Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η αρμονική όψη μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου θα βοηθήσει στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία βρίσκονται μέσα στο ημερήσιο σου πλάνο, καθώς θα ενισχύσει τις οργανωτικές σου ικανότητες αλλά και την επιμονή σου.  Δώσε προτεραιότητα σε επαγγελματικά ζητήματα και σε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, Λέοντες και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε μεταρρυθμιστικές αλλαγές. Από οξυδέρκεια και εγκράτεια θα διακρίνεστε, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε πως δε σας συμφέρει να τεντωθεί το σκοινί. Διαλλακτική, μεθοδική και αρκετά διπλωματική θα είναι η συμπεριφορά σας, συνειδητά θα κρατήσετε θετικές τις αντιδράσεις σας και τις διαθέσεις σας ως προς τους τρίτους.

Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Αφιερώστε χρόνο σε προσωπικές και κοινωνικές επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική και απρόοπτη, θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή. Θα περάσετε σε προτάσεις και πράξεις, που θα εντυπωσιάσουν το άτομο που έχετε στο στόχαστρό σας. Βραδινή ώρα δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί θερμή και ερωτική έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα διεκπεραιώσετε και θα ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με συγκέντρωση και χωρίς άγχος, θα καταφέρετε να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Θετική θα είναι η στάση σας, θα είστε επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά διαλλακτικοί. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και τι πρέπει να αποφύγετε για να μην αποτύχετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Εσείς οι κάπως στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας φορτίζει αρνητικά. Πνευματικότητα θα σας διακρίνει θα υπάρχει διαύγεια, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, ανάγκη σας θα είναι η ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυνατό ένστικτο και μεθοδικότητα. Θα είστε έξυπνοι και ευρηματικοί, θα βρείτε τον τρόπο να κλείσετε υπέρ σας επίμαχα ζητήματα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ίσως να κάνει την εμφάνισή του, δεν αποκλείεται να σημειωθούν ερωτικές ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά μπερδέματα, τότε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιης κατάληξης, σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών.  Αντικειμενική και ρεαλιστική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε παγίδες αυθόρμητου ενθουσιασμού. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, σταθερές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι καθοριστικές , εστιάστε στις μελλοντικές προοπτικές, μη σταθείτε μόνο στο άμεσο παρόν.

Εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε απογοητευτεί τώρα παίρνετε τα πάνω σας, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, ίσως να προκύψουν νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις, με διορατικότητα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή μικρό δυσκολίες, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Διαίσθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δύο βασικά σας στοιχεία, σήμερα θα καταφέρετε να επανορθώσετε σε παρελθοντικά σφάλματα, να βάλετε σε τάξη τις ερωτικές σας υποθέσεις. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα συζητήσετε και θα εξηγήσετε, θα αναλύσετε τις καταστάσεις, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας.

Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον κοινωνικό σας τομέα, ανοιχτείτε, κάντε το βήμα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση και τη θετική σας στάση θα καταφέρετε να επιτύχετε και να σταθεροποιηθείτε. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, πρόθυμοι θα είστε να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, σε περίπτωση που σας κυριεύσει έλξη και ερωτισμός καλό θα είναι να δείξετε το ενδιαφέρον σας, δε θα υπάρξει αποτέλεσμα αρνητισμού ή απόρριψης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, εύστοχες θα είναι οι κινήσεις σας, σωστές οι αποφάσεις σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα πράξετε με σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση. Συνεννόηση και συνεργασία θα είναι η βασική σας επιδίωξη, οι επαγγελματίες σας συζητήσεις θα είναι βάσιμες ικανές να ορίσουν την από εδώ και πέρα εξέλιξη σας. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, απ’ πλευρά σας θα λείψουν ανταγωνισμοί και εγωιστικές ενέργειες. Ολοκληρώστε τις οικονομικές σας συμφωνίες, θα καταφέρετε να επιτύχετε ευνοϊκούς όρους.

Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τις αντιδράσεις σας, δε θα θελήσετε να παραταθούν οι έκρυθμες καταστάσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα δώσει νέα πνοή στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η θετική σας διάθεση. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες επαφές φιλικές αλλά και οικογενειακές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σε προσωπικές εσώψυχες αναζητήσεις θα σας βάλει η σημερινή όψη. Αυτή τη φορά στόχο θα έχετε να εντοπίσετε σφάλματα και αστοχίες, τώρα θα διαμορφώσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, επιθυμία σας θα είναι να αποκαλυφθούν κρυμμένες ή μυστικές καταστάσεις, έρχεται ουσιαστικό ξεκαθάρισμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, ισορροπημένη και λογική θα είναι η σκέψη σας, ανάγκη σας θα είναι οι οικείες επαφές και οι ειλικρινείς συζητήσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα σταθεροποιήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, συνετές και προσεγμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Δε θα θελήστε τα επικίνδυνα και παράτολμα άλματα, βασική σας επιθυμία θα είναι η κατοχύρωση και η ασφάλεια, σε οικονομικά θέματα οι κινήσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές.

