Σήμερα η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη.

Η συμπόρευση Ηλίου/Ερμή θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία καθώς μπορεί να παρατηρήσεις πως σήμερα θα υπάρχει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» σε συνομιλίες και επαφές. Αν είσαι πολύ προσεκτικός και με αυτά που λες αλλά και με αυτά που σου λένε οι άλλοι, θα καταφέρεις να αποφύγεις τα μπερδέματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις σας, οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις. Θα βρείτε τρόπο να εισακουστούν και να επηρεάσουν οι απόψεις σας, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας. Εστιάστε στην εργασιακή σας εξέλιξη, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά θα σας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση.

Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκράτηση και συγκροτημένη σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ωστόσο προσοχή στις διαστάσεις της καχυποψίας σας σε θέματα που υπάρχουν αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ερωτικές περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Ερωτική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, δε θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα δεν αποκλείεται σφοδρός έρωτας να χτυπήσει την καρδιά σας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπαθήστε  σήμερα να αδειάσετε το μυαλό σας από προβληματισμούς και σκέψεις, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ψυχολογική ισορροπία. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις.

Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει άμεση και οριστική κατάληξη, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι εστιάστε στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ανανεώσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι ερωτικές σας συζητήσεις ίσως να μην έχουν θετική κατάληξη, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο έρωτα. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από στάσιμες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια και τις πιεστικές ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε χαλαρά και αποστασιοποιημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τις απόψεις σας, η έκφραση σας θα έχει δυναμισμό και σαφήνεια. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σφαιρικά ίσως και κάπως συμβιβαστικά, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και διπλωματική στάση. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας, το νου σας να μην παρασυρθείτε από λανθασμένες πληροφορίες.

Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, με φιλοσοφημένη διάθεση θα αντιμετωπίσετε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Δεν θα παγιδευτείτε στο παιχνίδι των πεισματικών αντιπαραθέσεων, η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή και εύστοχη, θα καταφέρετε να πείσετε και να αποδείξετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η διάθεση σας για ριζοσπαστικές αλλαγές όχι μόνο θα βρίσκεται στα ύψη, αλλά θα συνοδεύεται και από τολμηρές κινήσεις με έντονες επαναστατικές τάσεις. Κάτι συναρπαστικό θα προκύψει στη ζωή σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Θα σας δώσω την συμβουλή να χαλιναγωγήσετε την ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερίααποφύγετε τις εγωιστικές πράξεις, θα είναι λάθος αν πληγώσετε το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε να μη βγείτε από το πρόγραμμα σας, σήμερα βάλτε προτεραιότητες, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μη κουράσετε τη σκέψη σας με μελλοντικές υποθέσεις εστιάστε στα παροντικά ζητήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις ωστόσο η σωστή διεκπεραίωση θα απαιτεί μεθοδική στάση και όχι σπασμωδική ή βιαστική. Προσοχή να μην ‘ρθείτε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που χρειάζεστε την συνεργασία τους.

Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για την ώρα κινηθείτε επιφυλακτικά. Εσείς που απογοητευτήκατε από τα ως τώρα αποτελέσματα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, απελευθέρωση και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα φανείτε προσιτοί, θερμοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να προσπεράσετε την στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν νέο και κάπως πιο διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που καλό θα είναι να μην την απορρίψετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις περί επαγγελματικής επέκτασης ή βελτίωσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον ορίζοντα σας, καταφθάνει δημιουργικό έναυσμα. Θα υπάρξουν γεγονότα ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σε περίπτωση που έχετε νέες επαγγελματικές ιδέες τότε μην καθυστερείτε άλλο, περάστε σε προτάσεις, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε.

Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές, η δράση σας θα είναι αισιόδοξη και δυναμική. Οικονομικό άνοιγμα θα προκύψει, ευνοϊκοί θα γίνουν κάποιοι όροι σε περίπτωση που έχετε υπογράψει δάνειο ή συνάψατε συμφωνία συνεργασίας. Ομαλό θα είναι το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αν υπάρχουν θέματα μπερδεμένα τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και δηλώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η στάση σας θα είναι ερωτική, θα χειριστείτε με σωστό τρόπο την γοητεία σας, θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανά κερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη ερωτική ένωση που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε τυχόν παρουσιάσεις και ομιλίες σήμερα θα τα πάτε πολύ καλά, ευχέρεια θα έχει ο προφορικός σας λόγος, θα φανείτε συζητήσιμοι, θα μιλήσετε τεκμηριωμένα. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος και σκεπτόμενος. Ο ορθολογισμός σας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες ή αφελείς σκέψεις και πράξεις, οι αποφάσεις σας θα είναι μελετημένες, πριν κινηθείτε θα σκεφτείτε σε βάθος. Συνεργάσιμοι θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν ομαδικότητα, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες.

Θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματική επικοινωνία με πρόσωπο που από καιρό επιδιώκατε προσωπική σχέση. Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζήτηση για μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στις καινούργιες αλλαγές και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σαφήνεια και πειθώ θα έχει τόσο ο προφορικός σας λόγος όσο και ο γραπτός, σήμερα οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι δημιουργικές, διατηρήστε συνεργάσιμη τη στάση σας, νέες ιδέες ή συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στα συναδελφικά σας άτομα και γενικότερα στα πρόσωπα που μεταξύ σας ειπωθούν στο παρελθόν αρνητικά ή πικρόχολα σχόλια.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αοριστίες ξεκαθαρίσετε με αμεσότητα τη θέση σας. Προσοχή στις υπερβολές και στις βιασύνες, χειριστείτε με υπομονή καταστάσεις που χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Σας συμβουλεύω να φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Επιλέξτε τις επενδυτικές κινήσεις, αποφύγετε τις πολλές ή περιττές αγορές, αποταμιεύστε τα χρήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τολμηρή θα είναι η δράση σας, η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε σταθερά στη ζωή σας το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα, μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά ερωτευτείτε ολοκαίνουργιο πρόσωπο μέσω των social media.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις επικοινωνιακές σας επαφές, προσπαθήστε να διακρίνετε το φαινομενικό από το απολύτως πραγματικό. Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη, καλό θα είναι να μην πράξετε ή αποφασίσετε στηριζόμενοι σε ενδείξεις ή σε προσωπικές εικασίες. Θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τεκμηριωμένες απόψεις, στις επαγγελματικές σας επαφές μιλήστε με σαφήνεια και όχι με μισόλογα και υπεκφυγές. Φανείτε ομιλητικοί και αναλυτικοί στοχεύοντας στο να περάσετε ιδέες και επιθυμίες.

Αν έχετε διαφορές ή αντιπαλότητες με κάποιο συγκεκριμένο άτομο φιλικό ή οικογενειακό, καλυτέρα σήμερα να αποφύγετε τη μεταξύ σας προσωπική ρήξη, προσπαθήσετε να κινηθείτε διπλωματικά, αν νιώθετε πως σας λείπει η υπομονή τότε κρατήστε απόσταση ασφαλείας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να αλλάξετε στόχους και επιθυμίες, γιατί η όψη της ημέρας πρώτον θα σας δημιουργήσει καινούργια ερωτικά ενδεχόμενα και δεύτερον θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τη στασιμότητα. Αποφασιστικοί θα είστε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν τα ανάλογα ανοίγματα, σήμερα θα είστε θετικοί στις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καινούργιες σκέψεις και ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, σήμερα ίσως να θελήσετε να ξεφύγετε από τα καθέκαστα, θα αναζητήσετε βελτίωση και ανανέωση. Άμεση εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα εξαρτηθεί από τη στάση σας, φανείτε διαλλακτικοί, αποφύγετε ρήξεις και αντιπαλότητες. Όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή επιδιώκετε τελεσίδικες συμφωνίες δεν θα πρέπει να αγχωθείτε ούτε να πιέσετε τις καταστάσεις.

