Σήμερα η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης από τον Καρκίνο και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτή η όψη θα δημιουργήσει «προκλήσεις» μέσα στην ημέρα και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα τα οποία θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα αλλά και να σου δημιουργήσει τη διάθεση να χτυπήσεις» γροθιά στο μαχαίρι», σε καταστάσεις που σε ενοχλούν. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οποιαδήποτε διένεξη ή απαιτητική κατάσταση κάνει την εμφάνισή της στην ημέρα σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με δυναμισμό και μεθοδικότητα βάζετε τα επαγγελματικά σας σχέδια σε πορεία υλοποίησης. Για όσους θέλετε να προβείτε σε νέα επιχειρηματικά βήματα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, η σημερινή μέρα θα τονώσει τη διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ίσως να αλλάξετε τρόπο σκέψης σε θέματα ερωτικά, είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να μην επιστρέψετε σε παλιές αγάπες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, ερωτισμό και αυθορμητισμό. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγεται δρόμος ερωτικών περιπετειών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για διαλόγους ξεκαθαρίσματος και για τολμηρές ερωτικές συζητήσεις. Επαγγελματική θα είναι η συμπεριφορά σας μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το προσγειωμένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην ερωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα θα ανανεώσει τη διάθεση σας, με δυναμικότητα και αισιοδοξία θα προχωρήσετε σε δυναμικές ενέργειες επαγγελματικές και ερωτικές. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα προβείτε σε πράξεις με στόχο να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Θα καταφέρετε να κάνετε συζητήσεις που θα λύσουν παρεξηγήσεις, για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στην ανανέωση και στο άμεσο ξεκαθάρισμα.  Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, θα συνομιλήσετε με άτομο οικείας και προσιτής προσωπικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Μάλλον δεν θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, προσοχή σε εσωτερικές συγκρούσεις και εμμονές. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ρομαντικοί ίσως και υπερβολικά ευαίσθητοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε από καταπιεστικά δεσμά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Η γοητεία του δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος τότε θα περάσει δυναμικά και ριζικά στην ερωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Στη συνάντηση σας θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αναστατωμένος ίσως και κάπως αρνητικός θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, προσοχή  στις ακραίες σκέψεις ή αντιδράσεις. Κάπως σκοτεινά θα είναι τα συναισθήματα σας, δεν θα νιώθετε εμπιστοσύνη στους γύρω σας. Προτιμήστε τις ήσυχες φιλικές συζητήσεις αποφύγετε τους εκρηκτικούς διάλογους. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Ένα ξαφνικό και πολύ όμορφο γεγονός θα φέρει θερμές ερωτικές εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο δράσης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την ερωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισβάλει στην ερωτική σας καθημερινότητα ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε άτομο που θα διαφέρει από τα στερεοτυπικά ερωτικά σας στάνταρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή σε καχυποψίες, ζήλειες και εμμονές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τη σκέψη σας προσκολλημένη σε παρελθοντικές συναισθηματικές πληγές. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε κοιτάζοντας μπροστά και όχι πίσω. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με άτομο δυναμικής προσωπικότητας. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση θα φέρει θερμά ερωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Απρόοπτα ερωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι σκέψεις που θα κάνετε και η αλλαγή της οπτικής σας γωνίας, ίσως να σας εκτροχιάσουν από τους πρωταρχικούς σας στόχους, θα σας οδηγήσουν σε άλλου είδους συναισθηματικές αναζητήσεις. Η  σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, σε συνδυασμό με την έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στα γεγονότα. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα φέρουν αλλαγή στα ερωτικά σας δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ρομαντική θα είναι η διάθεση σας με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ την πίεση, σήμερα θα επιδιώξετε ευχάριστες ερωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό. Καταφθάνει ευκαιρία για νέο ερωτικό ξεκίνημα, σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από διορατικότητα και έντονη διαίσθηση. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να βάλετε φρένο στην έκταση που θα πάρει ο συναισθηματισμός σας, ωστόσο η υπερβολική ευαισθησία να σας δημιουργήσει ενοχές. Μαχητική και μεθοδική θα είναι η επαγγελματική σας στάση, η σημερινή μέρα θα φέρει απρόοπτη ερωτική συνάντηση θετική κατάληξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εμφανιστείτε διαισθητικοί και διορατικοί, δεν θα λείψουν διαθέσεις ονειροπόλησης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές σας, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις που θα θεμελιώσουν τη σχέση σας, θα οδηγήσουν σε έναρξη νέας ερωτικής αρχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ενθουσιασμός και παρορμητικότητα θα διακρίνει τις ψυχικές σας διαθέσεις γεγονός που θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς. Θα έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας συναναστροφές, οι συζητήσεις σας θα αποσκοπούν στη βελτίωση συνθηκών και στο οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Ένα καινούργιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό άνοιγμα θα υπάρξει στη ζωή σας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η  σημερινή μέρα θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις, θα συμβεί αναλυτική συζήτηση με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς. Θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε, προσοχή να μην βγείτε εκτός πραγματικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εσωτερικές φοβίες θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να κλειδώσετε την καρδιά σας, δεν θα φανερώσετε τα συναισθήματα σας. Δυναμική στάση θα κρατήσετε σε επαγγελματικά θέματα, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προκαλούν στασιμότητα, ανοίγονται καινούργιες πόρτες που πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα τις κλείσετε. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε την σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι ερωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θερμής ένωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει το δημιουργικό σας πνεύμα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, φαντασία και πνευματισμός. Προσπαθήστε να κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας τα σκαμπανεβάσματα που θα υπάρξουν στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα διακατέχεστε απ ένα είδος συναισθηματικής ευαισθησίας ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες. Μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την ερωτική σας ζωή. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα. Φιλική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσοχή στην έκταση που θα δώσετε στον ρομαντισμό σας και γενικότερα στην συναισθηματική ευαισθησία που θα σας διακατέχει. Αρνητικές σκέψεις θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βγείτε εκτός πραγματικότητας. Θα έχετε την επιθυμία να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε καθιστά το κατεστημένο σας ανιαρό. Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, σε περίπτωση που εμφανιστούν διλλήματα, κινηθείτε βάσει ενστίκτου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, θα διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, ίσως να αρνηθείτε πρόταση επανασύνδεσης. Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πηγή: pierianews.gr