Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη περνά στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει ώθηση για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε υπάρχει στο πρόγραμμά σου σήμερα. Η νέα θέση της Σελήνης είναι ιδανική για να ξεκλέψεις και λίγο χρόνο, για να κάνεις ένα «δώρο» σε εσένα, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να δεις θα τους φίλους σου ή να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που σε ξεκουράζει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Τοξότες, Λέοντες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης. Οι επιλογές σας ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες.  Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Αποφύγετε τις βεβιασμένες πράξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ανυπομονησίας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας θα πορευτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές αλήθειες και κατά πόσο οι μέχρι τώρα ερωτικές σας επιλογές μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα αποφασίσετε ποια άτομα θα κρατήσετε δίπλα σας και ποια θα βγάλετε οριστικά από την ζωή σας. Θα επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα που δημιουργούν ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Περιορίστε τάσεις κυκλοθυμίας, κρατήστε υπό έλεγχο τις εναλλαγές του εσωτερικού σας κόσμου, οι ενέργειες σας θα πρέπει είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας, βγείτε από τις καθιερωμένες αντιδράσεις και επιλογές. Θα υπάρξει έξαρση στην φαντασία και στην πνευματική σας διέγερση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το επαγγελματικό ή και το προσωπικό σας κατεστημένο. Η ανάγκη σας να επεκταθείτε επαγγελματικά θα φέρει αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τις παρελθοντικές αποτυχίες. Μην κάνετε το λάθος και αδρανήσετε, κινηθείτε αποφασιστικά με τόλμη, θα υπάρξουν συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Σε οικογενειακά ζητήματα μεσολαβήστε για να δοθεί λύση και να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα από μόνοι σας θα ξεκινήσετε διαδικασία ενδοσκοπήσεων, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από το ταίρι σας. Εκδηλώστε άφοβα τα αισθήματα σας στα πρόσωπα που αγαπάτε, σας δίνω την συμβουλή να απομακρυνθείτε από καταστάσεις, που το μόνο που κάνουν είναι απλά να σας δημιουργούν άγχος και πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, αν εκ των πραγμάτων για την ώρα δεν μπορείτε να αλλάξτε τα αρνητικά δεδομένα τότε προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας ίσως να δημιουργήσετε αφορμές για αντιλογίες, αν θέλετε να κλείσουν οι υποθέσεις και οι διάλογοι σας με θετική κατάληξη τότε φανείτε συγκαταβατικοί και επεξηγηματικοί. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να πάρετε απόφαση να αλλάξετε, ή να κόψετε τελείως, συνήθειες που συμβάλουν στην πτώση της ψυχολογίας σας και αναλώνουν χωρίς λόγο τη σωματική σας δύναμη. Δραστηριοποιηθείτε, οργανωθείτε, ανανεώστε τις διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, κρατήστε συνετή τη στάση σας και χαλιναγωγημένο τον ενθουσιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συναισθηματική ποικιλία θα βιώσει η καρδιά σας, δεν επρόκειτο να γλυτώσετε από στιγμές έντασης, ίσως να υπάρξουν αρνητισμοί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αποφύγετε τάσεις εσωστρέφειας, καλό θα είναι να μην αποδείξετε πως κρατάτε την καρδιά σας κλειστή, δώστε το άνοιγμα να σας κατανοήσουν, σήμερα η συνεννόηση θα χρειαστεί προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα προσοχή στις σκέψεις σας γιατί αυτές θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να δράσετε, οπότε αν είναι αρνητικές ή μπερδεμένες ανάλογες θα είναι και οι πράξεις σας. Αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να αλλάξετε καταστάσεις που σας πιέζουν, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Βασική σας ανάγκη θα είναι να έχετε ελευθερία επιλογών, δε θα δώσετε ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, μιλήστε συγκρατημένα, κρατήστε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις επαφές σας. Στις οικονομικές σας υποθέσεις για την ώρα αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αναποφάσιστοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να νιώσετε ένα μικρό άγχος πάνω σε συνομιλία με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ωστόσο σας φανερώνω πως τίποτα δεν επρόκειτο να πάει στραβά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να φανείτε ξεκάθαροι και ειλικρινείς, αποφύγετε την πεισματική στάση, η πίεση θα φέρει λάθος αποτελέσματα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι καλό θα είναι να περιορίσετε τάσεις ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας, όλα