμό και βρίσκεσαι σε σύγχυση. Από τη μια νιώθεις περήφανος γιαυτα που έχεις καταφέρει από την άλλη δεν σου είναι αρκετά. Μοιράσου τις σκέψεις σου με φίλους και πάρε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι. Θα καταλάβεις που κάνεις λάθος και ότι δεν βλέπεις και τόσο αντικειμενικά τα πράγματα. Συναισθηματικά, έχεις κάποιες εμμονές που σε βασανίζουν. Τριγυρνάνε στο μυαλό σου διάφορα ερωτήματα  για το τι θα γινόταν αν είχες κάνει κάτι διαφορετικό…

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα τονώσει την ερωτική και σεξουαλική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν ερωτική στασιμότητα ή μονοτονία. Για τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, κοινωνικές και οικογενειακές εκδηλώσεις πλαισιώνουν τη μέρα σου. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με φίλους  και κάνεις πολλές συζητήσεις. Συναισθηματικά, χρειάζεσαι επειγόντως μια αλλαγή. Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, που αυτήν τη περίοδο σου χτυπάει την πόρτα. Αν προσέξεις όμως γύρω σου θα δεις ότι και αρέσεις και σε φλερτάρουν. Δοκίμασε να αφήσεις να μπει στη ζωή σου κάτι νέο, που σίγουρα θα σε ανανεώσει. Μην κολλάς στις λεπτομέρειες και δες την ουσία των πραγμάτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει συναισθηματική σταθερότητα, ερωτική πίστη και αισθήματα αγάπης. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει ερωτική ισορροπία, ασφάλεια και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Για όσους από εσάς έχετε σταθερή ερωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις και για τους ερωτικά μόνους ανοίγεται ενδεχόμενο γνωριμίας με πρόσωπο σταθερής προσωπικότητας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ψυχολογικά είσαι λίγο πεσμένος σήμερα. Φταίει και η σωματική κούραση των ημερών. Η ρουτίνα έχει αρχίσει να γίνεται αβάσταχτη και επιθυμείς την παλιά σου ανεμελιά. Συναισθηματικά, ενώ σε έχουν κουράσει καταστάσεις συνεχίζεις να διαιωνίζεις τα ίδια λάθη. Δοκίμασε να πεις ναι σε κάτι νέο που παρουσιάζεται στη ζωή σου και δεν θα το μετανιώσεις. Η σημερινή μέρα σου δίνει στιγμές χαλάρωσης με φίλους και αγαπημένους και μοιράζεσαι ένα προσωπικό σου όραμα με ανθρώπους που νιώθεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα προτιμήσετε να εστιάσετε στο πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο, δεν θα θελήσετε να ανοιχτείτε σε περιστασιακά πεδία ερωτικής δράσης. Τώρα θα αποφύγετε το αβέβαιο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κατασταλάξετε ερωτικά σε ένα πρόσωπο που να μπορεί να σας προσφέρει παρόν και μέλλον. Αν κάποιοι από εσάς κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, να ξέρετε πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση, το πρώην ταίρι σας αναμένει τις κινήσεις σας ελπίζοντας πως δεν θα απογοητευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το πάθος σου σήμερα είναι έντονο και η κάθε σου κίνηση καθοδηγείται από αυτό. Αν είσαι σε σχέση, μην αρχίζεις να ψάχνεις  για ελαττώματα στο σύντροφό σου. Δοκίμασε να αφεθείς και να αφήσεις να πέσει και κάτι κάτω. Θα περάσεις υπέροχες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος  ισχύουν τα ίδια. Κοιτάζοντας το δέντρο χάνεις το δάσος. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Σημασία έχουν τα συναισθήματα… Όσον αφορά τα απλά και καθημερινά θέματα συναντάς κάποιες δυσκολίες στην διεκπεραίωση τους αλλά τα καταφέρνεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικό άνοιγμα θα προκύψει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα γεγονότα θα σας πείσουν πως είχατε το κατάλληλο άτομο κάτω από την μύτη σας και δεν το είχατε πάρει χαμπάρι. Προμηνύεται έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε εσάς και σε ένα άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά και που εδώ και πάρα πολύ καιρό τρέφει θερμά ερωτικά αισθήματα για εσάς. Εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και θέματα υγείας που έχεις παραμελήσει. Η σωματική άσκηση είναι μια καλή ιδέα να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Συναντάς φίλους, έχεις έντονες κοινωνικές επαφές. Δείξε προσοχή σε αυτά που εκμυστηρεύεσαι. Μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Συναισθηματικά, συμφιλιώνεσαι με το ταίρι σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα βρίσκεις μετά από τσακωμό. Απλά είσαι πιο δεκτικός και οι γύρω σου το αντιλαμβάνονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ήρεμους, ερωτικούς και αισθησιακούς. Σήμερα θα διακατέχεστε από ειρηνικές διαθέσεις, ίσως να αναπολήσετε το παρελθόν, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε ερωτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε με νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Νιώθεις περήφανος