Σε θέματα προσεγγίσεων βγαίνετε από τυχόν ενδοιασμούς ή αναστολές, τώρα βάζετε φρένο στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Θα προκύψουν ουσιαστικές συνομιλίες και συμφωνίες σας θα δημιουργήσουν δυνατότητα μακροχρόνιων συστηματικών επαφών. Σκεφτείτε και κινηθείτε με ορθολογισμό, συμφέρουσες και δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες αναζητήσεις, καινούργια πρόσωπα θα εισχωρήσουν στη ζωή σας. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις με αποτέλεσμα να λύσετε πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη ψυχολογία σας. Επανασύνδεση θα προκύψει για τους χωρισμένους, άνοιγμα νέας γνωριμίας θα δοθεί στους ελεύθερους μέσω των social media.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, σήμερα μην σταθείτε σε επιφανειακές εξηγήσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης.

Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις. Προσπαθήστε τα λόγια και οι πράξεις σας να έχουν ξεκάθαρες βλέψεις, αποφύγετε κουβέντες διφορούμενης σημασίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε την διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, στόχος σας θα είναι να εξελιχτεί η σχέση σας, να προχωρήσει ένα στάδιο πιο μπροστά. Για εσάς τους ερωτικά μόνους τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό και την υπερβολική αυτοπεποίθηση, καλό θα είναι να οροθετήσετε την ανάγκη σας για απόλυτη ανεξαρτησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα σας επηρεάσει το προαίσθημα σας, προσπαθήστε να βασιστείτε στα γεγονότα που ήδη συνέβηκαν και όχι σε αυτά που νομίζετε πως θα συμβούν. Ομιλητική θα είναι η στάση σας, δημιουργικές οι προτάσεις που θα κάνετε, διατυπώστε τις ιδέες σας. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν καταστάσεις που καθυστερούν, ωστόσο μια θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο τακτοποίησης, θα καταφέρετε να δώσετε τη λύση που απαιτείται.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα που ουσιαστικά προκύπτουν από ψυχολογικά συμπλέγματα και υποσυνείδητες φοβίες. Στα οικογενειακά σας θέματα η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και συζητήσιμη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλύσετε καταστάσεις και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις, μη κλειστείτε στον εαυτό σας περάσετε σε ειλικρινείς εξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηρές και ατίθασες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα ο εσωτερικός ψυχολογικός σας κόσμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να σας εντυπωσιάσει απο εκει που δε το περιμένετε. Δε θα σας λείψουν τα δυνατά χτυποκάρδια θα προκύψει άνοιγμα ερωτικής σχέσης, στο χέρι σας θα είναι το πώς θα χειριστείτε την κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σκεφτείτε στηριζόμενοι στη λογική και όχι στις επιφανειακές εντυπώσεις, σήμερα σας δίνω τη συμβουλή να μην παρασυρθείτε από τις πληροφορίες που θα λάβετε και τα σχόλια που θα ακούσετε ενδέχεται να υπάρχουν κενά και παραποιήσεις. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων αποφεύγοντας τις βιαστικές παρεμβάσεις. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε άγχος, ανυπομονησία, και στρες.

Σε περίπτωση που υπάρξουν αντιπαραθέσεις και αντιδράσεις καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση, διατηρήστε ισορροπημένους διαλόγους. Στα δύσκολα ζητήματα που υπάρχουν αμφιβολίες σοφό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις, προτιμήστε τους ελιγμούς έχετε διπλωματικές ικανότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, κοινωνικούς και καταδεκτικούς θα σας κάνει η μέρα, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα εμφανιστούν. Η μέρα θα ενισχύσει τις παρορμητικές σας αντιδράσεις, προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Θα διαπιστώσετε πως αυτή τη φορά θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς, στην δική σας απόφαση θα στηριχτεί η επανασύνδεσή σας.

Πηγή: pierianews.gr