Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη στους Ιχθύς.

Η Σελήνη βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όμως στην πορεία της θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Άρη που βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η συνάντηση μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακές παρεξηγήσεις καθώς θα μας κάνει όλους πιο εύθικτους. Προσπάθησε να αποφύγεις την «πολεμική» διάθεση της ημέρας ώστε να μην δημιουργηθεί ένα «πεδίο μάχης». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα μάλλον θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες του κατεστημένου σας, ουσιαστική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από τα γκριζωπά χρώματα και να τονωθείτε φέρνοντας αλλαγές. Συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, ανοιχτόμυαλη η σκέψη σας, δε θα απορρίψετε τις προτάσεις και τα ενδεχόμενα. Με αποφασιστικότητα θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από υποθέσεις που διαιωνίζονται. Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά σας, έρχονται χρήματα, ίσως να προβείτε σε αγορές ή να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας οφειλές. Θα υπάρξει έντονη ανάγκη για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η κοινωνική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα. Αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η προσέγγιση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα έχουν άμεση επίδραση στο ταίρι σας. Μιλήστε ξεκάθαρα γι’ αυτά που θέλετε και νιώθετε, δεν θα υπάρξει κανένα απογοητευτικό γεγονός. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να χαλαρώσει τη σκέψη σας, μην αντισταθείτε στο έντονο ερωτικό κλίμα που θα προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν αποκλείεται να δοθεί η αφορμή που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε άποψη για ένα συγκεκριμένο επίμαχο θέμα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αναπροσαρμόζετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, θα κάνετε πέρα τις συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις. Έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κινήσεις επαγγελματικής επέκτασης, θα αναζητήσετε συνεργασίες που να μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση. Οι συνομιλίες σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, η μεταξύ σας σχέση θα έχει προσοδοφόρα κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύεται περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα εμφανιστείτε πρόσχαροι και εκδηλωτικοί, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα απορρίψετε προτάσεις ή ευκαιρίες για συναντήσεις. Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους ερωτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση, που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας ερωτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν υπό βεβιασμένες συνθήκες ή υπό την επήρεια έντονου άγχους. Τώρα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο καθημερινό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, οι συναντήσεις σας θα είναι ήρεμες και αναζωογονητικές, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις. Σήμερα θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας αλλά και με την σωματική σας κατάσταση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φανείτε δεχτικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αρμονικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, με συγκρατημένες αντιδράσεις και δοτική συμπεριφορά. Σήμερα θα μιλήσετε χωρίς αναστολές, τώρα θα βάλετε σε τάξη την συναισθηματική σας κατάσταση, αλλά και τη σχέση σας. Ένα πρόσωπο που νοιάζεται για εσάς και έχει ερωτικές βλέψεις, θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας ανοίξει την καρδιά του. Με αποφασιστικό τρόπο θα περάσει σε εκδηλώσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Για τους ερωτικά μόνους εμφανίζεται προοπτική μόνιμης σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα για συνάντηση που από καιρό την επιθυμείτε ίσως και έμμεσα την επιδιώκατε. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, οι κουβέντες που θα γίνουν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Συνομιλίες και επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να συσχετιστείτε ή συνεργαστείτε. Αποφορτιστείτε από το άγχος, αποκτήστε χαλαρή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους. Ερωτική ίσως και κάπως παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με έντονη την διάθεση να προκαλέσετε και να ιντριγκάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Από τη δική σας πλευρά, θα σημειωθούν έντονες πράξεις διεκδίκησης με θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο τρόπος σκέψης σας καθώς και οι εσωτερικές σας ανάγκες θα σας οδηγήσουν σε νέες και απελευθερωμένες αναζητήσεις. Προκειμένου να τερματίσετε την εσωτερική πίεση που ενδεχομένως να νιώθετε θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τις επιθυμίες, τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Ελευθερία κινήσεων θα αναζητήσετε, θα σας δημιουργηθεί έντονα η ανάγκη να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα διώξετε και θα απορρίψετε, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές ή αντιδραστικές. Επιθυμία σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στη καθημερινότητα σας, θα είναι αδύνατον να ανεχτείτε πλέον τη στασιμότητα, θετικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις. Στις συζητήσεις θα μιλήστε με ειλικρίνεια, κλείνουν τα συναισθηματικά κενά των προηγούμενων ημερών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, μια εντελώς τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο της καρδιάς σας. Αν τολμήσετε να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξει κατάληξη σταθερού δεσμού. Για τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει το κλίμα στην καρδιά σας. Θα διαθέτει ελκυστική προσωπικότητα και έντονη ερωτική γοητεία, στοιχεία που θα σας κάνουν να το ερωτευτείτε. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα, που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις ερωτικές σας διαθέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανανέωση σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα σταματάτε να ψυχοπλακώνεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, ανεβάζοντας για τα καλά την ψυχολογία σας. Νέος αέρας θα διαπεράσει την καρδιά σας, αφεθείτε στον ερωτικό άνεμο που καταφθάνει, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις. Θα θερμάνει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να βγει από το καβούκι του. Αν φανείτε δεχτικοί και ανταποκριθείτε στα αισθήματα του, τότε καλοδεχτείτε τον ερχομό σταθερού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ωθήσουν στο να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε το αποτέλεσμα ή την πορεία που πήραν κάποιες ενέργειες επαφές ή συγκεκριμένες σχέσεις. Με λίγα λόγια θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση. Τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε προσωπικά οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις καινούργιες σας αποφάσεις και απόψεις. Στον οικογενειακό σας τομέα θα ‘ρθείτε κοντά με τα συγγενικά σας άτομα, περνάτε σε στάδιο ομαλότητας, αλληλοϋποστήριξης και αρμονικής συνύπαρξης. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε εξόδους διασκέδασης, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για φιλικές συναντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ερωτικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο θερμό, που θα αφεθείτε τελικά στις αισθήσεις σας χωρίς αντιστάσεις. Θα περάσετε σε ερωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή την φορά δεν θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο αυθορμητισμός και η κοινωνικότητα σας θα σας κάνουν πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για συναναστροφές και επαφές με διαφόρων ειδών άτομα γνώριμα ή καινούργια. Σαφήνεια και ευστροφία θα έχει η σκέψη σας, ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια σας, θα είστε ειλικρινείς, όπου χρειαστεί θα κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας και τα επιχειρήματα που θα προβάλετε θα τακτοποιήσουν ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος. Θα είστε σε θέση να κρατήσετε ισορροπημένη τη στάση σας και σταθερές στις απόψεις σας, σε θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό δε θα φανείτε ως πνεύμα αντιλογίας, θα αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη άποψη. Σε περίπτωση που θέλετε να εξακριβώσετε ή να διαπιστώσετε σωστή θα είναι η αντίληψη σας, βασιστείτε στα αποδεδειγμένα γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αλλάξει διαθέσεις από την μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και αποτελεσματικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τα πρόσωπα που θα συζητήσετε. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές, δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, με τη θετική σας στάση και τη συγκαταβατική σας διάθεση θα καταφέρετε να δώσετε βάθος και έκταση στις συνομιλίες σας. Εσείς οι απογοητευμένοι ή κοινωνικά αποτραβηγμένοι θα λάβετε τηλεφωνήματα, θα γίνουν προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, δε θα κρατήστε τη στάση σας κλειστή, ανανεώνεται η διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, επικοινωνιακή η στάση σας σήμερα. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θελκτικοί θα φανείτε στα άγνωστα άτομα. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σας δίνω την συμβουλή να μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Πίσω από μια τυπική συνομιλία, θα κρύβεται η έναρξη σταθερού δεσμού με καινούργιο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ευδιαθεσία που θα νιώθετε θα σας κάνει κοινωνικούς και εξωστρεφείς, θα καταφέρετε να διώξετε από τη σκέψη σας ή τη μνήμη σας τα αρνητικά συμβάντα. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία, οι ενέργειες σας θα έχουν μέθοδο και όχι σπασμωδικότητα. Στα οικογενειακά σας με χαλαρότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τις σχέσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα στοχεύσετε στην ήρεμη επικοινωνία. Ισορροπούν τεταμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να δώσετε λύση και να ηρεμήσετε το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως να είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα από μόνοι σας θα τηλεφωνήσετε και θα προτείνετε, η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας ωθήσει σε άμεσες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που σας διακατέχει. Έντονα γεγονότα θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ερωτικές αναστατώσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση, με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Θα περάσει σε βαθιές συναισθηματικές εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδρανήσετε, ωστόσο θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι μεθοδικές και όχι παρατραβηγμένες ή υποκινούμενες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, όμως προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικός ή απαιτητικός, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας. Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, θα θελήσετε να κρατήσετε σκέψη και καρδιά σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δεν θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε, η θερμή ερωτική σας στάση θα φέρει στιγμές έντονης έλξης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αρχή δεσμού.

Πηγή: pierianews.gr