Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα δημιουργήσει νοσταλγική διάθεση αλλά και την τάση για ωραιοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την «παγίδα» φιλτράροντας προσεκτικά οτιδήποτε και αν ακούσεις. Αν βρεις ελεύθερο χρόνο αφιέρωσε τον σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκφραστείς και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα ενδεχομένως να ενθουσιαστείτε, ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, με οργανωτική διάθεση προχωρήστε στην εφαρμογή συγκεκριμένων επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τερματίζετε αρνητικές εργασιακές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και μια νέα συνεργασία. Εσείς οι φιλόδοξοι βασικός σας στόχος θα είναι να υπερισχύσετε, να δείξετε την αξία σας και να κατευθύνετε τις συνεργασίες σας. Ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις εξτρίμ διαθέσεις σας, καλό θα είναι να λείπει η υπερβολή. Με την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα ή τη συμβιβαστική συνήθεια θα περάσετε σε προτάσεις που δεν αποκλείεται να είναι εκκεντρικές ή ριψοκίνδυνες, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε, υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των περιστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να περιορίσετε τον ψυχρό ρεαλισμό σας, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ήρεμοι, διαλλακτικοί, οικειοθελώς θα οριοθετήσετε το πείσμα σας καθώς και την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα, θα προκύψει δυνατότητα νέας αρχής, η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα έχει ευχάριστη πορεία και θερμή κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε παλιά κεφαλαία και να ανοίξετε καινούργια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, εκτοπίζετε τις αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη τάση που θα έχετε να τα βλέπετε όλα άσπρα, καλό θα είναι να μην απουσιάζει η αίσθηση του κινδύνου. Οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα κάνουν εύκολο το κλείσιμο συμφωνιών. Διεκπεραιώνετε τις εργασίες που έχετε αναλάβει δεν θα θελήσετε να αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας δημιουργούν άγχος. Η διάθεση σας για άμεσες και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις, κλείνουν πεδία εντάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις και πράξεις ρομαντισμού. Επενδύσετε συναισθηματικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε άφοβα της αγάπης σας. Μια ξαφνική συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο, θα σας δώσει το έναυσμα να ασχοληθείτε με την καρδιά σας. Σε προσωπική σας συνάντηση θα βιώσετε έντονα ερωτικά αισθήματα χωρίς προβληματισμούς και κυρίως χωρίς καχυποψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυθόρμητη και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, κοινωνική η διάθεση σας. Φεύγουν οι επικοινωνιακές δυσκολίες, λύνονται παρεξηγήσεις, αναθερμαίνονται παλιές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα, με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσουν οι επαγγελματικές σας συνομιλίες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας, θετική θα είναι η αντίδραση σας. Σε προτεραιότητα θα βάλετε κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας ζητήματα, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας, συγκαταβατική η στάση σας, σας δίνω την συμβουλή σήμερα να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Η συμπαράσταση και η συναισθηματική στήριξη που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμή θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε ήρεμες ερωτικές στιγμές. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η όψη της ημέρας θα φέρει δίπλα σας το κατάλληλο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, σας δίνω τη συμβουλή να τις μελετήσετε πολύ καλά τις επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν. Τίποτα μην αφήσετε να γίνει αποδεκτό χωρίς έρευνα και αξιολόγηση, αν χρειαστεί να δώσετε χρηματικά ποσά προσοχή στα μεγάλα ρίσκα. Οι ενέργειες σας θα έχουν δυναμισμό και αισιοδοξία ωστόσο κινηθείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σας. Σοβαρή συζήτηση θα ανοίξετε μέσα σε εργασιακό πλαίσιο, αφοπλιστική θα είναι η αμεσότητα σας, βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα σχετικά με περεταίρω συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη θέση σας, οι ικανότητες σας θα έχουν τη σωστή εκτίμηση. Κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, η στάση σας θα πρέπει να είναι μελετημένη και διπλωματική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει η σημερινή όψη. Θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι πιο ισχυρή από την ρεαλιστική λογική. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την ανάγκη να φέρετε στην ζωή σας ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Η όψη της ημέρας θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, καταφθάνουν ενθαρρυντικά γεγονότα, συνεχίστε τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για νέο ξεκίνημα, εσείς οι άνεργοι αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, δείτε με θετική διάθεση την προοπτική που θα εμφανιστεί. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, προσπαθήστε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών δώστε μεγάλη προσοχή, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, στις συμφωνίες σας δε θα υπάρξουν αντιξοότητες ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης ή αποταμίευσης, τα χρηματικά σας έσοδα καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και όχι να τα καταναλώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, θα σας δώσω την συμβουλή να μην αναβάλετε τις πράξεις αγάπης που έχετε σκοπό να κάνετε. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η έντονη θερμότητα στις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ένα συγκεκριμένο άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος, βραδινή ώρα θα βρει τελικά στην αγκαλιά σας ό,τι ακριβώς επιζητά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ξεκαθαρίστε προθέσεις και βλέψεις, βάλτε στόχους και προχωρήστε σε μεθοδικές πράξεις. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε συμφέρουσες συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών. Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί μια δυνατή προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε οικονομικά. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση στις υπάρχουσες προοπτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα σας δώσουν την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε σκέψεις και συναισθήματα. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα ερωτικά σας ένα βήμα πιο μπροστά. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε, γιατί θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο νέα γνωριμίας με πορεία μακροχρόνιας και δεσμευτικής κατάληξης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, προχωρήστε σε πρακτική δράση. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα αναθεωρήσετε σχετικά με υποχωρήσεις ή υποσχέσεις. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Σε τάξη βάζετε τις υποχρεώσεις σας, διεκπεραιώνετε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις φιλικές, ενδιαφέρον θα δείξετε για διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές. Δείξτε ωριμότητα σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα άτομα που εμπιστεύεστε. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, ασχοληθείτε με χόμπι που σας ξεκουράζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να ονειροπολήσετε. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τη σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. Με έντονο το αίσθημα της αγάπης, περνάτε σε πιο δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας, κάντε το βήμα να βάλετε τέλος σε συνήθειες και εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά και σωματικά. Φανείτε τολμηροί, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε, να διαφοροποιήσετε και να κατευθύνετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα θετικό άνοιγμα θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Αλλαγές θα φέρετε στις εργασιακές συνθήκες, τα λόγια και οι προτάσεις σας θα πείσουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα έχετε την υποστήριξη του. Ισορροπημένο κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα βρείτε συνεννόηση καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας κάνει επιρρεπείς στις ονειροπολήσεις, φανερή θα είναι η άρνηση σας να προσγειωθείτε στη ρεαλιστική πραγματικότητα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες ερωτικές αλλαγές. Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα ύπαρξη ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με έντονη θερμότητα, θα καταφέρετε να προσελκύσετε επάνω σας πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα δε θα έχετε τη διάθεση να αναβάλετε ή να δημιουργήσετε αιτίες και δικαιολογίες για καθυστερήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να λάβετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η διάθεση σας καθώς και η αυτοπεποίθηση σας θα βρισκόταν ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα εξελιχτεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, εσείς που από καιρό είχατε βάλει στόχο την αύξηση των εσόδων σας τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένατε. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον , μια εποικοδομητική σας πράξη θα λύσει ένα πρόβλημα που σας φαινόταν άλυτο. Κινηθείτε αποφασιστικά, βάλτε στόχο την ισορροπία, στοχεύσετε στα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε πολύ έντονα το αίσθημα της ένωσης, θα προχωρήσετε σε πράξης συνειδητής αγάπης. Τα γεγονότα θα σας φέρουν συνθήκες ικανές να σας δώσουν την ερωτική κατάληξη που επιθυμείτε. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών για τους ελεύθερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα είστε ενισχυμένοι με ζωτικότητα και με τολμηρή σκέψη στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τους κινδύνους. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση που θα σας ανοίξει δυνατότητα νέα οικονομικής προοπτικής. Αν διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, επιτυχία θα έχουν τα άλματα σας, περνάτε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε θετικοί σε προτάσεις διασκέδασης, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε από τις καθημερινές έγνοιες. Σήμερα θα αφήσετε πίσω σας αναστολές και ενδοιασμούς, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωής σας όμως η θετική κατάληξη θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προνοητικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα δώσετε περισσότερη σημασία στα συναισθηματικά σας θέματα, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, να περάσετε θερμές ερωτικές στιγμές. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, πολύ έντονη η διαίσθησή σας, ό,τι υποψιαστείτε ή υποθέσετε θα βγει σωστό. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα προκαλέσετε συζητήσεις συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μη παραβλέψετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, περάστε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα τακτοποιήσουν τα αρνητικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε, κάντε τις προτάσεις σας. Φανείτε θετικοί και δεκτικοί αποφύγετε την πεισματική αντίδραση, σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε και πράξτε με προνοητικότητα. Οι διαθέσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως κυκλοθυμικές καλό θα είναι να μην φανείτε αναποφάσιστοι σε θέματα που θα σχετίζονται άμεσα με την εξέλιξη σας και το μέλλον σας. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι οργανωμένες, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και άμεσο. Σε οικογενειακά ζητήματα και γενικότερα σε θέματα προσωπικών σχέσεων ανοίξτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, μιλήστε με ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από τα παλιά και η κατάληξη της συνομιλίας σας θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί λεπτομερειακή συζήτηση, θα δοθούν εξηγήσεις πάνω σε συναισθηματικά θέματα, θα κλείσουν οριστικά ζητήματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Για εσάς τους ελευθέρους και μόνους, έρχονται ξεσηκώματα, κάποιος θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα και μάλιστα με επιτυχημένο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με σωστό τρόπο θα χειριστείτε τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρχαν αντικρουόμενες απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, καλυτέρα επικεντρωθείτε στα ανοίγματα που ήδη έχουν εμφανιστεί. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό, οι προσδοκίες σας θα πρέπει να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Φροντίστε τα καινούργια σχέδια που θα κάνετε να πατούν γερά στο έδαφος, στις δυσκολίες ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα έρχεται ένα τυχερό γεγονός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής. Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστες συνέπειες, θα δημιουργηθούν μεταξύ σας δυνατοί δεσμοί αγάπης. Με πρόσωπο από τα παλιά θα υπάρξει συμφιλίωση, ένα συμβάν θα λύσει τις διαφορές σας. Σε περίπτωση που στοχεύετε στην επανασύνδεση, κινηθείτε αποφασιστικά θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας εκπλήξει.

Πηγή: pierianews.gr