Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 7η μοίρα του Καρκίνου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε αυτούς που θεωρείς «οικογένεια» και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Αυτή η νέα Σελήνη θα είναι άκρως συναισθηματική και θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Κριό είναι μία ένδειξη ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες υπερβολές, είτε σε λόγια είτε σε κινήσεις, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να μην επηρεαστούν οι ισορροπίες σε θέματα που σε αφορούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αποκαταστήστε τις πάσης φύσεως επαγγελματικές, προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα φίλοι Κριοί με τους συναδέλφους, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί με αυτήν την πρωτοβουλία αποκτάτε συμπαράσταση και υποστήριξη στις δυσκολίες και τα διλήμματα που δημιουργούνται γύρω σας, φέρνετε στην αγκαλιά σας το ταίρι σας, αποσπάτε κρυφές αλήθειες από τον άνθρωπο που αγαπάτε με μαεστρία και διπλωματία, προφυλάσσετε από την ζήλεια και τις έντονες εκρήξεις την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση για ανέμελες προσωπικές στιγμές, ξέγνοιαστες χωρίς το βάρος της μελλοντικής έγνοιας. Εσείς που αναζητάτε σταθερό ταίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, απελευθερώστε την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Υπάρχει το δημιουργικό περιθώριο σήμερα αγαπητοί Ταύροι, να πετύχετε πολλούς από τους εργασιακούς σας στόχους και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ώθηση στα ερωτικά σας όνειρα να πάρουν σάρκα και οστά. Τολμήστε οι αδέσμευτοι να κάνετε μια καινούρια γνωριμία χωρίς να στοχεύετε σε σοβαρή δέσμευση, αφεθείτε σε ένα νεογέννητο φλερτ, ενώ οι ζευγαρωμένοι απολαύστε τη τρυφερότητα και τον ρομαντισμό του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, καταφθάνουν θερμά συναισθηματικά συμβάντα, αισιοδοξία, ανανέωση, και αισθησιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα τη βρείτε, συνεννοήσιμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, συμπονετικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας. Εσάς τους ελεύθερους, φιλικές προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν αποκλείεται φίλοι Δίδυμοι να κυριαρχήσει μέσα σας, πάνω σας και γύρω σας, η εγωκεντρική και σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας, προσπαθώντας να χαλιναγωγήσετε την γνώμη και τις επιθυμίες αγαπημένων προσώπων και χρειάζεται να ισορροπήσετε το πείσμα με τους πόθους σας στην ερωτική σας ζωή για να απολαύσετε στιγμές πάθους και πρωτόγνωρων ερωτικών παιχνιδιών στον δεσμό σας, αποφεύγοντας τα ψέματα και τις μπερδεμένες συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνη ρήξη στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να τεντώσετε το σκοινί, οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Οι προσωπικές σας συνομιλίες θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση, θα δοθούν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εσείς οι ελεύθεροι εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε σταθερή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Άνοδος στην δουλειά σας, προσωπική και οικονομική ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειές σας σήμερα. Έρχονται στο φως της καθημερινότητας αγαπητοί Καρκίνοι, ενώ η συναισθηματική σας ζωή διέπεται από μετακινήσεις και επικοινωνιακό αναβρασμό με το άλλο σας μισό, που αν δεν δώσετε σημασία σε κάποια μικροψέματα και αν δεν φοβηθείτε να εκφράσετε την αγάπη και την αφοσίωση σας, τότε προβλέπονται σημαντικές και σοβαρές εξελίξεις στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε την γοητεία σας, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας προκαλέσει απρόσμενα χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με τις ευνοϊκές όψεις της μέρας φίλοι Λέοντες, προσπαθήστε να ισοσκελίσετε το οικονομικό σας ισοζύγιο, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες και τα άσκοπα έξοδα, δείξτε συνέπεια και υπευθυνότητα στην δουλειά σας, ικανοποιήστε απόλυτα τις ανάγκες του δεσμού σας έχοντας ζωντάνια και αισθησιακή διάθεση, επουλώστε τα τραύματα από κοινά σφάλματα και λάθη. Ακολουθείστε το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σας οι αδέσμευτοι, στην εμφάνιση μιας τρυφερής γνωριμίας, ενός νεογέννητου ειδυλλίου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση με άτομο από το παρελθόν , η πορεία των περεταίρω επαφών σας θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανένωσης. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, αν θέλετε να βάλετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας η ευκαιρία θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας, ελκυστικό πρόσωπο θα σας προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορεί να υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα στην καθημερινότητά σας αγαπητοί Παρθένοι, ωστόσο η θετική αύρα που εκπέμπετε και ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας, σας βγάζουν από τα αδιέξοδα και τα διλήμματα και στα ερωτικά σας με ήρεμο και συγκαταβατικό τρόπο. Αφεθείτε στο ενδιαφέρον και την συντροφικότητα του δεσμού σας, συζητήστε ανοιχτά τις ερωτικές επιθυμίες και τις σκέψεις σας, γοητέψτε με την φωτιά των αισθημάτων σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε προσιτοί, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα φέρει άνοιγμα νέας σχέσης. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού, σας φανερώνω πως θα έχει βλέψεις για σταθερή σχέση και όχι για εφήμερες περιπέτειες. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, εσείς που θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας τώρα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές και οι συγκυρίες τυχερές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μια κοινωνική ή προσωπική διάκριση για τα ταλέντα και τις αρετές σας μπορεί σήμερα να τονώσει έντονα το ηθικό σας φίλοι Ζυγοί, γιατί περιστοιχίζεστε από διλήμματα και προκλήσεις που χρειάζεται κόπος και χρόνος για να αντεπεξέλθετε στις προσδοκίες σας, ο δε ερωτικός σας σύντροφος ίσως προσθέσει με κάθετη και απόλυτη συμπεριφορά, ένα ακόμα λιθαράκι άγχους και αμφιβολίας στο σημερινό πάζλ, μια κατάσταση που μπορείτε να ανατρέψετε μόνο με θάρρος, τόλμη και ειλικρινή αισθήματα για το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το μέλλον σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μοιραίοι, σε τυχαία στιγμή σε φιλικό χώρο θα υπάρξει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Άριστες και καλότυχες είναι οι πλανητικές όψεις που σας επηρεάζουν σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, για αυτό επικεντρωθείτε στα ξεκαθαρίσματα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες από το παρελθόν που μπορεί να επηρεάσουν το άμεσο μέλλον. Κάντε καθοριστικές και σημαντικές στην σχέση με το άλλο σας μισό, ανανεώστε τον δεσμό σας με δοτικές και αφοσιωμένες στιγμές, οι αδέσμευτοι αφεθείτε στα δίχτυα μιας νεογέννητης γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ταίρι σας, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο που θα τολμήσει να σας εκδηλώσει τι ακριβώς νιώθει για εσάς. Ανοίγεται προοπτική σχέσης που θα έχει την δυνατότητα να εξελιχτεί σε μακροχρόνιο δεσμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Τοξότες, σας βοηθά απεριόριστα να απελευθερώσετε όλες τις ευθύνες, το άγχος και το εσωτερικό βάρος που αισθάνεστε και να γιατρέψετε πάσης φύσεως πληγές από το παρελθόν. Απομακρυνθείτε από μέρη, καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σας είναι ευχάριστα, αγκαλιάστε τις δοκιμασμένες σας σχέσεις με αφοσίωση και αμοιβαιότητα, συζητήστε με τον ερωτικό σύντροφο τις ανησυχίες, τους φόβους και τις αντιρρήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, καινούργιες προοπτικές θα σας δημιουργήσουν οι προτάσεις που θα λάβετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οικειότητα και θερμή διάθεση, σήμερα θα αξιοποιήσετε με δημιουργικό τρόπο τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα, η επιλογή σας να φανείτε άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και ουσιαστικές συνομιλίες, εσείς οι χωρισμένοι θα ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αναδεικνύοντας τα καλλιτεχνικά ταλέντα και τα προτερήματά σας, μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκές εξελίξεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, απογειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την χαρά και την ευχαρίστηση και στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, αντιμετωπίστε τις διαφωνίες και τις εκρήξεις με αδιαφορία και ψυχρότητα, απολαύστε την φροντίδα και το πάθος του δεσμού σας, διώξτε τις αντιπαραθέσεις και τις αψιμαχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ειρηνική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινά λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το αρνητικό παρελθόν. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επανεξετάστε τα σχέδια και τους στόχους που έχετε βάλει στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή φίλοι Υδροχόοι, γιατί οι καταστάσεις και τα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας, απαιτούν την απόλυτη προσοχή και το ενδιαφέρον σας, γιατί αφορούν στο μέλλον και της συναισθηματικής σας πορείας. Χρειάζεται να επιδείξετε διαλλακτικότητα και συγκαταβατική διάθεση στον ερωτικό σας σύντροφο, αν πιστεύετε πως η σχέση σας μπορεί να κινδυνεύει από συνεχόμενη αδιαφορία, απιστία και ασάφεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και δυνατές εξελίξεις. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητας σας. Σήμερα  θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που τα αισθήματα σας θα είναι έντονα και απολύτως αμοιβαία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην χάσετε σήμερα για κανένα λόγο την γλυκύτητα της συμπεριφοράς σας και την ευγένεια των τρόπων σας αγαπητοί Ιχθύες, μην ξεχάσετε να δείξετε την ψυχραιμία σας στις προσωπικές και εργασιακές σας σχέσεις, να αποφύγετε τις έντονες διαφωνίες και τις απαντήσεις σε προκλήσεις από το ταίρι σας ή από κάποιον έμπιστο φίλο. Ολοκληρώστε με την σημερινή αστρολογική όψη που φέρνει εύνοια στα ερωτικά σας, μια συζήτηση με τον δεσμό σας, πάρτε με σοβαρότητα ουσιαστικές αποφάσεις για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με αισθησιακό και με σοβαρές βλέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, ευαισθησία θα υπάρξει στις αισθήσεις σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ανανέωση αλλά και η συναισθηματική ασφάλεια. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θετική απάντηση θα δώσετε στο πρώην ταίρι σας, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Πηγή: pierianews.gr