για μια επιτυχία σου. Ξέρεις ότι αξίζεις το καλύτερο και επιτέλους το διεκδικείς. Έχεις καταφέρει πολλά το τελευταίο διάστημα και η κούραση σε έχει καταβάλει. Χαλάρωσε με φίλους και αγαπημένους σήμερα και μοιράσου τα όνειρά σου για το μέλλον. Συναισθηματικά, έχει έρθει η ώρα που το φλερτ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι γύρω σου το αντιλαμβάνονται και επιθυμούν να βρίσκονται κοντά σου. Το παρελθόν από την άλλη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ένας έρωτας από τα παλιά εμφανίζεται και σε αναστατώνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα ηρεμήσετε και θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία, μέσα στη σχέση σας θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα και έντονος ερωτισμός. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για εσάς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα πρόσωπο που να μπορεί να αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η τύχη θα σας φέρει αντικριστά με άτομο ανάλογο των επιθυμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλές ξαφνικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είχες τον τελευταίο καιρό. Έτσι και σήμερα βλέπεις ότι συνεχίζουν τα απρόσμενα και ξαφνικά. Ευτυχώς είναι για καλό και η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη. Θέλεις λίγη χαλαρότητα σήμερα. Περνάς τη μέρα σου με φίλους και πραγματικά είσαι η ψυχή της παρέας. Αγαπημένοι σε πλησιάζουν και μοιράζονται μαζί σου προσωπικά τους θέματα. Συναισθηματικά, νιώθεις λίγο μπερδεμένος αφού έχει μπει στο παιχνίδι και το παρελθόν. Σκέψου καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, τώρα θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε τη θερμή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές, δεν θα λείψουν οι προσωπικές εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, να ξέρετε πως περιμένει την κατάλληλη στιγμή να σας φανερώσει την έλξη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, έχεις όλη τη καλή διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι και με θέματα που το αφορούν. Κάνεις κάποια αλλαγή στη διακόσμηση ή λύνεις ένα τεχνικό πρόβλημα. Φίλοι και αγαπημένοι είναι δίπλα σου. Περνάτε όμορφες στιγμές μαζί και  αναπολείτε στιγμές από το παρελθόν. Δέξου τις συμβουλές που θα πάρεις από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Συναισθηματικά, προσπάθησε να ξεκολλήσεις από αυτά που θεωρείς δεδομένα στο μυαλό σου. Η χαρά του έρωτα σε περιμένει στην παρακάτω γωνία αρκεί να το πάρεις απόφαση να στρίψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια τόσο η συναισθηματική όσο και η ερωτική. Μαλακώνουν οι αντιδράσεις σας, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς που προσμένετε επανασύνδεση, συνομιλία που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, θα κλείσει με θερμές υποσχέσεις που θα αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τα σχέδια σου είναι πολλά και νιώθεις ότι οι στόχοι σου είναι ανέφικτοι. Θα πρέπει να είσαι δραστικός για να πετύχεις και να μην παραμείνεις στα λόγια. Συναισθηματικά δεν έχεις ξεμπερδέψει με το παρελθόν ώστε να υποδεχτείς αυτό το κάτι νέο που παρουσιάζεται. Πρέπει να καταλάβεις ότι θα είσαι ευτυχισμένος πραγματικά μόνο όταν ακολουθήσεις την καρδιά σου. Ίσως σήμερα είσαι επιρρεπής σε καταχρήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, υποχωρεί η κυκλοθυμία σας, με το ερωτικό σας ταίρι θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Ανοίγεται προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από τη σκέψη και από την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου είναι μεγάλη και κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ασχολείσαι με την ομορφιά σου και την ανανέωση σου. Συναντάς φίλους και συγγενείς και μοιράζεσαι ευχάριστες στιγμές. Συναισθηματικά προκύπτουν είτε νέες γνωριμίες από το κοινωνικό σου περιβάλλον είτε έρχονται άτομα από το παρελθόν και σου δείχνουν ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και ξαφνικές και γεμίζουν ευχάριστες στιγμές τη ζωή σου. Να είσαι ανοιχτός στο κάθε τι καινούργιο που έρχεται ξαφνικά στο δρόμο σου και δεν θα χάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σταθερά θα είναι τα αισθήματα σας και οι πράξεις σας, θα είστε τόσο ήρεμοι που ίσως να φτάσετε σε όρια παθητικότητας ή αδράνειας. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια ερωτική σας υπόθεση, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ξεμπλοκάρουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους ερωτικά μόνους, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ταυτόχρονα ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής ερωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

Πηγή: pierianews.gr