Σήμερα ​η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθύς και η αντίθεσή τους με τον Ερμή στην Παρθένο.

Αυτή η ημέρα θα χρειαστεί αρκετή προσοχή καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν πως μπορεί να επικρατήσει σύγχυση και παρανοήσεις στην επικοινωνία. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου και αν γίνεται απόφυγε συμφωνίες πάνω σε σημαντικά ζητήματα, καθώς κάποια πράγματα ίσως να μην είναι όπως φαίνονται. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι ευνοϊκές όψεις που κάνει σήμερα η μέρα με τους πλανήτες, ενθαρρύνουν  αγαπητοί Κριοί τις προσπάθειες που καταβάλετε στην δουλειά σας, δημιουργούν θετική ατμόσφαιρα στην επικοινωνία σας με τους φίλους, τους συνεργάτες και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να μπει ακόμα ένα σταθερό λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται ερωτική σχέση. Μετριάστε τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σας στις περιπτώσεις εκείνες που χρειάζονται ισορροπημένες επιλογές και ήρεμες αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η επικοινωνία σας θα πάει μια χαρά, με το ταίρι σας θα ανοίξετε συζητήσεις που θα κλείσουν θετικά και αισιόδοξα. Σήμερα θα τολμήσετε να κάνετε βήμα επανασύνδεσης και δε θα λάβετε απόρριψη. Απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, δεχτικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν. Σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική ανατροπή που θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κάντε τις ιδέες σας πράξη σήμερα φίλοι Ταύροι, μην αφήνετε άλλο τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος, δράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή και μην επιτρέπετε να λιμνάζουν οι σοβαρές καταστάσεις και τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Μια πιθανή συνάντηση ή επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν, ίσως ταράξει την διάθεση και την ηρεμία σας, βάλτε σε τάξη τα αισθήματά σας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν πρόταση για νέο ερωτικό ξεκίνημα που εκ των πρότερων σας φανερώνω που δεν επρόκειτο να έχει απογοητευτική ή αρνητική κατάληξη. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις προτάσεις του, στα λόγια του θα υπάρξει ειλικρίνεια. Φανείτε τολμηροί και δραστικοί, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θέματα του παρελθόντος που αφορούν κυρίως τις οικονομικές και επαγγελματικές σας δοσοληψίες είναι πιθανόν αγαπητοί Δίδυμοι να σας απασχολήσουν σήμερα, να σας βγάλουν έξω από τα νερά μιας φαινομενικής ηρεμίας και να επισπεύσετε να δώσετε λύσεις, για να φύγει το άγχος και η στεναχώρια σας. Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, την ευγλωττία και την γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας, για να διώξετε την μελαγχολική σας διάθεση, για να κάνετε θαύματα στην συναισθηματική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα φανείτε αυθόρμητοι, θερμοί και αισιόδοξοι. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρεξηγήσεις, τολμηρές ειλικρινείς εξομολογήσεις θα απελευθερώσουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους χωρισμένους έρχεται επανασύνδεση, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής ερωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα είναι άκρως ευνοϊκή όψη φίλοι Καρκίνοι, που επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητάς σας που έχει να κάνει κυρίως με τα οικονομικά και των εργασιακά σας θέματα, ξεκαθαρίζει τις σκέψεις σας από τις σημαντικές έγνοιες που σας ταλαιπωρούν, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αληθινή και ειλικρινή αγάπη με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε τις συμφωνίες και τις συναλλαγές που επιθυμείτε, εξετάζοντας το συμφέρον και το καλό σας, η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν απρόοπτες επαφές, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Πρόσωπο που απασχολεί την καρδιά σας εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρει να ξεδιαλύνει το τοπίο ανοίγοντας προοπτική δεσμού. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια  θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Για εσάς τους ελεύθερους, καταφθάνουν έντονα ερωτικά γεγονότα που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, προμηνύεται νέα γνωριμία!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και σας αγχώνουν αγαπητοί Λέοντες, πριν σας προλάβουν οι εξελίξεις και τα σοβαρά γεγονότα, ασχοληθείτε με νέα σχέδια και οράματα που επηρεάζουν την καριέρα σας και βοηθούν να κατακτήσετε τα ερωτικά σας όνειρα στο πλευρό του ανθρώπου που συντροφεύει την καρδιά σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, εκμεταλλευτείτε τον αισθησιασμό και την ζεστασιά που εκπέμπετε, γοητέψτε ένα υπέροχο, νεογέννητο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, απρόσμενα και ευχάριστα ερωτικά γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις. Θερμή και ερωτική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα ανοίξουν ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Ευχάριστα λόγια θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης, έρχεται αίσιο αποτέλεσμα που θα ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εστιάστε στις προσδοκίες και τα σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας προκοπή σήμερα φίλοι Παρθένοι, προωθήστε με σοφία και ταπεινότητα τις ιδέες και τα πιστεύω σας, για να πάρουν σάρκα και οστά οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες σας. Οι πλανητικές όψεις σας απαλλάσσουν από δισταγμούς και αμφιβολίες και σας προτρέπουν να κυνηγήσετε τα συναισθηματικά σας όνειρα, όσο δύσκολα κι αν φαίνονται, στο τέλος εσείς είσαστε οι κερδισμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές συνομιλίες, θα φανερωθούν κρυμμένα αισθήματα. Βραδινό ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την επαναφορά ενός παλιού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι σχέσεις σας, θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας.  