Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σου δημιουργεί εσωτερική αναταραχή. Αυτό δεν θα είναι βοηθητικό για να προσεγγίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν γιατί θα λειτουργήσει σαν «μεγεθυντικός φακός» και δεν θα σε αφήσει να τα δεις με αντικειμενική ματιά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας , σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω καιρό  και πρέπει να γίνουν. Πρέπει να ανασυγκροτηθείς και να ξεκινήσεις  δουλειά. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς  αλλά δεν μπορούν κάποια πράγματα να μένουν πίσω άλλο. Μια νέα συνεργασία ή πρόταση στο επαγγελματικό φορτώνει κι άλλο το πρόγραμμα σου. Είναι δύσκολο να λες όχι αλλά μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις που στο τέλος θα σε πνίξουν. Δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Ασχολήσου με τη διατροφή και την υγεία σου και  διοχέτευσε την ενέργεια σου στον αθλητισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διεισδυτική θα είναι η αντίληψή σας, θα καταφέρετε να εντοπίσετε κρυμμένες βλέψεις, αν το ταίρι σας προσπαθήσει να σας μπερδέψει ή να σας παραπλανήσει θα πέσει έξω. Εσείς οι συναισθηματικά αιωρούμενοι από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Ταχτοποιείται ζήτημα που σας οδήγησε σε χωρισμό, καταφθάνει επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε βρίσκει με πολλές συναντήσεις, πολλά τηλεφωνήματα, ίσως κάποια επαγγελματικά ραντεβού. Οι διάφορες συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Συνεργάτες και φίλοι σου εκμυστηρεύονται προσωπικά τους θέματα. Είναι μια καλή ημέρα να δώσεις τη συμβουλή σου σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Όλα τώρα τα νιώθεις πιο έντονα μέσα σου, τα συναισθήματα μεγεθύνονται  και  δεν μπορείς να κρατηθείς. Ότι νιώθεις το εκφράζεις με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς δυνατά και  έντονα. Μετρίασε λίγο το πάθος σου και προσπάθησε να εξηγήσεις με μια ήρεμη συζήτηση στους άλλους αυτά που θέλεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δυναμική και πρόσχαρη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δε θα φοβηθείτε να ρισκάρετε, δε θα αφήσετε αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις να φρενάρουν τη δράση σας. Με εκδηλωτικό τρόπο θα προσεγγίσετε άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο εδώ και πολύ καιρό. Σε προσωπικό ραντεβού θα ανοιχτούν αναλυτικές συζητήσεις, βγαίνουν στο φως αποκαλύψεις που θα βάλουν καταστάσεις και αισθήματα στη σωστή τάξη και σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις τα πράγματα σοβαρά και να είσαι μετρημένος, πράγμα λίγο περίεργο για εσένα. Μετράς τις κουβέντες σου και είσαι επιφυλακτικός με τους άλλους. Είναι που δε θέλεις να κάνεις πάλι τα ίδια λάθη. Ταυτόχρονα ίσως κάποιοι γύρω σου ζητάνε τη βοήθειά σου ή εξαρτώνται από τις αποφάσεις σου. Ασχολήσου με τους αγαπημένους σου και μην τους παραμελείς. Βρες χρόνο να προσφέρεις  την αγάπη σου. Είναι κάτι εξάλλου που σε γεμίζει και τον τελευταίο καιρό το έχεις ιδιαίτερα ανάγκη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε θα σας φέρει ευχάριστα και απροσδόκητα ανοίγματα. Ελευθερία και ενθουσιασμός θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει. Βασική σας επιθυμία θα είναι η ανανέωση, με θερμό τρόπο θα ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα έχεις την ανάγκη να εκφραστείς έντονα, να συζητήσεις γιαυτο που νιώθεις με τους γύρω σου να δράσεις άμεσα σε ότι προκύψει, να φωνάξεις τον ενθουσιασμό σου. Δεν μπορείς να κρατήσεις μέσα σου τίποτα και οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες. Αυτό ίσως σε φέρει σε μια μικρή διαμάχη με κάποιον που δε θα συμφωνείς, γιατί η υπερβολή θα σε κατακλύζει. Συναισθηματικά έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις από τις προηγούμενες ημέρες και τώρα προσπαθείς να τις εφαρμόσεις. Αλλά τα απρόοπτα δεν σε αφήνουν να είσαι τόσο πιστός στις αποφάσεις σου…

