ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί σήμερα να βάλει φρένο στη δημιουργικότητα, στο κέφι σας για δουλειά και στην παρορμητικότητά σας, φίλοι Κριοί, οι ιδέες σας είναι εξαιρετικές, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θαυμάζουν το θάρρος και την ψυχραιμία σας. Βρείτε διεξόδους στα προβλήματα και τα διλήμματα της συναισθηματικής σας καθημερινότητας, αν είστε ζευγαρωμένοι απλώστε το χέρι σας στην πρόταση του συντρόφου σας, αν είστε αδέσμευτοι φλερτάρετε έντονα με μια απίθανη, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αισιοδοξία, ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τακτοποιήστε σήμερα όσα περισσότερα θέματα μπορείτε, αγαπητοί Ταύροι, που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες, πληρωμές και υποχρεώσεις, βάλτε σε τάξη το καθημερινό ισοζύγιο και εκπληρώστε τις επιθυμίες σας, που επηρεάζουν τις πρακτικές ανάγκες της ζωής. Είναι ιδανικές ημέρες για να συζητήσετε με το ταίρι σας τα επόμενα βήματα στη σχέση σας, μη χρονοτριβείτε και μην αντιστέκεστε στον πειρασμό μιας συγκατοίκησης, οι όψεις της ημέρας με τους πλανήτες φέρνουν μοναδικά αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα απελευθερώσετε τον ερωτισμό σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης. Για εσάς που είστε σε ερωτική αναζήτηση, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών προδιαγραφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Συζητήστε ανοιχτά σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, τα ζητήματα και τις υποθέσεις που σας απασχολούν με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, βασιστείτε στο επικοινωνιακό σας ταλέντο και την ευγλωττία σας, για να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας καινούριας, συναισθηματικής γνωριμίας οι αδέσμευτοι, ενώ ο ζευγαρωμένοι αποφύγετε να χειραγωγήσετε τη διάθεση και τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου, γιατί μπορεί να δημιουργεί μόνιμη και επικίνδυνη ρήξη στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα ταχτοποιήσετε θέματα παροντικά και παρελθοντικά. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση, που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές. Όσοι από εσάς είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας, μέσα σε χώρο που συχνά κινείστε θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχετε τις δυνατότητες σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, να ελιχθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αποφορτίζοντας την μουντή ατμόσφαιρα στη δουλειά σας, να διαλευκάνετε την αλήθεια σε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, να πάρετε κοινές αποφάσεις για το κοντινό μέλλον της σχέσης σας. Μη στέκεστε στις μικρολεπτομέρειες και μην αφήνετε το άγχος και τις αμφιβολίες να σας καταβάλλουν, γίνετε πρόσχαροι και δεκτικοί, αποκτήστε το πάνω χέρι στο δεσμό σας, δείτε με αισιοδοξία τις εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Ένα δυνατό ερωτικό γεγονός θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, καλό θα είναι να το αξιοποιήσετε. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, αν κάνετε βήματα προσέγγισης θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Απαλλαγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, φίλοι Λέοντες, ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες στη δουλειά σας, σχεδιάστε τις καινούριες σας ιδέες και τα πιστεύω σας, οργανώστε τα επόμενα βήματά σας στη συναισθηματική σας ζωή, κάντε πράξη τα προσωπικά και ερωτικά σας όνειρα στο πλευρό του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, αρκεί να εμπιστευτείτε τα δοτικά ταλέντα και τις αρετές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημά σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ερωτική σχέση στη ζωή σας, τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινείστε, κάποιο άτομο θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα πάρετε μεγάλη χαρά σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, από τα προσφιλή σας άτομα, από τους φίλους ή από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, γιατί απολαμβάνετε τη στήριξη και την συμπαράσταση στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας, γιατί το περιβάλλον σας εκτιμά τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Μη σας προβληματίζουν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που συμβαίνουν, αφουγκραστείτε τα διλήμματα και τις αμφιβολίες του άλλου σας μισού, αγκαλιάστε με υπομονή και συγκαταβατικότητα τα θέλω του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν πρόκειται να αδιαφορήσετε μπροστά στις νέες ερωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν, τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Σήμερα θα βιώσετε ερωτικό ξάφνιασμα από πρόσωπο που θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι, θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για να πετύχουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι και οι προσωπικές σας επιδιώξεις, φίλοι Ζυγοί, χρειάζεται να στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις μεγάλες υποσχέσεις των ανωτέρων σας, να ενεργήσετε με το δικό σας επικοινωνιακό και διπλωματικό τρόπο, για να κερδίσετε την δικαίωση που αξίζετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, η μέρα σας προτρέπει να παίξετε ερωτικά και συναισθηματικά με το άλλο σας μισό, οι αδέσμευτοι να φλερτάρετε με ένα εξαιρετικό, ρομαντικό ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ερωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ερωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσέξτε σήμερα ιδιαίτερα, αγαπητοί Σκορπιοί, κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί και αποφύγετε προστριβές και εντάσεις με πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την επαγγελματική σας καριέρα και το οικονομικό σας ισοζύγιο. Επιδιώξτε να περάσετε στα αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση, κι όχι να δημιουργήσετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις που ίσως είναι επικίνδυνες για το μέλλον του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Διοχετεύστε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, μην αφήστε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δείξτε το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας σήμερα, φίλοι Τοξότες, για να καταλάβουν οι συνάδελφοι και τα προσφιλή σας άτομα πως εννοείτε αυτά που λέτε και πως επιθυμείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα για να ευχαριστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκμεταλλευτείτε την ισχυρή θέληση και την πραγματική σας βούληση, για ν’ αλλάξετε μια κατάσταση στη σχέση σας, παραδοθείτε στο ταίρι σας με πάθος και ζεστή διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, επιτυχίες θα έχετε στον ερωτικό σας τομέα. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες ερωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν δυνατά και μοιραία αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμός και έντονη ερωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δε θα καμουφλάρει τον κρυμμένο του έρωτα για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αποφύγετε όσο μπορείτε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, τις πάσης φύσεως συναλλαγές και αγορές, μην αμελήσετε παλαιότερα χρέη που πρέπει οπωσδήποτε να διεκπεραιώσετε. Παρατηρήστε με προσοχή τις καταστάσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας χωρίς απαραίτητα να πάρετε θέση, τηρήστε τις αποστάσεις σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος και προσθέτουν ευθύνες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Μόνο με αυτή την τακτική θα οδηγηθείτε στα μονοπάτια της σιγουριάς και της ικανοποίησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες ή ανούσιες καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς θέλετε να  προτείνετε ερωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, σας φανερώνω πως η κίνησή σας θα έχει άμεση επιτυχία, θα λάβετε θετική απάντηση. Σας προτρέπω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, ανοίγεται νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τα καινούρια ξεκινήματα που σκέφτεστε να κάνετε, είτε στη δουλειά σας είτε σε προσωπικό επίπεδο, φίλοι Υδροχόοι, καλό θα ήταν να τα συζητήσετε με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που δε διορθώνονται. Σκεφτείτε πως οι βαθιές σας επιθυμίες και τα συναισθηματικά σας θέλω επηρεάζουν τον ερωτικό σας σύντροφο, μη διστάζετε να ποντάρετε στην ειλικρίνεια και το φιλελεύθερο πνεύμα σας, για να πάρετε τα ηνία της ερωτικής ζωής στα χέρια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να φανείτε οικείοι και δοτικοί τόσο σε γνώριμα ερωτικά πρόσωπα, όσο και σε άγνωστα άτομα, που σήμερα θα συναντήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τη θερμή έλξη που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας συμβουλεύω να ανοίξετε άφοβα την καρδιά σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, μια ξαφνική ερωτική πρόκληση θα θερμάνει για τα καλά την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα μην παραβλέπετε καταστάσεις και γεγονότα που μπορεί να σας βλάπτουν, αγαπητοί Ιχθύες, απομακρύνετε από την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα ανθρώπους και πράγματα που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και το ταμπεραμέντο σας, μην υπομένετε τα πάντα για να κερδίσετε την εκτίμηση και την παραδοχή του περιβάλλοντος που κινείστε. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε το ταίρι σας με τις αφοπλιστικές σας κινήσεις, με τις σταθερές και σοβαρές σας αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

Πηγή: pierianews.gr