Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με το Δία στους Ιχθύς.

Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή σήμερα καθώς τα λόγια, οι κινήσεις αλλά και οι υποσχέσεις θα χαρακτηρίζονται από μία δόση υπερβολής που θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στους εμπλεκόμενους. Καλό θα είναι να μην υποσχεθείς οτιδήποτε πριν εξετάσεις αν όντως έχεις το χρόνο για να ασχοληθείς με αυτό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο δυναμισμός σας σήμερα θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένο στόχο, οι αοριστίες θα μπερδέψουν τις καταστάσεις. Συνειδητά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως απελευθερωμένες, ενδεχομένως κάποιες ενέργειες σας να ξεφύγουν από τον καθιερωμένο τρόπο χειρισμού σας. Στις δύσκολες καταστάσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελιχτείτε, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι προσκολλημένη ή άκαμπτη.

Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τους οικονομικούς όρους μακροχρόνιας διάρκειας. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις απότομες εξάρσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ισορροπήστε τις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, χειριστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα ζητήματα που δημιουργούν αντιθέσεις και διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στα αιχμηρά και καυστικά λόγια, οριοθετήστε τάσεις υπεροψίας. Σήμερα θα σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, καλό θα είναι να μη δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως δεν πρόκειται να τις τηρήσετε. Η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη και ερωτική, θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, γι’ αυτό θα δημιουργηθούν ανοίγματα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή στη συμπεριφορά σας, σήμερα ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Σε προσωπικά σας θέματα ίσως να μην λείψουν οι προβληματισμοί, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις υποθέσεις που χρειάζονται συζητήσεις και λύσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσουν ή θα σας ζητήσουν.

Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, ξεκαθαρίστε τις επιθυμίες και τους στόχους σας, αφήστε ανοίγματα συνεννόησης. Σας δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε αντιδραστικοί και ασυμβίβαστοι αγνοώντας τις μελλοντικές συνέπειες των ενεργειών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε ήρεμες ερωτικές στιγμές, θα αναζητήσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια ίσως να φέρουν εντάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδιαφέρον θα δείξτε στις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπο πολλά υποσχόμενο. Εσείς οι ίδιοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ξεκαθαρίστε προθέσεις και βλέψεις, σήμερα βάλτε στόχους και προχωρήστε σε μεθοδικές πράξεις. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, δείξτε προσοχή στο που ακριβώς θα εστιάσετε. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε ουσιαστικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, δώστε τις εξηγήσεις που χρειάζονται. Οι συνομιλίες σας θα εξελιχτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα μιλήσετε και τον σκοπό που θα έχετε.

Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεδιαλύνετε και να διορθώσετε. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση στις υπάρχουσες προοπτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα ενδέχεται να βγάλει την εγωιστική και υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα κυνηγήσετε πεισματικά τις επιθυμίες σας, ωστόσο προσοχή στην ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα, το νου σας στον τρόπο έκφρασής σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις ή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπο ερωτικό, σας παροτρύνω να μιλήστε με ειλικρίνεια, όμως δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις κοφτερές λέξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε να αποβάλετε τον αρνητισμό στις αντιδράσεις σας, σήμερα διατηρήστε ευδιάθετη τη στάση σας, στις συνομιλίες σας κινηθείτε με αυθορμητισμό. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει θετικά συναισθηματικά, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Δεν θα υπάρξουν δισταγμοί στο να αλλάξετε τις κατευθύνσεις σας, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσουν σε άμεσες αποφάσεις και ενέργειες.

Σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα δείξτε κατανόηση και ευαισθησία, επικεντρωθείτε στην αξία των σχέσεων και των δεσμών, ψάξτε να βρείτε το ουσιαστικό νόημα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι εστιάστε σε δραστηριότητες και κοινωνικές επαφές που σας ευχαριστούν και που τονώνουν την ενέργεια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυνατή διαίσθηση και έντονη διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας δώσω την συμβουλή σε οποιαδήποτε κίνηση ή επιλογή σας να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Σήμερα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ερωτικά θέματα που ως τώρα θεωρούσατε άλυτα. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, αν δεν επιθυμείτε να το διαγράψετε από τη ζωής σας, τότε φανερώστε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλό θα είναι σήμερα να μην φανείτε ισχυρογνώμονες και προσκολλημένοι στις απόψεις και στα στερεοτυπικά σας πρότυπα, αφήστε περιθώριο για χαλαρούς διαλόγους χωρίς εντάσεις. Ίσως να θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στην προσωπική σας σχέση, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος.

Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων. Αισιόδοξα λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέξτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξασφαλίσετε κοντά σας το πρόσωπο, που ήδη διατηρείτε στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι πρόσχαρη, εσάς τους ερωτικά ελεύθερους θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε μέσω διαδικτύου. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, αρκετά ενισχυμένη θα είναι η ζωτικότητά σας, θα κινηθείτε και θα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, σήμερα θα έχετε τη θέληση να κατευθύνετε τα γεγονότα τόσο στον οικογενειακό σας τομέα όσο και στον προσωπικό. Ανησυχία θα υπάρξει στη σκέψη σας κατ επέκταση και στις επιθυμίες σας, ο αυθορμητισμός και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συνεργασίες ή σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και συνθήκες που είναι αιτία στασιμότητας, βγείτε από την αδράνεια, αποφασίστε να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συναισθηματικοί, τώρα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το ταίρι σας. Δυνατό θα είναι ένστικτό σας, αρκετά ανεβασμένη η συναισθηματική σας αντίληψη, γι’ αυτό δεν πρόκειται να πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη στιγμή να σας ανοιχτεί ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Στα προσωπικά και καθημερινά σας ζητήματα το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, σήμερα σας συμβουλεύω να μην φανείτε αδιάλλακτοι. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος και την εσωτερική σας ένταση. Σε εγρήγορση θα βρίσκεται η σκέψη σας, θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και σωστή αντίληψη, ωστόσο σοφό θα είναι να μην προσκολληθείτε με εμμονή στις εκδοχές και στις εικασίες σας.

Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη. Δυναμική θα είναι η στάση σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, κρατήστε σε ισορροπημένο επίπεδο την παρορμητικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, κατοχύρωση και θαλπωρή, στόχος σας θα είναι να περάσετε με το ταίρι σας ήρεμες στιγμές εμπιστοσύνης και αγάπης. Θα υπάρξουν αναστατώσεις, ωστόσο ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης, θα ακουστούν θερμά και αισιόδοξα λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, σήμερα ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Αν νιώθετε πως έχει χαθεί η εσωτερική ισορροπία προσπαθήστε θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό.

Ενισχύστε τις αντιστάσεις σας, οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι επηρεασμένες από συμπλέγματα ή από αρνητικές αναμνήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αναζητήστε επαφές χαλάρωσης. Στο χέρι σας θα είναι να υπάρξουν φιλικές συναναστροφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ήπιες θα είναι οι αντιδράσεις σας, τρυφερή η ερωτική σας στάση, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα τραβήξει την προσοχή σας, αν είστε ερωτικά μόνοι καλό θα είναι να μην αδρανήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είστε σε θέση να αντιληφτείτε τα προτερήματα σας, ωστόσο σήμερα προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και τις αδυναμίες σας με σκοπό να προστατευτείτε απ’ αυτές. Προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε.

Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, όμως κινηθείτε με μέτρο, περιορίστε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις εξάρσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα είναι περιορισμένη η διάθεσή σας για ανούσιες ερωτικές περιπέτειες, τώρα θα έχετε ανάγκη για σταθερότητα, δε θα θελήσετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε θερμό ερωτικό κλίμα. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να εγκατασταθεί στην καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος, έρχονται ευχάριστες και ελπιδοφόρες προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τις απόψεις ή τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη σε θέματα διαφωνιών.

Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας να τις ολοκληρώσετε και να μην τις αφήσετε στην μέση. Εσείς που διεκδικείτε ή που θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικά παρορμητικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αντιδραστικούς, ίσως και κάπως απαιτητικούς. Σας συμβουλεύω να μην αγνοήσετε ή πληγώσετε πρόσωπα που έχουν αποδείξει την αγάπη τους για εσάς. Σήμερα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καταφθάνουν ερωτικές αναστατώσεις. Καινούργιο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του μέσω διαδικτύου, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να σας θυμηθεί και ένα πρόσωπο από τα παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αυτοεκτίμηση των προσόντων σας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, σήμερα έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτητικές σας διαθέσεις, αν πιέσετε ή αν διεκδικήσετε με επιμονή και κτητικότητα θα υπάρξει κίνδυνος να προκληθούν αντιπαλότητες. Στις συζητήσεις σας θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα αν θέλετε να υπάρξει συμφέρουσα κατάληξη καλό θα είναι να μη φοβηθείτε τους διπλωματικούς συμβιβασμούς.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης ίσως αυτό να προκύψει σταδιακά γι αυτό θα χρειαστεί μεθοδική υπομονή. Σε θέματα οικονομικά ζυγίστε τις καταστάσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι μελετημένες. Για εσάς τους μπερδεμένους που χάσατε τον στόχο σας ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σας, προσπαθήστε να βγείτε από την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα καταλαγιάσει την ανήσυχη πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα θα φροντίσετε να σταθεροποιηθείτε και όχι να κυνηγήσετε ή να αναζητήσετε. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σας, διαλλακτικές οι διαθέσεις σας, σήμερα θα επιδιώκετε ψυχική ισορροπία, θα αφιερώσετε χρόνο στο ερωτικό σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι ή χωρισμένοι, θα προκαλέσετε ειλικρινείς συζητήσεις, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας, η συνετή σας στάση θα φέρει κατάληξη ένωσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, σήμερα θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας. Ναι μεν θα υπάρχει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή να μην μεγαλοποιήσετε την ιδέα που έχετε για τις ικανότητες σας και εμπλακείτε σε καταστάσεις που δε θα μπορείτε να τις βγάλετε εις πέρας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις.

Σε προσωπικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας δε θα πρέπει να κινηθείτε ανυπόμονα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις. Στις προσεγγίσεις σας σε συμβουλεύω οι ενέργειες σας να μην είναι απερίσκεπτες ή βιαστικές. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα ωστόσο το καθετί θα πρέπει να γίνει με μέτρο και σύνεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα κύρια επιδίωξή σας θα είναι οι θερμές ερωτικές στιγμές έλξης και αγάπης. Ειρηνική θα είναι η διάθεσή σας, θα προτιμήσετε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Στις κινήσεις σας θα υπάρξει από την πλευρά σας σύνεση και σταθερότητα, στόχος σας θα είναι να εξασφαλίσετε, να διατηρήσετε και όχι να ρισκάρετε. Ένα πρόσωπο θα περάσει σε απρόοπτες ερωτικές εξομολογήσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα σας ξαφνιάσουν.

Πηγή: pierianews.gr