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να κινητοποιηθείτε, σε περίπτωση που θέλετε να τηλεφωνήσετε σε πρώην ερωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να το κάνετε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που οι συνομιλίες σας θα φέρουν θετική και ευχάριστη κατάληξη. Ένα ελκυστικό άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας, ο αυθόρμητος και οικείος τρόπος έκφρασης σας θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ευχάριστη ημέρα η σημερινή. Έχεις αισιοδοξία και πείσμα για όλα τα δύσκολα που προκύπτουν. Βρίσκεις λύσεις άμεσα και ξεχωρίζεις με την διορατικότητά σου. Τώρα όλα προβλήματα φαίνονται μικρά μπροστά σου και νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Στα συναισθηματικά μια ιστορία που σε έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό έχει θετική εξέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος και υπήρχε  κάποια μικρή παρεξήγηση στη σχέση σήμερα  βρίσκεις τον τρόπο και τη θέληση να λύσεις τα πάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εξαφανίζονται τάσεις εσωστρέφειας, τώρα θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά συναισθηματικοί, με έντονη την ανάγκη να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Ίσως να σας εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσετε σε εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν έχει πλέον σκοπό να κρατά κρυφή την έλξη του για εσάς. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έχεις αρχίσει να απολαμβάνεις τους καρπούς αυτών που έσπερνες τον τελευταίο καιρό, είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά. Οι εξελίξεις βέβαια δεν είναι αυτές που θα ήθελες αλλά πρέπει να είσαι ικανοποιημένος και με αυτά τα μικρά αποτελέσματα. Ούτος η άλλως εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους  ότι η επιτυχία του στόχου έρχεται σκαλοπάτι σκαλοπάτι. Μια νέα γνωριμία στα συναισθηματικά σε έχει ενθουσιάσει αλλά θα  πρέπει να εξετάσεις  τα υπέρ και τα κατά του ατόμου. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Αν είσαι δεσμευμένος  βρίσκεις στήριξη από το ταίρι σου και παίρνεις ικανοποίηση. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα φέρουν ισορροπία στην επικοινωνία σας, σήμερα θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε ερωτικές υποθέσεις που απαιτούν εξηγήσεις. Ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι θα είστε, με εύστοχο τρόπο θα περάσετε τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συμφιλίωση είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Αν είχες παρεξηγηθεί με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον  σήμερα έχεις όλη την καλή διάθεση να συζητήσεις και να συγχωρήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά σου. Παίρνεις κοινές αποφάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος έχεις τη διάθεση να ρίξεις νερό στο κρασί σου για κάποιο άτομο που σε είχε απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητά από εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά, απαλλάσσεστε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική σας κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αναπάντεχες συναντήσεις πλαισιώνουν τη σημερινή ημέρα. Άτομα που είχες να δεις καιρό εμφανίζονται. Πολλές συζητήσεις και στο επαγγελματικό αφού θέματα που προκύπτουν χρειάζονται την προσοχή σου και όλη σου την ενέργεια. Έχεις διαύγεια πνεύματος, παίρνεις σωστές αποφάσεις και  κερδίζεις τον θαυμασμό. Είναι μια καλή ημέρα να κάνεις προγραμματισμό για όλη σου την εβδομάδα. Συναισθηματικά έχουν αρχίσει τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι είναι αυτό που σε γεμίζει και είσαι έτοιμος να το διεκδικήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να γίνετε εκφραστικοί, ξεκάθαροι και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δε θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μεγάλη κινητικότητα θα έχει η σημερινή ημέρα στα επαγγελματικά. Ασχολείσαι με θέματα που  υπάρχουν