Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Κριό.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο που κυβερνά τον Καρκίνο και θα ενισχύσει τα συναισθήματά σου.  Η συνάντηση που θα έχει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα καθώς η «Θεά του έρωτα» βρίσκεται σε ένα άκρως μαχητικό ζώδιο. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε θέματα που θέλεις να διευθετήσεις κυρίως αν αυτά αφορούν αισθηματικές υποθέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί ,Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις σας, εμπιστοσύνη θα δείξετε στα προσόντα σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας. Έρχονται χρηματικά ανοίγματα, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, τώρα θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα λογαριασμούς, οφειλές, και αγορές. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και άμεσοι, στοιχεία που θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές και συνομιλίες. Για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο άνοιγμα ή είστε σε αναμονή για απαντήσεις τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε οικογενειακά θέματα συγκαταβατική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις ή άλυτα θέματα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να λύσετε και να ξεκαθαρίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα κλείσει με πολύ δημιουργικό τρόπο τις ερωτικές σας εκκρεμότητες, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα ίσως και ουσιαστικές δεσμεύσεις. Η όψη της ημέρας θα σας απομακρύνει από ακραίες αντιδράσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ερωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως ένα ξαφνικό και πολύ όμορφο γεγονός θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών ερωτικών εξελίξεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα. Σε συζητήσεις θα συμμετέχετε, δε θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειστές, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα πρόσωπα που θα συνομιλήσετε. Στις επαγγελματικές σας επαφές εμφανιστείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, προσοχή στις παραπλανήσεις. Καλό θα είναι οι προσδοκίες σας να μην βγουν εκτός πραγματικότητας, οι ιδέες σας για να βρουν υλοποίηση θα πρέπει να είναι εφικτές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα όρια και τις δυνατότητες, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες συγκεκριμένες μελλοντικές σας βλέψεις. Εσείς οι αγχωμένοι ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας, βγείτε έξω με φίλους, κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας η μέρα σας θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Μια ευχάριστη φιλική πρόταση θα σας βοηθήσει να βρείτε ψυχική ισορροπία και ανανέωση, για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μεθοδική θα είναι η διεκδίκηση σας, δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας για ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα που από καιρό θέλετε να διεκπεραιώσετε. Αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, ακμαίο θα είναι το ηθικό σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ορμή ωστόσο αποφύγετε τις ανυπομονησίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί. Εσείς που θέλετε να ξεδώσετε και έχετε ανάγκη τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να αποφορτιστείτε. Οικεία και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας και τις φιλικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αυτοπεποίθηση, ζωτικότητα και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τη στάση σας. Ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή από την αρχή της τυχαίας σας συνομιλίας. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, στροφή θα κάνει η καρδιά σας. Το έναυσμα θα δοθεί από πρόσωπο που θα εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή με βλέψεις, που θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, φανείτε συζητήσιμοι και διαλλακτικοί. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, ο χειρισμός σας θα είναι ώριμος και μεθοδικός. Ο ορθολογισμός σας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες ή αφελείς σκέψεις και πράξεις, οι αποφάσεις σας θα είναι οικονομικά συμφέρουσες, πριν κινηθείτε θα σκεφτείτε σε βάθος. Συνεργάσιμοι θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν ομαδικότητα, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά δεν θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματική επικοινωνία με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε συζήτηση για μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα ανακτάτε τις δυνάμεις σας, κλείνει οριστικά ένα αρνητικό ερωτικό σας ζήτημα, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε ψυχική ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί σε χώρο φιλικής συνεύρεσης, αξιοποιήστε τα συμβάντα. Καταφθάνει αποτέλεσμα θέρμης ερωτικής σχέσης, που θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα σας προσφέρει αισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Είτε με παλιό πρόσωπο είτε με καινούργιο, ξεκινάτε νέα ερωτική αρχή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επικεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, δημιουργική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις, καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, αποβάλετε την καχύποπτη σκέψη. Στα εργασιακά σας ζητήματα στόχος σας θα είναι η εποικοδομητική συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός, θα είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Θετική απάντηση θα λάβετε σε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνετε. Οι επαφές σας θα εξελιχτούν πολύ καλά, θα προκύψουν συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη φέρνει για σας όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και ριζικά αποτελέσματα, που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή την φορά θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις. Τώρα θα καταφέρετε να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα ιδιαιτέρως συναισθηματική θα είναι η προσέγγιση σας, ίσως να εμφανιστεί ένα είδος ρομαντισμού στις διαθέσεις σας, είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε από τα αισθήματα που θα νιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αδυναμίες σας, θα έχετε τον ορθολογισμό και τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από τις εξαρτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, η απάντηση σας θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενη, δε θα βιαστείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα έχετε την τόλμη να μιλήσετε με ειλικρίνεια γι αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει δε θα είναι αρνητικό. Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλύψεις, βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα τονώσουν τον δυναμισμό σας, απαλλάσσεστε από τυχόν αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας και συναισθηματικής πίεσης. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να βελτιώσετε την ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση, που ουσιαστικά θα αποτελέσει ερωτική πρόκληση. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα στην ζωή σας, θα σας φανερώσω πως θα είναι μεγάλο λάθος αν το αγνοήσετε. Αν θέλετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και οικειότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Παρορμητική, δυναμική και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι εσωτερικές σας ορμές θα τονώσουν τη ζωτικότητα σας, η μέρα σας θα είναι δραστήρια. Σε επαγγελματικές συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα, σε περιπτώσεις θυμού ή λεκτικών αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι υπερβολικές. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, κινηθείτε ψύχραιμα, αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις. Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ανατροπές θα υπάρξουν στην σκέψη και στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να αλλάξει η πορεία της ερωτική σας ζωής. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα, που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Έυνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε στους σχεδιασμούς σας. Η συγκαταβατικότητά σας θα σας κάνει προσιτούς δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία να σας ανοιχτεί ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήσετε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους. Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές, σε συνάντηση που θα προκύψει θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, άνοιγα θα προκύψει στη ζωή σας και στην καρδιά σας κατόπιν μιας θετικής απάντησης που θα λάβετε σε πρόταση σας. Σήμερα μια συνάντηση και συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι, θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δικτυώνεστε και κοινωνικοποιήστε, θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, αποκτάτε κοινωνικά ενδιαφέροντα. Οι συνομιλίες και οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν τάσεις εγωκεντρισμού ή απομόνωσης. Πάρτε την απόφαση να δράσετε με ενθουσιασμό, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, βάλτε στόχο να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ενσωματωθείτε σε σύνολα ατόμων που πιστεύετε ή νιώθετε πως ταιριάζετε είτε ιδεολογικά είτε ως προσωπικότητες. Δεν αποκλείεται με ένα καινούργιο πρόσωπο να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για φιλία ή για συνεργασία. Σήμερα τα συμβάντα σε συνδυασμό με την εσωτερική σας διάθεση θα καταφέρουν να σας σταθεροποιήσουν συναισθηματικά, αποκτάτε σταθερές βλέψεις και αξίες. Φανείτε φιλικοί και επικοινωνιακοί, η μέρα σας θα έχει ανοίγματα και θετικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από σήμερα φεύγουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, υποχωρεί ο εγωισμός στην θέση του περνά η διαλλακτικότητα. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, αλλά και για νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για σήμερα σας συμβουλεύω να αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Αν θέλετε να σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, τότε ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, οι τολμηρές και ασυνήθιστες επιλογές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Η συναισθηματική σας κατάσταση ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη, καχύποπτες σκέψεις και άστοχα συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε λάθη που δεν είναι σίγουρο αν θα είστε σε θέση να τα διορθώσετε. Ναι μεν θα έχετε διάθεση για περιπέτειες και γνωριμίες αναζωογόνησης, ωστόσο η συμπεριφορά σας είναι πολύ πιθανόν να γίνει αλλοπρόσαλλη και αντιφατική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ουσιαστική δράση. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν, τα λόγια σας θα είναι θερμά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε και να διαλευκάνετε, οι επικοινωνιακές σας επαφές θα έχουν θετική κατάληξη. Συναντήσεις και συζητήσεις διαφόρων ειδών, επαγγελματικές ή κοινωνικές, θα καταφέρουν να τονώσουν τη θετική σας διάθεση. Όσοι από εσάς ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ευχέρεια θα έχει ο λόγος σας, το παρουσιαστικό σας θα είναι ελκυστικό. Διαύγεια και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τον πονηρό τρόπο σκέψης μη προσπαθήσετε να παγιδεύσετε ίσως να υπάρξει αντίστροφο αποτέλεσμα. Διατηρήστε ισορροπημένες τις επαφές σας οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές. Τα οικονομικά σας βήματα σας συμβουλεύω να είναι επιφυλακτικά με μικρή ριψοκινδυνότητα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω με τους φίλους σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σοβαρές αλλαγές θα υπάρξουν στα ερωτικά σας δεδομένα, το τοπίο στον ορίζοντα θα αλλάξει ριζικά όψη. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές τι ακριβώς νιώθετε και τι αναζητάτε. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει απρόσμενες αναστατώσεις, που τελικά θα αποδειχτούν πολύ ευχάριστες και δημιουργικές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Καταφθάνει εποικοδομητικό έναυσμα που θα τονώσει τη ζωτικότητα σας. Εσείς οι απογοητευμένοι που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αλλάζετε τρόπο σκέψης με αφορμή μια πρόταση που θα σας γίνει. Σας προτρέπω να την δεχτείτε θα αποδειχτεί συμφέρουσα, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, αν στο προηγούμενο στάδιο υπήρχαν κόντρες ή δυσαρέσκειες τώρα το έδαφος θα είναι συνεννοήσιμο, θα δοθούν λύσεις. Εσείς που είστε σε δίλλημα αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης, σκεφτείτε αντικειμενικά. Αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις καχύποπτες θεωρίες θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Διατηρείστε σε ισορροπία και ηρεμία τον συναισθηματικό σας κόσμο, μη δώσετε έκταση στα ασήμαντα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα στον ερωτικό σας τομέα, δημιουργώντας προοπτική για σταθερή ίσως και δεσμευτική σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ-α-τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν θερμών και ώριμων συζητήσεων. Συναισθηματική κουβέντα που θα ανοίξετε με πρόσωπο καρδιάς, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ερωτική σας πορεία.

Πηγή: pierianews.gr