Σήμερα η είσοδος του  Άρη στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Άρης περνά στον Ταύρο, μία θέση που δεν είναι τόσο θετική για εκείνον, μιας και έρχεται κόντρα στην ενέργεια και τη φύση του. Σε αυτό το ζώδιο θα γίνει περισσότερο ράθυμος και δεν θα είναι τόσο εύκολο να αναλάβει πρωτοβουλίες. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορεί να νιώσεις μία μικρή άρνηση σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνεις κάτι το οποίο είναι υποχρέωση και όχι επιθυμία σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις φιλικές σου σχέσεις και θα νοιώσεις την ανάγκη της παρουσίας των φίλων σου και να αφήσεις προσωρινά τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου. Θα υποκύψεις λοιπόν στην παρόρμηση σου αυτήν να τους συναντήσεις και θα περάσεις καλά. Ο μόνος που κινδυνεύει είναι το πορτοφόλι σου, γιατί αν το παρακάνεις θα βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις και στις επιλογές σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις υπερβολές, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να εναντιωθείτε στο συνηθισμένο και στο καθιερωμένο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία. Σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους προσωπικής ζωής, οι διαθέσεις σας θα είναι επαναστατικές, προσοχή στις ακραίες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη φωτίζει τα όσα σχετίζονται με το επάγγελμα σου και την επιθυμία σου για αναγνώριση σ’ αυτόν τον τομέα. Όμως το μεσημέρι σου υπογραμμίζει ότι έχεις και προσωπική ζωή και δεν πρέπει να παραγνωρίζεις τις ανάγκες της. Σαν μεθοδικός Ταύρος, μοίρασε τον χρόνο σου ώστε να καλύπτεις τις απαιτήσεις και των δυο πτυχών της ζωής σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, διαφοροποιημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, το νου σας να μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας παγιδεύσει, οτιδήποτε σκεφτείτε ή πράξετε θα πρέπει να γίνει απολύτως συνειδητοποιημένα. Σήμερα θα πατήσετε πόδι στο κατεστημένο της σχέσης σας, η στάση στο ταίρι σας ίσως να είναι κάπως απαιτητική. Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, ενδεχομένως να αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Άτομο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η περεταίρω εξέλιξη. Προμηνύεται συνάντηση θερμής έλξης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκηνές πάθους ή ζήλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Από το πρωί νοιώθεις ανανέωση και ότι έχεις πάρει τα πάνω σου!!! Δείχνει η ημέρα να είναι κομμένη ραμμένη για σένα ώστε να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κάνοντας επαφές και δημόσιες σχέσεις τώρα που υπάρχει ο χρόνος. Από το μεσημέρι και μετά έρχεται το αποκορύφωμα και ευνοεί ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες σου για επαφές. Μονό μελανό σημείο της ημέρας οι διαθέσεις σου να αδειάσεις το πορτοφόλι σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα προσοχή στις επικοινωνιακές αναποδιές, στις συζητήσεις με το ταίρι σας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ηρεμία, αποφύγετε τις αντιθέσεις, κρατήστε ισορροπημένο επίπεδο. Η επιθυμία σας να δραπετεύσετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και να ξεφύγετε από ψυχικές πιέσεις θα σας οδηγήσει σε διαφόρων ειδών αποδράσεις, προσοχή στις επικίνδυνες επιλογές. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε ταίρι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ημέρα σου φέρνει ανησυχίες για τα οικονομικά σου και ιδίως αν τα έσοδα σου επαρκούν. Η σημερινή αστρολογική όψη μπορεί να σου ανοίξει πόρτες για μόνιμη ή έστω προσωρινή βελτίωση των εσόδων σου. Αν επιδιώξεις να δεις τους κατάλληλους ανθρώπους που μέσω αυτών θα το κατορθώσεις, ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να σας είναι δύσκολο να βάλετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας τις αντιδράσεις σας αλλά και τις τυχόν εσωτερικές σας κυκλοθυμίες. Ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε ένταση, πάθος ίσως και ζήλεια. Έντονα συναισθήματα θα σας δημιουργηθούν, αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες θα σου φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις και θα συσφιχτούν ακόμη περισσότερο προς μεγάλη σου ευχαρίστηση. Το μεσημέρι κάνει την ατμόσφαιρα ακόμη καλλίτερη. Λόγω της μεγάλης ευφυΐας σου αλλά και της γοητείας που ασκείς, ότι ξεκινήσεις, νέες σχέσεις και συνεργασίες θα πέφτουν στα πόδια σου για να τις πραγματοποιήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις σας, στις σκέψεις και στα κυρίως στα λόγια σας, προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα με το ταίρι σας. Εσείς οι καταπιεσμένοι ή τελείως ελεύθεροι θα αναζητήσετε το παθιασμένο και το απελευθερωμένο, αυτό που να μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Ίσως άλλα να νιώθετε για το ταίρι σας και άλλα να αφήνετε να εννοηθούν, η στάση σας θα διαστρεβλώσει τις έννοιες, προσοχή στις παρεξηγήσεις. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα να αποφύγετε καταστάσεις ή συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου υπενθυμίζει τις όποιες εκκρεμότητες έχεις αφήσει, παράξενο για σένα! Το μεσημέρι θα σου υπογραμμίσει ότι έχεις επίσης ξεχάσει και παραβλέψει και τις προσωπικές σου ανάγκες, άλλο παράξενο. Για να μην βγεις από τα νερά σου, φρόντισε να βρεις χρόνο για κάθε είδους ανάγκες που έχεις για να νοιώσεις καλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε για συναισθηματικές αναστατώσεις και για ανατρεπτικές συζητήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο με τη στάση που θα κρατήσετε. όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αντιδράσετε, ο χειρισμός σας θα πρέπει να είναι διπλωματικός και μεθοδικός. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος ρήξεων με το ταίρι σας. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά ή καυστικά, σας συμβουλεύω να είναι καλοπροαίρετες οι αλλαγές που θα επιδιώξετε. Προτιμήστε πράξεις συγκατάβασης και αγάπης, αποφύγετε πείσματα και εμμονές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μια ωραία μέρα ξημερώνει για σένα, αφού η ευνοϊκή για σένα μέρα σου φέρνει ευχάριστη διάθεση. Είναι ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, τις παρέες σου, τους φίλους σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε σπρώξει να εξοκείλεις διασκεδάζοντας και να διακινδυνεύσεις σημαντικές σχέσεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές. προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχος της παρορμητικότητα σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς και τις εξαναγκαστικές επιθυμίες. Από δοκιμασία θα περάσουν τα αισθήματα σας, προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια που θα απαιτούν ριζικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα γίνεις εσωστρεφής κα θα κλειστείς στο καβούκι σου και την προστασία του. Η σημερινή αστρολογική όψη θα στρέψει την προσοχή σου σε πάσης φύσεως ανάγκες σου, οικονομικές, προσωπικές, επαγγελματικές. Στον επαγγελματικό τομέα που σε ενδιαφέρει ιδιαιτέρα, ίσως να διαφαίνεται κάποια ελκυστική πρόταση που όμως πρέπει να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις γιατί θα είναι δεσμευτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, πρέπει να προσέξετε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείτε, αν πληγώσετε ή απογοητεύσετε το ταίρι σας είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να το μετανιώσετε. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι αναλαμβάνετε τον έλεγχο της σχέσης σας, προσοχή στις παρορμητικές εξάρσεις, οι υπερβολές ή οι ριψοκίνδυνες επιλογές ενδεχομένως στην πορεία να σας στοιχίσουν. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του εντελώς απρόσμενα, σήμερα θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις και εκδηλώσεις, ωστόσο προσοχή στις βιαστικές πράξεις ή αποφάσεις, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η κοινωνικότητα σου τονίζεται και οι γύρω σου μαγνητίζονται από την πολύ ανοιχτή σου διάθεση και οι δημόσιες σχέσεις σου απογειώνονται. Εφ’ όσον το θέλεις και το χρησιμοποιήσεις οι γνωριμίες σου θα πολλαπλασιαστούν και αναμεσα τους και αρκετές χρήσιμες. Η έλξη που ασκείς σε αισθηματικό επίπεδο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ατμόσφαιρα που σε κάνει περιζήτητο/η. Να αντισταθείς όμως στις τάσεις σου για υπερβολικές δαπάνες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η συναισθηματική σας έξαρση θα σας ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν αντίχτυπο στο μέλλον της προσωπικής σας ζωής, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε το ταίρι σας. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε ελεύθερη την έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δείξει άμεσο ενδιαφέρον ανοίγοντας σας προοπτική δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου για να μπουν σε μια σειρά. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν κάποιες ανάγκες που δεν έχεις καλύψει και ανησυχείς. Βεβαιώσου όμως ότι αυτές οι ανάγκες είναι υπαρκτές και κατόπιν ασχολήσου με την κάλυψη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η ανάγκη σας να αφήσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις πάθους, προσοχή σε σκηνές ζήλειας, αποφύγετε την υπερβολή. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ολοκαίνουργια σχέση. Εσείς που διατηρείτε χρόνιο δεσμό και θέλετε να περάσετε σε δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις προσοχή στην στάση που θα βγάλετε στο ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τον πιεστικό ή απαιτητικό τρόπο δράσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα τονίζονται οι εσώτερες επιθυμίες και αυτά που νοιώθεις ότι έχεις ανάγκη. Η σημερινή αστρολογική όψη σου υπογραμμίζει, ότι ο διακαής σου πόθος είναι η αποδοχή και η αναγνώριση των άλλων. Η εύνοια που έχεις σήμερα σου το κάνει εύκολο ώστε να κερδίζεις τους άλλους και να κανείς νέες καλές  γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, στα άκρα θα φτάσουν τα συναισθήματα σας, δεν πρόκειται να περιορίσετε τις εκδηλώσεις σας, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο. Παρορμητική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στα επικίνδυνα λόγια, καλό θα είναι να μην προκαλέσετε αντιδράσεις από το ταίρι σας, τις υποσχέσεις που θα δώσετε θα είστε αναγκασμένοι να τις τηρήσετε. Ίσως να μην καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, εσείς οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τη γοητεία σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου υποβάλλει σκέψεις που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Η μέρα στρέφει αυτές τις σκέψεις στο τι σου λείπει και δεν το έχεις και όχι σε ότι έχεις. Επειδή κάποιες ανάγκες μεταβάλλονται και είναι ρευστές, προχώρησε σε έναν απολογισμό του τι πράγματι χρειάζεσαι τώρα, ώστε οι ανάγκες σου να είναι επικαιροποιημένες για να τις αντιμετωπίσεις σωστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, δεν θα είστε σε θέση να χειριστείτε με χαλαρότητα ή αυτοσυγκράτηση συνθήκες που σας πνιγούν ή σας δυσανασχετούν. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση σήμερα θα εναντιωθείτε σε πιεστικές καταστάσεις,  στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, θα αντιταχτείτε σε συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας ελευθερία. Θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνέψετε τη στάση που θα έχει το ταίρι σας, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλετε, καλό θα είναι να μην εστιάσετε στις αρνητικές εκδοχές, αφήστε περιθώριο συνεννόησης. Ένταση θα υπάρξει στις επαφές σας, θα προκύψουν συναισθηματικές αποκαλύψεις και μια αιφνιδιαστική συνάντηση!

Πηγή: pierianews.gr