καιρό στο συρτάρι και διευθετείς υποχρεώσεις. Πολλές συναντήσεις και επαφές  με ανθρώπους κύρους. Μια νέα ιδέα που έχεις καιρό στο μυαλό σου νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί. Έχεις παραμελήσει τα συναισθηματικά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς που σου φωνάζουν ότι θέλουν την προσοχή σου. Προσπάθησε να βρεις  χρόνο γι αυτούς και απέφυγε τις αντιπαραθέσεις. Μπορεί να μην έχεις όρεξη και χρόνο για συζητήσεις αλλά είναι σημαντικό να δείχνεις  την αγάπη σου γιατί οι άλλοι δεν την θεωρούν δεδομένη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, δυναμικά θα κινηθείτε ρισκάροντας χωρίς αναστολές. Θα φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στην ερωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, πράξτε με απόλυτη ειλικρίνεια. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις, αλλά πάντα με μέτρο και με ισορροπημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα έχεις πειθώ γλυκύτητα και μπορείς να φέρεις με τη μεριά σου όποιον εσύ αποφασίσεις. Γοητεύεις τους γύρω σου με τα επιχειρήματα σου. Πολύ ενέργεια και αισιοδοξία υπάρχει. Κάνεις πράγματα που είχες αφήσει καιρό και με απλούς τρόπους λύνεις όλα τα θέματα. Φίλοι ζητάνε τις συμβουλές σου και σε βοηθούν να κάνεις πραγματικότητα μια επιθυμία σου. Στα συναισθηματικά υπάρχουν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και νιώθεις ότι δεν μπορείς να ανεχτείς πια. Ήδη έχεις κάνει αρκετή υπομονή. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ακόμα λίγο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, υποχωρεί η συναισθηματική αστάθεια, τώρα θα κινηθείτε σε ισορροπημένο πλαίσιο αναζητώντας ασφάλεια και τάξη. Τα γεγονότα θα ιντριγκάρουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, σήμερα κάποιος θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας προσεγγίσει. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, η πορεία σας θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Ακολουθήστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε, θα είναι στο χέρι σας αν θα αποκτήσετε σταθερή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μια ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Λογαριασμοί που δεν έχουν διευθετηθεί, δημόσιες υπηρεσίες, θέματα υγείας. Φρόντισε τη διατροφή σου και το σώμα σου και απέφυγε τις υπερβολές στο φαγητό. Στα συναισθηματικά υπάρχει κινητικότητα αφού και νέες γνωριμίες έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό αλλά και γνωρίζεις τι πραγματικά ψάχνεις από έναν άνθρωπο. Αν είσαι και πιο προσεκτικός και μετρημένος στον τρόπο που εκδηλώνεις τα θέλω σου και μάθεις να μην απαιτείς αλλά να ζητάς θα καταφέρεις πολλά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει η σημερινή μέρα. Σήμερα στοχευμένα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκδηλωθείτε ερωτικά, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη και σειρά την ερωτική σας ζωή. Στη γοητεία σας θα εστιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Διοχέτευσε σήμερα την ενέργεια που νιώθεις κάνοντας κάτι δημιουργικό ή προσφέροντας βοήθεια σε γνωστούς και αγνώστους. Ακολούθησε τις συμβουλές φίλων ή συγγενικών προσώπων για ένα οικογενειακό θέμα και δε θα χάσεις. Μη δίνεις σημασία σε διάφορα κουτσομπολιά που ίσως μάθεις ότι έγιναν προς το πρόσωπο σου. Συναισθηματικά ακολούθησε το ένστικτο σου που είναι έντονο και δράσε ανάλογα. Είσαι γεμάτος ρομαντισμό και  έντονα συναισθήματα που θέλεις να μοιραστείς. Μην ξεχνάς ότι όσο πιο ειλικρινής είμαστε τόσο μεγαλύτερη ανταπόκριση έχουμε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αναλυτική συζήτηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα αποτελέσουν τη βάση για να στηρίξετε την επανένωση σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα λάβετε ξάφνιασμα. Θερμά λόγια και ειλικρινείς φιλοφρονήσεις θα ακούσετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Καταφθάνει θερμό ραντεβού σταθερής εξέλιξης!

Πηγή: pierianews.gr