θα ‘ρθουν στο σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα προσοχή στις διάφορες ψυχολογικές εναλλαγές, ίσως να εμφανιστεί στις διαθέσεις σας άρνηση ή απαισιοδοξία, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις και ανασφάλειες, εστιάστε στην πραγματικότητα αντιμετωπίζοντας την με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Οι αρνητικές σκέψεις ίσως να δώσουν τροφή στις αυταπάτες σας, μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, μην αποφασίσετε βασιζόμενοι στις εικάσεις σας και όχι σε όλα όσα πραγματικά συνέβησαν. Εσείς που αισθάνεστε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι αφήστε στην άκρη υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, διασκεδάστε, συνομιλήσετε με οικεία σας πρόσωπα, αποκολληθείτε έστω και για λίγο από έγνοιες και προβληματισμούς. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές, προσπαθήστε να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας τονώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα δεν θα το αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας. Ενδέχεται να μπερδέψετε τόσο πολύ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τελικά δεν θα τολμήσει να σας δείξει αυτό που αισθάνεται. Μέσα στην σχέση σας ίσως να ξεφύγουν λίγο οι αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, μακριά από τελεσίδικες κουβέντες. Σας συμβουλεύω στην παρούσα φάση φροντίστε για τη διασκέδαση σας, ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της η μυστικοπάθεια σας, παράλληλα ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα γεγονός που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακμαία, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να απεγκλωβιστείτε από συνθήκες που δε θα σας αφήνουν να εξελιχτείτε. Προσοχή στις εμμονές, καλό θα είναι η σκέψη σας να μην είναι προσκολλημένη, αφήστε να βγουν στην επιφάνεια οι αισιόδοξες εκδοχές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ζωής, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες και να δώσετε περισσότερο χρόνο στα προσωπικά σας ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε τον χαρακτήρα σας ούτε τις επιθυμίες σας, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις και σχέσεις που σας φέρνουν στασιμότητα ή εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσοχή σε αντιδραστικές ενέργειες που θα απορρέουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή απωθημένα. Αν υπάρχουν υποθέσεις και όνειρα που για κάποιον λόγο έμειναν στη μέση προσπαθήστε να περάσετε στην υλοποίηση τους, μη χάσετε επιπλέον χρόνο επιρρίπτοντας ευθύνες στους τρίτους. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθηση σας, τίποτα δεν έχει χαθεί, περάσετε σε διεκδικήσεις. Αν έχετε θέληση να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να διαφοροποιήστε τα επαγγελματικά σας δεδομένα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα της αλλαγής. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις σας φιλικές ή οικογενειακές, λύνετε ζητήματα που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αλλάξετε τακτική συμπεριφοράς και θα σας βγει σε καλό. Η όψη της ημέρας ναι μεν θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας, ίσως να εμφανιστούν παλιές ανασφάλειες, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να κρατήσετε την κατάσταση ισορροπημένη. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν θα θελήσετε μαζί του περεταίρω επαφές καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από το αρχικό στάδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάντε την προσπάθεια να αφήσετε να υπερισχύσει η θετική και δεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις δύσκολες περιπτώσεις που θα σας δημιουργηθεί άγχος ή εκνευρισμός καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι αντιδραστικά πεισματική ή επιθετική. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αφήστε διαθέσιμο χρόνο για φιλικές συναντήσεις, συνομιλίες, και διαφόρων ειδών συναναστροφές. Ο εσωτερικός σας κόσμος ίσως να περάσει από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάντε την προσπάθεια να ρεγουλάρετε την κυκλοθυμία σας, η διάθεση σας θα αλλάζει όψη και μορφή. Συμπονετική και προστατευτική στάση θα σας δείξει πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον ή από τον οικογενειακό σας κύκλο, ανοίξτε με εμπιστοσύνη την καρδιά σας, φανερώστε τις ανησυχίες σας. Λύση θα βρείτε σε υπόθεση που σας κούρασε ψυχολογικά, ίσως να αφορά οικονομικό ζήτημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα παρατηρηθεί ένα είδος αρνητικότητας από πλευρά σας. Θα περάσετε σε αναζητήσεις με στόχο να απαλλαγείτε από λάθος συμπεράσματα ή λάθος άτομα. