Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο Ζυγό με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω.

Η ημέρα ενδεχομένως να  δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν «εσωτερικές συγκρούσεις» σχετικά με αυτά που πρέπει να κάνεις και αυτά που θέλεις να κάνεις, τα οποία δεν φαίνεται πως ταυτίζονται. Τα ερωτικά καβγαδάκια ανήκουν μέσα στα πιθανά σενάρια αυτής της ημέρας, για αυτό αν θέλεις να τα αποφύγεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αυτοεκτίμηση σας θα είναι ανεβασμένη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και ενέργειες διεκδίκησης. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα ανοίξει προοπτική ανόδου ίσως και χρηματικής βελτίωσης.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας  είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί δίοδος νέας συνεργασίας που θα έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά. Προχωρήσετε σε δυναμικές πράξεις, σε θέματα διεκδίκησης κινηθείτε μεθοδικά και όχι ανυπόμονα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δε θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα υπάρξει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές. Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να εκφράσετε ξεκάθαρα σκέψεις και συναισθήματα. Σε περίπτωση που νιώθετε άγχος σχετικά με ερωτικά θέματα μελλοντικής εξέλιξης, σας δίνω τη συμβουλή να το αποβάλετε, δείξτε εμπιστοσύνη στη τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα προσοχή στις σκέψεις σας  γιατί αυτές θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να δράσετε, οπότε αν είναι αρνητικές ή μπερδεμένες ανάλογες θα είναι και οι πράξεις σας. Αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να αλλάξετε καταστάσεις που σας πιέζουν, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Βασική σας ανάγκη θα είναι να έχετε ελευθερία επιλογών, δε θα δώσετε ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, μιλήστε συγκρατημένα, κρατήστε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις επαφές σας. Στις οικονομικές σας υποθέσεις για την ώρα αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αναποφάσιστοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές, θα αποκτήσετε έναν κάπως πιο δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Σε προσωπική συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε αρνητικές ερωτικές καταστάσεις, με δικές σας πράξεις θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος και να ξεκινήσετε καινούργια ερωτική πορεία. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να πείτε το ‘‘ναι’’ σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σκεφτείτε με ηρεμία, επανεκτιμήστε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να δημιουργήσετε κλίμα συνεννόησης και ισορροπίας. Διφορούμενες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνθήκες, ουσιαστικά δε θα ανεχτείτε άλλο την ύπαρξη εμποδίων ή ψυχοφθόρων υποθέσεων. Με ανανεωμένη τη διάθεση θα περάσετε σε προσεγγίσεις, σε προτάσεις και σε επανασυνδέσεις.

Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποια σημεία υπάρχουν ψευδαισθήσεις και σε ποια γεγονότα βρίσκεται η αληθινή όψων των καταστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα φέρει ξαφνικό ερωτικό άνοιγμα. Θερμά λόγια θα ζεστάνουν την καρδιά σας, θα σας γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, οι διαθέσεις σας θα είναι έτοιμες για πράξεις άμεσες και τολμηρές. Κάντε το πρώτο βήμα σχετικά με μια ερωτική υπόθεση που σας απασχολεί και θα δείτε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα φέρει νέο ερωτικό ξεκίνημα στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να πολεμήσετε ανασταλτικούς παράγοντες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο. Απρόοπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εσωτερικά διλλήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική. Ένα τυχερό συμβάν θα σας πείσει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε.

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές, απελευθερώνεστε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Κινηθείτε με βήματα σταθερά, επικεντρωθείτε τους στόχους και στις επιδιώξεις σας, το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό, σας συμβουλεύω να μην αναβάλετε τη δράση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε και να διεκδικήσετε, οι προσπάθειες σας δεν πρόκειται να πέσουν στο κενό. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα ερωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε προτάσεις, με θερμό μάτι θα δείτε τις νέες ερωτικές προκλήσεις. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα καταφέρει να σας τραβήξει την προσοχή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης. Οι επιλογές σας ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες. Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Αποφύγετε τις βεβιασμένες πράξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι.

Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ανυπομονησίας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, οι συζητήσεις σας θα πορευτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ορμητικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί, αν σκέπτεστε να περάσετε σε εξομολογήσεις να το κάνετε, όσο πιο άμεσοι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα αυτό το άτομο θα σταθεροποιηθεί στο πλάι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, ένα απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κλείνει μακροχρόνιο εμπόδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ενδεχομένως να παρεκκλίνει κάπως η αντίληψη σας, προσπαθήστε να κυμανθείτε εντός πραγματικότητας. Προσοχή στις υπερβολές και στις καχύποπτες σκέψεις, κρατήστε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας τάσεις. Κάπως μειωμένη θα είναι η υπομονή σας, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι μεθοδική αλλά παρορμητική, σε ζητήματα ρίσκου μη στηριχτείτε μόνο στη δική σας κρίση. Όπου χρειαστεί να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις ή απαντήσεις θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τη στάση σας, οι επιπολαιότητες ενδεχομένως να μην μπορούν μετά να διορθωθούν.

Σήμερα θα υπάρξουν φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, συζητήστε ελεύθερα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ανάγκη θα έχετε για αποδράσεις, προσοχή να μην αφήσετε στην άκρη υποθέσεις που η τακτοποίηση τους δεν έχει άλλο περιθώριο αναβολής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε δυναμικούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις θα προκύψουν από τις συζητήσεις που θα κάνετε, καταφθάνει τελεσίδικη και θετική κατάληξη. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας, σήμερα θα διεκδικήσετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα καταφέρετε να διορθώσετε τα παλιά λάθη, ξεκινάτε καινούργια ερωτική πορεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα θα πρέπει οι επιθυμίες σας να σταθεροποιηθούν, οι νεες ευκαιρίες αν σας βρουν μπερδεμένους η στάση σας θα είναι αναποφάσιστη δεν θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα. Κρατήστε προσγειωμένη τη συμπεριφορά σας, στις επαφές και στις συνομιλίες σας επαγγελματικές ή οικονομικές δείξτε σοβαρότητα και διάθεση διαλλακτικότητας. Σε περίπτωση που στην επίτευξη των στόχων σας υπάρχουν εμπόδια, κινηθείτε με μεθοδικότητα και δυναμισμό, αποφύγετε την άτακτη υποχώρηση.

Στον οικογενειακό σας τομέα διατηρήστε ισορροπημένο το κλίμα στις επαφές και στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις θα πρέπει να λείψουν οι ακρότητες. Με πρόσωπα που ξέρετε πως χρειάζεστε την βοήθεια τους καλό θα είναι να μην φανείτε αντιδραστικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, όσοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Με συνετή επιμονή και ώριμη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να κατευθύνετε τις ερωτικές σας υποθέσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Τολμηρή αποφασιστική και δυναμική θα είναι η στάση σας, με θερμό τρόπο θα πλησιάσετε πρόσωπο, που τελικά δε θα αρνηθεί να κάνει το βήμα να σας γνωρίσει όσο καλυτέρα μπορεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα στις περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση διεκδίκηση κινηθείτε με διπλωματία, χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με διάθεση ευελιξίας,  αποφύγετε στην συμπεριφορά σας τις αντιθέσεις και τις αρνητικές αντιδράσεις.Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο.

Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Ίσως να προκύψουν ξαφνικές τάσεις φυγής, προσαρμοστείτε, διαχειριστείτε το άγχος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από διορατικότητα, δυναμισμό και δυνατό ένστικτο. Με άμεση αποφασιστικότητα θα περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις, αυτοπεποίθηση και μαχητικό πείσμα θα εμφανίσετε στις αντιδράσεις σας. Σήμερα θα κλείσετε επιτυχώς σοβαρές ερωτικές συζητήσεις περί επανασύνδεσης ή δέσμευσης. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους ένα γοητευτικό πρόσωπο θα εισβάλει στη σκέψη σας που πολύ γρήγορα θα περάσει και στην ερωτική σας καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα ίσως να μην είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα, σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, αρνητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με πεισματική επιμονή. Αν μιλήσετε τεκμηριωμένα θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο προσωπικό σας θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή.