Θα είστε εξοπλισμένοι με ορθολογισμό δεν θα υποκύψετε σε απρόοπτους ενθουσιασμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές σε θέματα σχετικά με χρηματικές δοσοληψίες. Οι πράξεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα τυχόν αρνητικά δεδομένα. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα εξελιχτούν σε ισορροπημένο επίπεδο, θα επικοινωνήσετε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δύσκολες υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας, θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Για όσους από εσάς ψάχνεστε ερωτικά, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές.

Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, οι κουβέντες που θα γίνουν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Συνομιλίες και επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να συσχετιστείτε ή συνεργαστείτε. Αποφορτιστείτε από το άγχος, αποκτήστε χαλαρή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις απελευθερωμένοι από αναστολές και ταμπού. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από το στάσιμο ερωτικό σας παρελθόν σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε, τόσο πιο σύντομα θα σημειωθεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, καθαρό θα είναι το μυαλό σας οι σκέψεις σας θα βρίσκονται σε τάξη και σειρά δε θα υπάρξουν διλλήματα και αμφιβολίες. Σήμερα θα είστε σε θέση να φανείτε πρακτικοί και δημιουργικοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να περάσετε σε μεθοδικές ενέργειες. Στον οικονομικό τομέα πολύ καλά θα κάνετε και θα στραφείτε στις επενδυτικές κινήσεις, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Εσείς οι προβληματισμένοι θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, η αντικειμενικότητα σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις.

Αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, θα εστιάσετε στην ισορροπία και στην εξασφάλιση, φεύγουν οι διαθέσεις για ακρότητες. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα είναι συμφέρουσες δεν θα υπάρξει κίνδυνος για εξαπάτηση ή παραπληροφόρηση. Λύνετε ζήτημα που σας δημιουργούσε ανασφάλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενέργεια, ένστικτο και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δε θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι έντονες ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών, απρόοπτη συνάντηση και ένας ερωτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ερωτικής ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, οξυδέρκεια και λογική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, συγκρότηση και ειρμό θα έχει η σκέψη σας. Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρξαν δυσκολίες ή καθυστερήσεις.

Προσεκτικά θα είναι τα οικονομικά σας ρίσκα, θα επικεντρωθείτε στα ανοίγματα που θα εμφανιστούν, αυτή τη φορά θα απουσιάζει η επιπολαιότητα. Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα βιαστείτε να κινηθείτε ή να ενθουσιαστείτε η αυτοσυγκράτηση σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με βήματα σταθερά και μελετημένα. Σε προσωπικό επίπεδο ειλικρινείς συζητήσεις θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία. Η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα ερωτικά ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο ερωτικό γεγονός. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται βραδινή ώρα να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, διαλλακτικότητα θα υπάρξει στις επαγγελματικές και εργασιακές σας επαφές, σε διακανονισμούς και συμφωνίες δε θα υπάρξουν εμπόδια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να περάσετε σε διεκδικήσεις και να κάνετε τα απαιτούμενα άλματα. Αν περιμένετε χρήματα ή κάποια συγκεκριμένα έσοδα είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, θα ξεμπλοκαριστεί μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση.

Θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορές, θα εστιάσετε στη χρησιμότητα και όχι στην άσκοπη κατανάλωση. Εσείς που θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να ‘ρθείτε σε προσωπικές επαφές θα προκύψουν ευχάριστα ανοίγματα. Η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα, επαφές και συναναστροφές με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα πορευτούν ευχάριστα και ανανεωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και έντονη θέληση για αλλαγές. Η ερωτική σας γοητεία θα προσδίδει ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια, περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο με στυλ τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, θα είναι σωστή η απόφαση να μιλήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Τυχαία συμβάντα θα φέρουν επικοινωνιακά ανοίγματα, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα βρείτε τον τρόπο να διορθώσετε τις αρνητικές καταστάσεις των προηγούμενων ήμερων. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος αρκεί να οργανώσετε τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας.

Σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε, προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων συγκεκριμένων οικονομικών σας υποθέσεων, ένα καινούργιο άνοιγμα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν αδιέξοδο ή πρόβλημα. Τολμήστε να αξιοποιήσετε και να αποδεχτείτε, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν σκεφτείτε λογικά θα διαπιστώσετε πως η ευκαιρία βελτίωσης βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ξυπνήσει μέσα σας το πρωτοποριακό και το ασυνήθιστο. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα από απρόοπτο συμβάν.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, τόπο θα πιάσουν οι εμπειρίες σας αρνητικές ή θετικές, παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, θα βρείτε την διέξοδο που αναζητάτε. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συγκύριες θα είναι τυχερές θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Επιρροή θα έχουν τα λόγια σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα είστε συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, πάρτε αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτό σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, πράξτε συμφώνα με το προαίσθημά σας. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές υποθέσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βρείτε διέξοδο σε ονειροπολήσεις. Όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να είστε ερωτικά μόνοι, τότε κρατήστε στάση κοινωνική και εξωστρεφή, σε απρόοπτο χρόνο και τόπο θα εμφανιστεί άτομο που θα σας ανοίξει πορεία ερωτικής εξέλιξης.

Πηγή: pierianews.gr