Σήμερα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με το Δία στον Κριό.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων αλλά και για τη διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων. Κάποιες κινήσεις που θα κάνεις -εφόσον είναι σχεδιασμένες και δεν είναι παρορμητικές- θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάτι που θέλεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως χρειαστεί να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες που έχουν όμως καλό σκοπό και είναι μόνο για το συμφέρον σας σήμερα αγαπητοί Κριοί. Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προτρέπει να τακτοποιήσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες και θέματα που αφορούν στις ανάγκες και τις ερωτικές σας επιθυμίες, να ισορροπήσετε μια έκρυθμη κατάσταση στον δεσμό σας προβάλλοντας τα επικοινωνιακά και διπλωματικά σας ταλέντα, να πάρετε πρωτοβουλίες που μονιάζουν την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, επιθυμία σας θα είναι η ελευθερία σας, η ανεξαρτησία σας, και η απομάκρυνση σας από οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί ανιαρό ή συμβιβαστικό. Θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία και η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα υπάρξει απρόσμενη έκπληξη. Θα σας ενθουσιάσει και θα το ερωτευτείτε το πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσκλητα. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες αναστατώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Υπάρχει αρκετή εύνοια σήμερα φίλοι Ταύροι από τη σημερινή μέρα που φέρνει σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας ευχαρίστηση και ικανοποίηση, είτε γιατί βάζετε σε τάξη πάσης φύσεως προσωπικές και συναισθηματικές προκλήσεις, είτε γιατί περιμένετε την στιγμή που το ταίρι σας θα καταθέσει οριστικές αποφάσεις για μια συγκατοίκηση, για ένα ταξίδι, για μια ρομαντική φυγή. Αν δεν υπάρχει ερωτική δέσμευση, τότε η ημέρα ευνοεί μια ιδανική και τρυφερή, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις, να αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει ή σας προβληματίζει. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα σας φέρει μια συγκεκριμένη συνάντηση. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα με καινούργιο πρόσωπο, παίρνετε απόφαση να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες για θέματα που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα αγαπητοί Δίδυμοι, υπάρχει περίπτωση αν κρύβεται κάτι στην καρδιά σας και δεν θέλετε να μαθευτεί, μάλλον θα βρεθείτε προ τετελεσμένων γεγονότων με το ταίρι σας και πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας σε λόγια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας και δημιουργούν παρεξηγήσεις και εντυπώσεις στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμή και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη ένωση και την ασφάλεια της αγάπης, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, ένα τυχαίο συμβάν θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Προμηνύεται αρχή νέας σχέσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σας προτρέπει να ισορροπήσετε τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητάς σας φίλοι Καρκίνοι, να αναπτύξετε τις σχέσεις σας στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε, απολαμβάνοντας την προσωπική ανταμοιβή και των θαυμασμό που αξίζετε, ωστόσο χρειάζεται να δείξετε έντονο ενδιαφέρον στην συναισθηματική σας ζωή και στα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στην επικοινωνία με το ταίρι σας, γιατί είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και κόντρες στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει ελκυστικότητα τόσο στο παρουσιαστικό σας, όσο και στη στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους, προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες σήμερα για να οργανώσετε μια κοντινή ή μακρινή φυγή με τους αγαπημένους σας φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο αγαπητοί Λέοντες, πρωτοτυπείτε με τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας και προκαλείτε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον των οικείων σας, έχετε ζωντάνια και κέφι για να εκπληρώσετε με ειλικρινή διάθεση τις επιθυμίες του δεσμού σας, ολοκληρώνοντας μια ισορροπημένη κουβέντα για το αύριο της σχέσης σας, απολαμβάνοντας απόλυτη σιγουριά και ερωτική χαλάρωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήστε θερμό κλίμα στις προσωπικές σας επαφές. Σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με τρόπο κάπως ανεξήγητο, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε στο βήμα της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα ανοιχτεί πορεία σταθερού δεσμού. Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές ή αναστολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σας δημιουργεί την τάση να επιβληθείτε στις αδιέξοδες και δύσβατες καταστάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας φίλοι Παρθένοι, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο σε μια καινούρια πραγματικότητα που θα διέπεται από αισιοδοξία και ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας οι αδέσμευτοι, μαγνητίστε με τα τρυφερά σας ταλέντα μια νέα, αισθηματική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, παρορμητική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς. Θα φανείτε ομιλητικοί και αποκαλυπτικοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, η έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βαδίστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί έχοντας οδηγό σας το ένστικτο και την συνείδησή σας, γιατί μόνο με αυτήν την τακτική θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας, υπάρχει άπλετη διάθεση ανανέωσης και τρυφερότητας στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία για ένα νέο ειδύλλιο, φλερτάρετε αισθησιακά με το αντίθετο φύλο, διεκδικείστε την προσοχή μιας καινούριας εμπειρίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε μια αληθινή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι ελεύθεροι το μυαλό σας θα το έχετε στα νέα ενδεχόμενα, αφεθείτε στις ευχάριστες συναναστροφές που θα προκύψουν, σήμερα ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα φίλοι Σκορπιοί, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις στιγμιαίες εκρήξεις με τους φίλους σας και τα προσφιλή σας άτομα, πολύ δε περισσότερο προστατέψτε με ήρεμη και ισορροπημένη διάθεση την ενότητα του δεσμού σας οι ζευγαρωμένοι. Εξερευνήστε σε βάθος μία κατάσταση που αφορά τα προσωπικά ή τα ερωτικά σας, αντλήστε κουράγιο από την εσωτερική σας δύναμη, απαλλαγείτε από τους φόβους, τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σας, εμπιστευτείτε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια, έντονη διαίσθηση, και σωστό ένστικτο. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, θα τακτοποιήσετε  θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν θα λείψει και μια απρόοπτη συνάντηση – έκπληξη, που θα αφορά πρόσωπο από το παρελθόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας βοηθάει αγαπητοί Τοξότες να κλείσετε όσες πληγές αιμορραγούν στην καθημερινότητά σας, που αφορούν προσωπικές και συναισθηματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που ακόμα σας επηρεάζουν, για να απολαύστε την ισορροπία και την ηρεμία με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να προετοιμαστείτε για μια σημαντική πρόταση από το ταίρι σας, για να κάνετε κοινά μελλοντικά όνειρα με τον δεσμό σας, για να πάρουν σάρκα και οστά οι φιλοδοξίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα και αυθόρμητα αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Στρατηγική θα έχουν οι κινήσεις σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, θα έχετε την δυνατότητα να αντιληφθείτε και να κατανοήσετε. Εσείς που επιδιώκετε επανασύνδεση θα βρείτε τρόπο να φέρετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Υπάρχουν σήμερα οι ευκαιρίες για να πραγματοποιηθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες φίλοι Αιγόκεροι και να ανταμειφθούν οι προσπάθειες και οι κόποι που έχετε καταβάλλει, ενώ παράλληλα σταθεροποιείται η ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή, αν δείξετε καλή θέληση και αντοχή στις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, αν τραβήξετε με την ανεβασμένη σας λίμπιντο, το ενδιαφέρον και την προσοχή του δεσμού σας, αν πάψετε να ακούτε τις φήμες, τις διαδόσεις και τα σχόλια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Νέα γνωριμία  θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, η σημερινή αστρολογική όψη θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής, περνάτε σε νέο ξεκίνημα, καταφθάνουν έντονα αισθήματα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπαθήστε να βελτιώσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, είτε αυτό αφορά στην στάση και την συμπεριφορά σας στους οικείους σας, είτε αυτή έχει να κάνει με ορισμένα προβλήματα και διαφωνίες που υπάρχουν στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Πάρτε την κατάσταση της ερωτικής ζωής στα χέρια σας, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για το αύριο της σχέσης σας, διαφυλάξτε τα μυστικά και τις κρυφές σας επιθυμίες από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστείτε ατίθασοι, απελευθερωμένοι, και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνιγεί ή σας δημιουργεί μονοτονία. Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και εμμονές, ιδιαιτέρως αισθησιακή θα είναι η στάση σας. Σήμερα ενδέχεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίσετε, ήδη υπάρχει στην καρδιά σας εδώ και αρκετό καιρό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Βάλτε γερά θεμέλια φίλοι Ιχθύες σήμερα στα προσωπικά και συναισθηματικά σχέδια που κάνετε, στις δοκιμασμένες σχέσεις σας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα του συντρόφου σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων στην ερωτική σας ζωή, δίχως δυσπιστία και ζήλεια, χωρίς αμφιβολίες και εντάσεις που προκαλούνται από αβεβαιότητα για το αύριο της σχέσης σας, αλλά κρατώντας ζωντανά τα αισθήματα για το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να εντοπίσετε κρυμμένες βλέψεις. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Εσείς οι χωρισμένοι, θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, θα φανερωθούν αλήθειες που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Πηγή: pierianews.gr