Βελτιώνονται  ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε τις πεσιμιστικές εικασίες. Σε περίπτωση που αναζητάτε δεσμεύσεις ή περιμένετε να σας δοθούν υποσχέσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, όλα θα γίνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, στόχος σας θα είναι να ταχτοποιήσετε οτιδήποτε αιωρείται, είτε πρόκειται για αισθήματα είτε για πρόσωπα. Η μέρα, θα σας φέρει έντονες ερωτικές εξελίξεις που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε έναρξη ερωτικής σχέσης. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα λύσει μπερδεμένες καταστάσεις δίνοντας νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, προσπαθήστε να ισορροπήσετε ψυχολογικά, απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, να διαπιστώσετε, και να διαφοροποιήσετε τυχόν αρνητικές απόψεις.

Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας, καλό θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με εσωτερική πίεση. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την οπτική σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε και μάλιστα με επιτυχία ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα, με πρόσωπο που οι σχέσεις σας κρατάνε από το παρελθόν. Θα είστε σε θέση να αποδείξετε πως αυτή τη φορά ότι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε. Στοχευμένες θα είναι οι κινήσεις σας, μεθοδικές οι πράξεις σας, θα εστιάσετε στο ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά. Καταφθάνει ευχάριστο αποτέλεσμα που αναμένατε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δε θα σας αφήσουν αδιάφορους οι επαγγελματικές εξελίξεις, θα υπάρξει άνοιγμα για αλλαγές βελτίωσης. Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας,  εσείς που θέλετε να προωθήσετε κάποιες νεες σας ιδέες θα ανοίξετε επικοινωνιακές επαφές με σκοπό να δικτυωθείτε και να δημιουργήσετε δίοδο νέων συνεργασιών με καινούργια πρόσωπα. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η συμμέτοχη που θα λάβετε σε συλλογικές δραστηριότητες θα στρώσουν έδαφος για νεες γνωριμίες.

Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι δημιουργική και οικονομικά προσοδοφόρα, σας συμβουλεύω να τη μελετήσετε με ενδιαφέρον. Εσείς που δεν έχετε σταθερή επαγγελματική θέση ή εργασία προσπαθήστε να διευρύνετε τους ορίζοντας σας, μη διστάσετε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε διαφορετικό αντικείμενο ασχολίας από αυτό που είχατε στο παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για δραστηριότητες, αναζητήσεις, και νέες διεκδικήσεις. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στο περιστασιακό, αλλά να κυνηγήσετε το μελλοντικό και το εξελίξιμο. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Η ζεστή και αποκαλυπτική σας διάθεση θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, θα βρεθείτε πολύ κοντά σε έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα δύσκολα θα κρατήσετε συγκροτημένη τη σκέψη σας, σε θέματα οικονομικά καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, σας συμβουλεύω να μην ρισκάρετε. Μπερδεμένοι θα είναι η αντίληψη σας, ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε, να αποδεχτείτε και να εμπιστευτείτε. Προσπαθήστε στις αντιδράσεις σας να μην υπάρχει η υπερβολή, αποφύγετε τις ακρότητες. Το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις ίσως να εμφανιστούν τάσεις φυγής είναι πολύ πιθανόν να πέσετε στην παγίδα σπασμωδικών ενεργειών.

Η ανάγκη σας  να απεγκλωβιστείτε και να ξεφύγετε θα σας κάνει ανυπόμονους, καλό θα είναι να μη βιαστείτε, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείτε, να μην αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να κατευθύνουν τις κινήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και συνειδητοποιημένη σοβαρότητα, θα έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Θα φανείτε άμεσοι και εκδηλωτικοί, με ωριμότητα θα χειριστείτε κρίσιμα ερωτικά σας ζητήματα. Αισιόδοξος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θερμές οι ερωτικές σας διαθέσεις, σήμερα αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση να είστε σίγουροι πως θα τα πάτε μια χαρά. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο από τα παλιά.

Πηγή: pierianews.gr