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές αμφισβητήσεις ή κάποια σκοτεινά συναισθήματα. Τολμηρή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα σας ωθήσει στο να προσπαθήσετε να εξουδετερώσετε τάσεις ζήλειας και κτητικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσπαθήστε να αδειάσετε το μυαλό σας από προβληματισμούς και σκέψεις, εσείς που έχετε να διεκπεραιώσετε εργασίες σε συγκεκριμένο χρόνο δε θα πρέπει να αφήσετε την πίεση και το στρες να σας καταβάλει. Σήμερα θα επικεντρωθείτε σε θέματα που να μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και ψυχολογική ισορροπία. Αρνητική θα είναι η διάθεση σας για ανάληψη παράτολμων ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις. Η παρέμβαση σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει την συνεννόηση και την ηρεμία. Με αγάπη και ενδιαφέρον θα προσφέρετε την φροντίδα σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως την χρειάζονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα καταβάλετε προσπάθειες και θα βγείτε κερδισμένοι. Η σημερινή όψη ενδέχεται να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σας, ωστόσο αν αναλάβετε την καθοδήγηση των συζητήσεων σας τότε θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα. Δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, θα δείτε πως όσο πιο ειρηνικοί και συγκαταβατικοί είστε, τόσο η συνεννόηση σας θα είναι δημιουργική. Σήμερα με την στάση σας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπου που από καιρό σας βλέπει με μάτι ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εμμονές. θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή συναισθηματικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε πατώντας γερά στο έδαφος, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, αποφύγετε τις πιέσεις. Αν νιώθετε πως έχει χαθεί η εσωτερική ισορροπία προσπαθήστε θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Ενισχύστε τις αντιστάσεις σας, οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας δε θα πρέπει να είναι επηρεασμένες από συμπλέγματα ή από αρνητικές αναμνήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, αναζητήστε επαφές χαλάρωσης. Στο χέρι σας θα είναι να υπάρξουν φιλικές συναναστροφές, μην απορρίψετε προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα προβείτε σε συναισθηματικές αναζητήσεις, θα επιδιώξετε ξεκαθαρίσματα και τελικά θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας και η παρορμητικότητα που θα την συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, επειδή θα δημιουργηθεί κλίμα κόντρας, καλό θα είναι να μην ηλεκτρίσετε παραπάνω την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσοχή σε τάσεις φυγής και αντιδραστικές ενέργειες, σε θέματα διεκδικήσεων αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Περιορισμένη θα είναι η ανεκτικότητα σας, σε εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων θα βγάλετε έντονο αρνητισμό. Θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, κρατήστε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή σας θέτουν όρους. Η εσωτερική αναστάτωση που θα σας διακατέχει θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε εκδοχές αρνητικές ή απαισιόδοξες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους, συναναστραφείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αλλάξτε τις δραστηριότητες σας, σας δίνω τη συμβουλή να κάνετε την προσπάθεια να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις συναισθηματικές ή υλικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα μάλλον θα υπάρξουν κάποια συννεφάκια μέσα στη σχέση σας. Για να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα οριοθετήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, τοποθετήστε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Ναι μεν θα υπάρξει πείσμα και αρνητισμός στην στάση σας, ωστόσο η συναισθηματική σας κυκλοθυμία θα κάνει τον κύκλο της και θα φέρει τελικά την απαιτούμενη ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Διστακτικότητα θα βγάλετε σε θέματα οικονομικών αλλαγών, δεν είναι ανάγκη να ρισκάρετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι. Επιφυλάξεις και αναστολές μάλλον θα φρενάρουν τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας αγχώσουν. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών δεν θα έχετε τη διάθεση να κοντραριστείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Δεκτική θα είναι η στάση σας, σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας και δεν επρόκειτο να βγείτε χαμένοι. Θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που η κατάληξη της ενδέχεται να μην είναι ιδιαιτέρως ξεκάθαρη, κάτι θα σας μπερδέψει ή θα σας προβληματίσει. Η μέρα σας θα έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, σας δίνω την συμβουλή να αποφύγετε να αγχωθείτε, μην προκαθορίσετε και κυρίως μην προδικάσετε.

Πηγή: pierianews.gr