Σήμερα η αρχή της -φαινομενικά- ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στην 25η μοίρα των Διδύμων και αυτή η αναδρομή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του νέου έτους. Τώρα ξεκινά μία πολύ σημαντική περίοδος η οποία θα φέρει στο προσκήνιο πεπραγμένα του παρελθόντος αλλά και πολλές αποκαλύψεις. Η αναδρομή του Άρη θα δημιουργεί εσωτερική και εξωτερική ένταση, κάτι που θα επηρεάσει την ενέργειά σου, για αυτό προσπάθησε να τη θωρακίσεις έχοντας ως εφόδια τη σωστή διατροφή και τη ξεκούραση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να επιχειρήσετε και να κερδίσετε. Θα ανταπεξέλθετε επαρκώς στις αλλαγές που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας. Το ανέμελο στυλ και η διάθεση σας για φλερτ, θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με βραδινό ερωτικό τηλεφώνημα που θα πάρει ιδιαιτέρως θερμές διαστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα είναι η μέρα σας!! Θα ανανεώνεστε και αισιοδοξείτε μαζί με το ταίρι σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Ευχάριστες αναστατώσεις θα λάβετε, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν προοπτική καινούργιας ερωτικής σχέσης. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η κατάληξη θα είναι θετική και ευχάριστη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συγκαταβατική και οικεία θα είναι η στάση σας. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου και ταυτόχρονα λύνεται μια διαφωνία που τις τελευταίες μέρες υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένετε. Μελλοντικό ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχεις όρεξη να τελειοποιήσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Ρίχνεσαι με τα μούτρα κυριολεκτικά στη δουλειά. Σε έχει καταβάλει μια περίεργη μανία να τα τελειώσεις όλα σήμερα ώστε να σου φύγει  το περιττό άγχος. Εγώ θα έλεγα, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσε το. Κάνε ότι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν αυτά που είχαν μείνει πίσω. Συναισθηματικά, υπάρχει ένα δίλλημα που σε ταλαιπωρεί. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις θα σου έλεγα να απομακρυνθείς μέχρι να αποφασίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, διαισθητική η αντίληψη σας. Έρχονται θερμές συνομιλίες, θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και όχι μόνο, θα φέρει τάξη και ισορροπία στα συναισθήματα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις, και γεγονότα που θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η συγκαταβατικότητα σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα κάνετε στην άκρη τις τυχόν αναστολές, θα κινηθείτε με δυναμισμό και έντονη την ανάγκη για αλλαγές. Θετικοί θα είστε σε πρόκληση νέων ερωτικών περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από ένα απρόσμενο τηλεφώνημα που θα τονώσει τα αισθήματα σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια ερωτική κατεύθυνση. Αλλάζουν τα ερωτικά σας δεδομένα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος ,θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον ερωτικό σας τομέα η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, η αινιγματική του στάση θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε,  θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θετικά συμβάντα θα σας βγάλουν από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε εκδηλωτικοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω την συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Νέες ευκαιρίες και ένα τυχερό συμβάν θα σας φέρουν ευχάριστες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε το σθένος να διαγράψετε αποτυχίες, παρεξηγήσεις και αποκαρδιωτικά λόγια, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας. Προσοχή, γιατί σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση για αγορές. Τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε απ’ ένα ερωτικό πρόσωπο σας συμβουλεύω να τα εκτιμήσετε και να εμπιστευτείτε, θα είναι απολύτως ειλικρινά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις σας, θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητα σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας συναρπάσουν, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δυναμική και γεμάτη αισιοδοξία θα είναι η στάση σας, σήμερα θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές ή κοινωνικές. Διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει ένα χρηματικό πόσο που περιμένατε με άγχος και αγωνία και μάλιστα θα το αξιοποιήσετε με συνετό και εποικοδομητικό τρόπο. Σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε την ερωτική σας γοητεία, σε τυχαίο χώρο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα είστε διορατικοί, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Σήμερα η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, οι ερωτικές σας επιλογές, σε βάθος χρόνου, θα αποδειχτούν σοφές. Η ανάγκη σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε, είτε επρόκειτο για παλιό ερωτικό ταίρι, είτε για καινούργια γνωριμία. Η γοητεία και η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, έρχονται θερμά ερωτικά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες. Σήμερα θα φρενάρετε το άγχος και την πίεση που σας προκαλεί η αβεβαιότητα για μελλοντικά θέματα. Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την χαμένη σας ηρεμία. Πρόταση από άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει απ’ τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα απελευθερώσετε τον ερωτισμό σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης. Για εσάς που είστε σε ερωτική αναζήτηση ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Κινηθείτε με αυθορμητισμό θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Καινούργιο άνοιγμα θα επέλθει στην εργασία σας, θα συνοδεύεται με κέρδη και υψηλές χρηματικές απολαβές. Η πρόταση που θα σας κάνουν για ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς, η στάση σας αισιόδοξη και θερμή. Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης καταφέρνοντας να δώσετε την λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον προσώπου που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Νέες και εμπνευσμένες ιδέες θα ξεφυτρώσουν στο σκεπτικό σας, αλλάζετε στόχους και προτιμήσεις. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και καταρτισμένα προσόντα. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε, στον εργασιακό σας χώρο θα λάβετε συγχαρητήρια που τα είχατε ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό. Βγαίνετε συναισθηματικά από το καβούκι σας, εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιθυμία και στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις. Σήμερα θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ερωτική σας ζωή οδηγώντας την σε δημιουργικό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται κάποιοι απ’ εσάς να κάνετε την κίνηση να τερματίσετε την προβληματική σας σχέση, ωστόσο βεβαιωθείτε για το αν η απόφαση σας είναι ώριμη και όχι παρορμητική.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι ίδιες σας οι διαθέσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε τη διάθεση να θέσετε υψηλούς στόχους. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η κρυμμένη σας ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, σας φανερώνω πως οι κινήσεις που θα επιλέξετε θα σας βγουν σε καλό. Η απόφαση σας να δώσετε κίνητρο να σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έχει κατάληξη ιδιαιτέρως θερμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος ή δυσανασχέτηση. Οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν τηλεφωνήματα που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ανανεώσει τη διάθεση σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση σας.

Πηγή: pierianews.gr