Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού.

Η Σελήνη περνά στον Κριό και προετοιμάζει το κλίμα για… αντιπαραθέσεις! Σήμερα θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους στα ζητήματα που θα προσεγγίσεις, ακόμα και αν υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα προκαλέσουν την υπομονή σου. Επένδυσε χρόνο και προσοχή σε απαιτητικές υποθέσεις, καθώς αυτή η Σελήνη θα σε κάνει να τις δεις σαν πρόκληση, κάτι που θα συμβάλει στο να τις διευθετήσεις άμεσα! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσοχή στις εξάρσεις και στις νευρικές αντιδράσεις, σήμερα δε θα είναι αρμονικές οι διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ το ερωτικό σας παρελθόν, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι ανεξέλεγκτες. Επαναστατικό κλίμα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας οι πράξεις σας θα είναι αντιφατικές και παρορμητικές, η συμβουλή μου είναι να ανοιχτείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα δείτε πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας δε θα είναι ξεκάθαρες, το μυαλό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο. Στον ερωτικό σας τομέα με το ταίρι σας ενδεχομένως να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι ίσως και δυσαρεστημένοι. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια. Δείξτε θετική διάθεση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα σας βγει σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή σε τυχόν οξύθυμες αντιδράσεις. Η μέρα θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Στο καινούργιο άτομο που τυχαία θα συνομιλήσετε, δείξτε τη θερμή και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σας, δε θα βγείτε ζημιωμένοι. Σήμερα εκδηλώστε τον ερωτισμό σας, περάστε σε εξομολογήσεις, η ανταπόκριση θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε ή που δε συμφωνούν οι απόψεις σας, θα υπάρξει κίνδυνος να ακούσετε κουβέντες που θα προκαλέσουν την αντίδραση και τον εκνευρισμό σας. Προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από λόγια τρίτων, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, μια συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει θετικές διαστάσεις, θα φέρει αλλαγές που θα ανοίξουν νέα προοπτική στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανέμελη, ερωτική και ρομαντική, θα είναι η στάση σας. Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα κλείσουν με αισιοδοξία για τη μελλοντική σας πορεία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από επίμαχα θέματα. Δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας. Με λίγα λόγια προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους , ίσως να μην λείψουν οι αστοχίες και οι μικρό εντάσεις. Η μέρα θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές, απελευθερωμένες και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις φιλικές ή ερωτικές θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως να σας ωθήσει σε εγωκεντρικές ενέργειες, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας καταστάσεις ανταγωνισμού, εξουσίας ή υπεροχής. Αποφύγετε την πεισματική στάση, μην προκαλέσετε συγκρούσεις, οι διαμάχες θα βαρύνουν το κλίμα με αρνητισμό. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε τα τυχερά σας, δε αποκλείεται σε οικείο περιβάλλον να εμφανιστεί πρόσωπο ικανό να σας κάνει να το ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα σας, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζετε από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, για την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, αρκεί να χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα νιώσετε την ανάγκη να διατηρήσετε την προσωπική σας ελευθερία, γι αυτό δε θα είστε θετικοί σε ζητήματα ή προτάσεις δέσμευσης. Σε συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε αναλυτική συζήτηση στοχεύοντας στο να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε απ’ καταστάσεις πίεσης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε αναζητώντας επαφές μάλλον περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ίσως κάποιοι μικρό εκνευρισμοί να σας ρίξουν τη διάθεση. Ανυποχώρητη, ενδεχομένως και κάπως ειρωνική ή εριστική θα είναι η στάση σας. Αρκετά επίμονοι θα είστε στην διατύπωση των απόψεων σας, σε εργασιακά θέματα καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί. Άστατες και αντιφατικές θα είναι η σκέψεις και οι ιδέες σας, το ενδιαφέρον σας δε θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί σε ένα συγκριμένο αντικείμενο. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα με ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, ευχάριστες αναμνήσεις θα έρθουν στη μνήμη σας, θα υπάρξουν τάσεις ονειροπόλησης. Σήμερα ένα απρόοπτο τηλεφώνημα ερωτικού ενδιαφέροντος θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αναζωογονητικό. Καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμές αναστατώσεις, μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά και όχι ξεχασμένη σας αγάπη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, πάθος, ανυπομονησία και ένταση θα φέρει στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες, θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να διώξετε μακριά πρόσωπα που πνιγούν την ψυχολογία σας. Το αγαπημένο σας ταίρι θα ανοίξει μεταξύ σας τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα με ευνοϊκή και άμεση κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε την πεισματική στάση, ελέγξτε τάσεις ανυπομονησίας. Μερικές φορές κάποιες καταστάσεις απαιτούν συμβιβασμούς, φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου. Ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα επικοινωνήσει μαζί σας, καταφθάνει πρόταση για συνάντηση, σας συμβουλεύω να τη δεχτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ανικανοποίητους ίσως και απαιτητικούς, ενδεχομένως να δημιουργήσετε προβληματισμούς στο ταίρι σας. Με ισχυρή την τάση να θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις και δεδομένα, δεν αποκλείεται να βγάλετε επιτακτικό χαρακτήρα, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τον ωμό ή κάθετο τρόπο έκφρασης. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αφήσετε δίοδο συνεννόησης, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά, κρατήστε στάση προσιτή και διαλλακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αφήστε τις παράτολμες κινήσεις, ενδέχεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε γι ό,τι πείτε ή κάνετε. Αποφύγετε την υπερβολή στις πράξεις σας, προσοχή να μην εκτεθείτε στο ερωτικό σας ταίρι, οριοθετήστε κάπως τις πεισματικές σας αντιδράσεις. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό σας να σας βγάλει εκτός πραγματικότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα κρατήσετε απόσταση από προβληματισμούς και διλλήματα, με το ταίρι σας θα αφήσετε στην άκρη υποθέσεις ή σκέψεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες και να περάσετε σε ρυθμό πιο χαλαρό και πιο ανέμελο. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, οι διαθέσεις σας θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης, έρχονται ξαφνικές και ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικά κάπως μπερδεμένοι, προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Σε συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις διαφωνίες και τις λεκτικές κόντρες. Ένα τυχαίο συμβάν που θα αφορά μια συνάντηση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για αλλαγές τόσο ως προς τους στόχους σας, όσο κι ως προς τις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής με στόχο να απαλλαγείτε από την ρουτίνα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κάπως αψυχολόγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο. Μέσα στη σχέση σας για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε τη συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας οδηγήσει σε λόγια ή ενέργειες που θα δημιουργήσουν κενά ή ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μια ελαφριά αναστάτωση θα υπάρξει στη σκέψη σας που θα προχωρήσει και στις ενέργειες σας. Η όψη της ημέρας, θα φέρει αντιδράσεις που θα ταράξουν θεμέλια σχέσεων και επαφών, σήμερα θα δείτε με διαφορετικό μάτι φίλους, συνεργάτες ακόμα και το ερωτικό σας ταίρι. Αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Περνάτε σε καινούργια όνειρα και σχέδια, προσοχή να μην ξεφύγει η αισιοδοξία σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε ό,τι σας πιέζει, σήμερα αναγκαίο θα είναι για εσάς ένα είδος συναισθηματικής εκτόνωσης. Δε θα απορρίψετε τις ερωτικές προτάσεις που θα λάβετε, θετικοί και προσιτοί θα είστε στα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν μαζί σας. Όμορφες συναντήσεις και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρουν να αναστατώσουν την καρδιά σας, βγαίνετε από τη στασιμότητα και τη μονοτονία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η όψη της ημέρας ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους, θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Θα εμφανίσετε πείσμα, αποφύγετε το ενδεχόμενο να μπλεχτείτε σε λεκτικές συγκρούσεις. Αναμνήσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε ερωτικά θέματα επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και η ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, προτάσεις, και μια νυχτερινή έξοδο που θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια ευχάριστη και ερωτική μέρα, προχωρήσετε σε ανάλογες προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση σε ό,τι προτείνετε. Η οικεία στάση που θα δείξετε σε πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν θα δημιουργήσει τη δυνατότητα η γνωριμία σας να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Πηγή: pierianews.gr