Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Σελήνη και Κρόνος θα βρεθούν απέναντι σήμερα και θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης αλλά και τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων, των αναγκών και των επιθυμιών σου. Ίσως να νιώσεις πως κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες, όμως κάνε υπομονή καθώς αυτό φαίνεται πως θα είναι μία προσωρινή κατάσταση. Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου ενδεχομένως να επηρεάσει και προσωπικές συναντήσεις, στις οποίες μπορεί να νιώσεις πως υπάρχει απόσταση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αισιοδοξείτε και απεγκλωβίζεστε από αρνητικές σκέψεις, τώρα η αποφασιστικότητα σας θα ενισχύσει με τόλμη τη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε οικονομικές διεκδικήσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας αισθηματικές ή επαγγελματικές, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, χαλιναγωγείστε την παρορμητικότητα σας.  Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα φέρετε στα νερά σας τα συγκεκριμένα άτομα που θέλετε να επηρεάσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, δυναμισμός και ενέργεια. Η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα ένωσης ή και επανένωσης. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά και θα δείτε πως δεν θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, μείνετε σε ετοιμότητα τα συμβάντα θα είναι άμεσα δεν θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους. Θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, πολύ πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Εσείς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, θερμή πρόταση θα ακούσετε από το ταίρι σας, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση, η εξέλιξη της πορείας σας δε θα σας απογοητεύσει. Για κάποιους από εσάς η σκέψη σας θα εστιάσει στο προσφάτως πρώην ταίρι σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεκδικήσετε με άμεσο και μεθοδικό τρόπο. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με δυναμική διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε ενεργός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να κυνηγήσετε την πρόοδο σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, για εσάς τους ελεύθερους και μόνους νέα ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, καλό θα είναι να κρατήσετε εκδηλωτική στάση, αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, σας συμβουλεύω να αφήσετε περιθώριο συνομιλίας. Άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, αν η στάση σας είναι συγκαταβατική τότε θα βρει το θάρρος να σας ζητήσει ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε την κορυφή, να κυνηγήσετε με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, ταχτοποιείτε ή βάζετε σε πρόγραμμα τυχόν οικονομικές οφειλές. Στον αισθηματικό σας τομέα  θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση, ένα καινούριο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη.  Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αφήστε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες. Έρχονται ανταμώσεις, εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης έλξης. Δεν αποκλείεται μια νέα αγάπη να απασχολήσει την καρδιά σας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, δείξτε εμπιστοσύνη δεν θα απογοητευτείτε. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, αυτά που θα ακούσετε θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει αυτοσυγκράτηση, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί και αποτελεσματικοί, με κατάληξη να κερδίστε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων αλλά και συνεργατών σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αναγκάσει να βγάλετε στάση επιθετική ή εγωιστική. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερούς δεσμούς αγάπης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ένα απρόσμενο και ευχάριστο τηλεφώνημα θα αλλάξει τα συναισθηματικά σας δεδομένα, τώρα ξεμπλοκάρονται στάσιμες επαφές, ξεκλειδώνονται τα αισθήματα. Άτομο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σας θα σας κάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, οι συναντήσεις και οι συνομιλίες σας θα πάνε πολύ καλά, θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και βλέψεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά, αν αφήσετε άνοιγμα για νέα αρχή η εξέλιξη και η κατάληξη δε θα σας απογοητεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ταίρι σας θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα λύσει τις παρεξηγήσεις, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει θετικές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξη σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως ευχάριστη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες αποκαλύψεις. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα σας δώσει το έναυσμα να ξανασκεφτείτε την προοπτική της επανασύνδεσης, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, δεν θα υπάρξει αποτυχημένη κατάληξη. Στα αισθηματικά σας, ευχάριστη συνάντηση δεν αποκλείεται να ανατρέψει όλη την πορεία της ζωής σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα σας δεν θα είναι καθόλου ανιαρή, καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις. Χαρούμενες και θερμές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, οι χωρισμένοι θα στρώσετε πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και αυθόρμητοι, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο σε ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε άμεση προσέγγιση. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στην μέση επαγγελματικές ή οικονομικές. Θα έχετε τη θέληση να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας με τρόπο άμεσο και δημιουργικό, η εργασιακή σας στάση θα είναι συνεργάσιμη, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, ίσως να υπάρξουν κυκλοθυμικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα είναι λάθος αν απομονωθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με μελετημένο τρόπο θα σας προσεγγίσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η ξαφνική του εμφάνιση θα αναστατώσει την καρδιά σας. Οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές, στόχο θα έχετε να ισορροπήσετε και να σταθεροποιήσετε τις μεταξύ σας επαφές. Καταφθάνει απρόσμενο γεγονός που ο άμεσος χειρισμός σας σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια σας, θα φέρει θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να γίνει γρήγορη επανασύνδεση. Εσείς οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε, δυναμική θα είναι η στάση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, τολμηρή θα είναι η στάση σας, θα βγουν στην επιφάνεια ανάγκες που θα έχετε την ευκαιρία και την αποφασιστικότητα να τις ικανοποιήσετε. Εσείς που είστε χωρίς σχέση πείτε ‘ναι’ στις προτάσεις που θα λάβετε, προμηνύεται νέα αρχή επιτυχημένης και άμεσης κατάληξης. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε σε έναν διαφορετικό και ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής, θα καταφέρετε να ξεχάσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα προκύψουν γεγονότα που δεν θα τα περιμένετε, θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν ανυποψίαστες θετικές αλλαγές. Με λίγα λόγια θα σημειωθούν απρόβλεπτα συμβάντα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες και τα υπερβολικά έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγράφει από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δημιουργική θα είναι η σημερινή μέρα. Σήμερα τα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περικλείουν την αισθηματική σας ζωή, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες. Συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, μελετήστε καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Μάχιμη δυναμικότητα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος των επαγγελματικών εξελίξεων που θα προκύψουν. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην απογοητεύσετε ή πληγώσετε το ταίρι που έχετε δίπλα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα τα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα θα ζωηρέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, οι συναντήσεις που θα γίνουν θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε δυνατοί και ανανεωμένοι. Θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην ερωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι διαθέσεις σας θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Άμεσο ενδιαφέρον θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό σας. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης και όχι κατανάλωσης, αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Στον αισθηματικό σας τομέα, τολμηρή θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή, εγκάρδια και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Εσείς που η καρδιά σας είναι προσκολλημένη στο παρελθόν παίρνετε απόφαση να πλησιάσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, μιλήστε με ειλικρίνεια θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Εκδηλώστε τις θερμές σας διαθέσεις, φανερώστε την έλξη σας, προμηνύεται νέο ξεκίνημα θετικής και ευχάριστης κατάληξης.

Πηγή: pierianews.gr