ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, αυτοπεποίθηση και αυτοπροβολή θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας καθώς και η άποψη που έχετε για τον εαυτό σας και γενικότερα για την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις οξύθυμες ενέργειες σε περίπτωση που σας πιέσουν ή βρεθείτε σε διάλογο αντιπαράθεσης. Προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί και όχι αντιδραστικοί, καλό θα είναι η στάση σας και η διάθεση σας να μην είναι πεισματικά ασυμβίβαστη.

Ανήσυχες σκέψεις ίσως να μην σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε βλέψεις και επιθυμίες. Η συνομιλίες σας φροντίστε να είναι ήρεμες, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία αρκεί να είστε σε θέση να συγκρατηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστεί η επιθετική ίσως και εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας, ορμητικές και οξύθυμες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Πρόσωπο ερωτικό θα αναστατώσει σκέψη και καρδιά, στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν λόγια έντασης, που δεν είναι σίγουρο αν θα καταλήξουν τελικά σε συμφιλίωση. Ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε οριστικά από τα παλιά, γι’ αυτό θα κρατήσετε θετική στάση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει μέσω διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να αναλωθείτε ψυχικά σε ανταγωνισμούς, κόντρες και προκλήσεις ισχύος. Εστιάστε στις κοινωνικές επαφές και αφεθείτε σε ανέμελες συζητήσεις. Κάποιοι από εσάς θα έχετε τη διάθεση να ανανεώσετε την εμφάνιση σας, ίσως να υιοθετήσετε ένα καινούργιο στυλ, θα καταφέρετε να γίνετε θελκτικοί και εντυπωσιακοί.

Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας ανανεώσει συναισθηματικά, θα καταφέρει να σας ωθήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης πιο αισιόδοξο και πιο απελευθερωμένο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν μέσω διαδικτύου, κινηθείτε με δεκτικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε αστάθεια, ενδεχομένως να υπάρξουν από την πλευρά σας σπασμωδικές κινήσεις ή ενέργειες μη σκεπτόμενες. Παρορμητική θα είναι η στάση σας, το νου σας να μην πείτε λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Η ερωτική σας γοητεία θα έχει τη δύναμη να τραβήξει τα βλέμματα, ωστόσο το αν καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει κάποιος, αυτό θα έγκειται καθαρά στη στάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα ενδυναμώσει τις μαχητικές σας διαθέσεις, παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις. Δε θα γυρίσετε την πλάτη στα νέα ενδεχόμενα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να βγείτε από το προκαθορισμένο. Η ευδιαθεσία σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας.

Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση ή αρνητισμό, θα εστιάσετε σε φίλους και πρόσωπα που σας βοηθούν να περάσετε όμορφα και χαλαρά. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στα αγαπημένα σας άτομα, οι μεταξύ σας συνομιλίες θα είναι ήρεμες, θα εκδηλωθούν αισθήματα, ίσως να ακουστούν και αποκαλυπτικά λόγια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε αρκετά αντιδραστικοί, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε με ένα κάπως πονηρό τρόπο σκέψης. Ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις σε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό, θα σας δώσω τη συμβουλή να αφήσετε το χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας επίμονες ή πιεστικές πράξεις. Προσοχή στους διάλογους σας, περιορίστε την τάση σας για αυστηρή κριτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, ανεβασμένο θα είναι το ηθικό σας, σκέψεις, πράξεις και επιλογές θα είναι δυναμικές θα στηρίζονται στον ορθολογισμό και στα υπαρκτά δεδομένα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντικειμενικότητα και λογική κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα είναι απολύτως συνειδητές. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, κινηθείτε με μέθοδο, μην αμελήσετε και μην αδιαφορήσετε. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας.

Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στη ζωή σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί ωστόσο κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα θολώσει κάπως το μυαλό σας, θα μπερδέψει τη σκέψη σας, ίσως να υπάρξουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Τα συναισθήματά σας θα σας ωθούν προς την καχυποψία, προσπαθήσετε να ελέγξετε τον αρνητισμό σας για να αποτραπούν οι λανθασμένες κινήσεις. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του μέσω διαδικτύου, αν αφεθείτε στα πραγματικά σας αισθήματα και περιορίσετε τον εγωισμό σας, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αυτοεκτίμηση σας, σήμερα θα θελήσετε να προβάλετε τον εαυτό σας και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας γνωστούς και άγνωστους. Θα νιώθετε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση ωστόσο προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, αποφύγετε την επιμονή και τον εγωκεντρισμό. Περιορισμένη θα είναι η ανεκτικότητα σας, σε εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων θα βγάλετε έντονο αρνητισμό. Θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, κρατήστε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή σας θέτουν όρους.

Εσείς που θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο θα τα καταφέρετε, θα υπάρξουν οι ανάλογες ευκαιρίες. Προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα είστε σε θέση να κερδίσετε εντυπώσεις και βλέμματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η υπομονή σας θα είναι αρκετά περιορισμένη. Θα υπάρξουν συνομιλίες, που αν φερθείτε συγκαταβατικά, τότε θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, αποκαλυπτικές κουβέντες θα ξεδιαλύνουν καχύποπτες σκέψεις. Σήμερα σε περίπτωση που δεν έχετε στη σκέψη σας την προοπτική επανασύνδεσης, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή με ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα εστιάσετε σε ανοίγματα και ενδεχόμενα που μπορούν να σας προσφέρουν ανανέωση, βελτίωση και ψυχολογική ισορροπία. Θα καταφέρετε να απομακρύνετε τις σκέψεις σας από απαισιόδοξες εκδοχές, δε θα παγιδευτείτε στην ηττοπάθεια. Ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητες οι προτιμήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Αν βάλετε τις ανάγκες σας σε ιεραρχία θα μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά, θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε και τι πραγματικά έχετε ανάγκη.

Θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις, έρχονται επανεκτιμήσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην ψυχολογία σας. Σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα επιμεληθείτε το στυλ σας, θα καταφέρετε να γίνετε το επίκεντρο προσώπου που έχετε στο στόχαστρο σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν σύγχυση στο τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πώς θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν, για να μην πέσετε σε αστοχίες και δημιουργήσετε ρήξεις. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή αντιδραστικά. Με το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει ενδεχόμενο έντονων διαλόγων, ίσως να μη λείψουν τα καβγαδάκια, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, περιορίστε την ανυπομονησία σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συνθήκες ρουτίνας ή πίεσης ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε.

Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για επαφές, θα αφήσετε τον εαυτό σας να κινηθείτε αυθόρμητα, να προσεγγίσει και να φλερτάρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, θα υπάρξει τάση ισχυρογνωμοσύνης. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε ή κατηγορήσετε, αν πρώτα δε σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις. Ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει απρόοπτα την κίνηση να σας προσεγγίσει. Τα αισθήματα που θα φανερωθούν θα καταφέρουν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις.

Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως που θα αφορούν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία σας, η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να μην βγάλετε διφορούμενο χαρακτήρα, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, κάπως ταραγμένος θα εμφανιστεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, από την πλευρά σας θα υπάρξουν αντιφατικές αντιδράσεις. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που όχι μόνο θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις που είχαν προκύψει μεταξύ σας στο παρελθόν. Θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να τοποθετήσετε τα αισθήματα σας πάνω σε νέα βάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, η εξέλιξη των συμβάντων θα εξαρτηθεί από τις αντιδράσεις σας, οι διαφωνίες και οι εγωιστικές κόντρες στο χέρι σας θα είναι να αποτραπούν. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, σε περιπτώσεις διαφορετικών απόψεων καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσοχή στις αντιδράσεις και στις αιχμηρές κουβέντες. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι ή στρεσαρισμένοι στόχο θα βάλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα σας δοθεί το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε.

Εξάρσεις θα έχει η στάση σας, προσπαθήστε να μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που ξέρετε πως σας αποδυναμώνουν. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής ωστόσο δε χρειάζεται να αγχωθείτε, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπόλαιες επιλογές. Αν κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να στρώσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, δείξτε αυτοσυγκράτηση για να μην υπάρξουν στις συζητήσεις σας συγκρούσεις ή εντάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα επιθετικά λόγια. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, η επιμονή που θα δείξετε στο να δοθούν εξηγήσεις, θα ρίξει φως σε σκοτεινά και μπερδεμένα σημεία. Έντονα λόγια θα φέρουν ξαφνικές ανατροπές, που τελικά δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με απρόβλεπτη κατάληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι άκαμπτη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και όχι να τις πυροδοτήσετε, αναζητήστε διεξόδους χαλάρωσης, περιορίστε την κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας. Κάντε την προσπάθεια να κατανοήσετε και να ρθείτε στη θέση του άλλου, καλό θα είναι να μην είστε αρνητικά κάθετοι ή πεισματικά απόλυτοι.

Αναλύστε πολύ καλά τα δεδομένα, προσπαθήστε να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, δώστε άνοιγμα για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Αδειάστε τη σκέψη σας από προβληματισμούς και αρνητικές εικασίες ξεκουραστείτε, μιλήστε με ήρεμη διάθεση, επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία των περιπτώσεων και των επαφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί στην επικοινωνία σας, δε θα λείψουν από την πλευρά σας οι ειρωνικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις, που ξέρετε εκ των πρότερων πως θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, μείνετε μακριά από πρόσωπα που σας κουράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσοχή σε ενέργειες πάθους, κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Δε θα λείψουν τα απρόοπτα γεγονότα, το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε την παρά πέρα εξέλιξη.

Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε αποτυχημένες παρελθοντικές υποθέσεις, ανεβασμένη θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σας συμβουλεύω να οριοθετήσετε τις εκρήξεις και τις εξάρσεις σας, το νου σας να μη σας παρασύρουν αισθήματα θυμού ή αγανάκτησης. Θα υπάρξει κίνδυνος να μιλήσετε αυστηρά ή να πέσετε σε ακρότητες, γι’ αυτό καλό θα είναι να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει ένα συναισθηματικό κουβάρι που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, με ευδιάθετη ψυχολογία θα ξεκινήσετε τη μέρα σας, δε θα θελήσετε να αγχωθείτε ούτε να προγραμματίσετε. Για σήμερα αυτό που θα έχετε άμεση ανάγκη θα είναι η χαλάρωση και η ξεκούραση, θα αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις. Η θετική απάντηση που θα λάβετε σε μια πρόταση σας θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε, η εξέλιξη των γεγονότων θα είναι ευχάριστη, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Οικεία και δοτική θα είναι η στάση σας, η αισιόδοξα σας δε θα σας προδώσει, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ενθουσιαστεί.

Σας συμβουλεύω να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις, ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, την υγεία σας και την εμφάνιση σας. Επιμεληθείτε το στυλ σας θα καταφέρετε να τραβήξετε βλέμματα που δε θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο, που είχατε αφήσει την ερωτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν εντάσεις, στη συνεχεία όμως, τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή.

Πηγή: pierianews.gr