Η αμοιβαία σας έλξη και οι μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις θα σας δώσουν άνοιγμα για αρχή σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η εξυπνάδα, το επικοινωνιακό σας χάρισμα και η νοητική σας σήμερα αγαπητοί Ζυγοί είναι σε άριστη κατάσταση, πράγμα που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις αστρολογικές συγκυρίες που είναι στο πλευρό σας, προκειμένου να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Μην τρομάζετε αν υπάρξουν κάποιες απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, σκεφτείτε πως ότι συμβαίνει είναι μόνο για το καλό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει νέες πόρτες επικοινωνίας, ξεκινάτε επαφές με καινούργια άτομα. Απρόοπτη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα προκαλέσει θερμά αισθήματα, ετοιμαστείτε για έντονες ερωτικές δραστηριότητες. Ευνοϊκό κλίμα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα σε διαφόρων ειδών εξομολογήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ο θερμός τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, στην επιλογή σας θα είναι αν θα καταλήξετε σε σταθερή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Επικεντρωθείτε σε όλες τις υποθέσεις και τα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν σήμερα φίλοι Σκορπιοί, χρησιμοποιώντας την διαίσθησή σας και τον μαγνητισμό που ασκείται με την εξωτερική σας εμφάνιση. Είναι απόλυτα βέβαιο πως κανένας και τίποτα δεν μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία σας, η τύχη είναι στο πλευρό σας, οι εξελίξεις ευχαριστούν και χαροποιούν την συναισθηματική σας ζωή. Θυμηθείτε πως οι καλύτερες συζητήσεις και οι εγκυρότερες πράξεις, γίνονται με ανοιχτό μυαλό κι εσείς διαθέτετε αρκετό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς, ο εκδηλωτικός τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο δυνατού και σταθερού ερωτικού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν έχετε ακολουθήσει την πεπατημένη και έχετε ήδη προστατέψει τις ιδέες και τα σχέδιά σας για το επαγγελματικό μέλλον και την προσωπική σας καταξίωση, τότε σήμερα αγαπητοί Τοξότες ανταμείβεστε για τις προσπάθειες σας, δικαιώνονται οι κόποι σας, αποκτάτε το πάνω χέρι στην κοινωνική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας προμηνύουν ευτυχισμένες και ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κοιτάζετε μόνο το δέντρο και χαθεί το πολύτιμο δάσος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ομιλητικούς, συγκαταβατικούς, και συναισθηματικούς, θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας, δεν πρόκειται να φερθείτε αδιάφορα στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει ερωτικά. Αν αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση, τώρα θα υπάρξει άνοιγμα δεσμευτικής εξέλιξης. Αναλυτικές συζητήσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Για τους ερωτικά μόνους, καταφθάνει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εκφράστε τις πραγματικές σας προθέσεις στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα φίλοι Αιγόκεροι χωρίς υπεκφυγές και παρεξηγήσεις, δίχως να φοβάστε μήπως παραπλανηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους. Περιορίστε σήμερα όσο μπορείτε τα προσωπικά σας έξοδα και τις υπερβολικές σπατάλες, μην προκαλείτε εντάσεις και ανταγωνισμό στο περιβάλλον που κινείστε. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στον δεσμό σας, αγκαλιάστε με τρυφερότητα, στοργή και φροντίδα το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να αποκαλύψετε τα αισθήματα σας. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του πρώην ερωτικού σας συντρόφου, θα παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν δρόμο νέας ερωτικής αρχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Διεκπεραιώνετε γρήγορα και σίγουρα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας και στις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Λειτουργείτε κυρίως με την πρακτική και όχι με την συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην δίνετε μεγάλη σημασία στις εσωτερικές σας επιθυμίες και να μην αφουγκράζεστε τις ανάγκες και τα θέλω του ερωτικού συντρόφου. Μην θεωρείτε την σχέση σας δεδομένη, θυσιάστε χρόνο για το καλό του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος σε ζητήματα κόντρας και διφωνιών. Υποχωρεί το αντιδραστικό πείσμα, στόχος σας θα είναι η επανασύνδεση και η επίλυση θεμάτων. Με διπλωματικό τρόπο θα κινηθείτε, σήμερα θα καταφέρετε να οδηγήσετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα δημιουργήσουν ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο, η θερμή σας προσέγγιση θα έχει αποτελεσματική κατάληξη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έχετε ψυχική και διανοητική διαύγεια σήμερα φίλοι Ιχθύες, για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά και για να αφιερώσετε δημιουργικό χρόνο στην προσωπική και συναισθηματική της ζωή, που επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και σοβαρές προτάσεις από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Το ένστικτό σας λειτουργεί αλάνθαστα, ακολουθήστε την φωνή της καρδιάς σας για να οδηγηθείτε στην χαρά και την ευτυχία, μην διστάζετε να τσαλακωθείτε μπροστά σε αγαπημένους και έμπιστους φίλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σας παροτρύνω να μην βάλετε φρένο στις εκδηλωτικές σας διαθέσεις, περάστε σε εξομολογήσεις, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση. Σε θερμό ερωτικό ραντεβού θα δοθεί οριστική λύση, κλείνει πρόβλημα που έφερνε εμπόδια ή καθυστερήσεις. Θερμή συνομιλία που θα ανοίξετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές.

Πηγή: pierianews.gr