Σήμερα η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αφροδίτη/Πλούτωνας θα βρεθούν απέναντι σήμερα και η «συζήτηση» μεταξύ τους μπορεί να φέρει εντάσεις, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα. Η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όμως αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει στη διαδικασία αντιπαραθέσεων ώστε να μην ανοίξει ένας φαύλος κύκλος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, στις διαπραγματεύσεις σας δεν θα πάτε πολύ καλά, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας. Στα ερωτικά σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Αντιδράσεις θα υπάρξουν σε θέματα δεσμεύσεων ή τελεσιδίκων υποσχέσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας πείσμα και αντίσταση, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες. Θολωμένη θα είναι η αντίληψη σας, θα υπάρξει ο κίνδυνος να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά. Αν δείξετε αδιαφορία για τις συνέπειες των ενεργειών ή των αποφάσεων σας, να ξέρετε πως λίγο αργότερα θα ενδιαφερθείτε και μάλιστα μετανιωμένα. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να στραφεί εναντίον σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί σήμερα οι υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε γι αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και συναναστροφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, πεισματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες ίσως και απόλυτες,  γι αυτό δεν αποκλείεται να προκύψουν λεκτικές εντάσεις. Για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση και όχι οριστικό χωρισμό, αν θέλετε να κλείσετε υπέρ σας τις αρνητικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε απόσταση, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί, δείξτε περισσότερη κατανόηση και λιγότερο εγωισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές ή άτοπες. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας κατευθύνει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες ή ριζικές αλλαγές. Προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίσταση ή αντίδραση. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις, και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Θολωμένα θα είναι  τα νερά της αντίληψης σας, με το ερωτικό σας ταίρι δεν θα υπάρξει η σωστή επικοινωνία που να μπορεί να σας δώσει λύσεις. Θα είναι κάπως περιορισμένη η δυνατότητα να κατανοήσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, δεν αποκλείεται να παρεξηγήσετε ή να παρερμηνεύσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για σήμερα τουλάχιστον, είναι να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που απαιτούν λήψη σοβαρών ή τελεσίδικων αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα δυσκολευτείτε να εκφραστείτε με σαφήνεια, αποφύγετε επαγγελματικά συμβούλια ή παρουσιάσεις εργασιών. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στα λόγια σας, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη και όχι οξυδερκής. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να μην προχωρήσετε συμφωνίες κυρίως οικονομικές, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε σε πρόσωπα που να μπορούν να σας χαλαρώσουν και όχι να σας προβληματίσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε λεκτικές συγκρούσεις ή καβγάδες. Σας δίνω τη συμβουλή στις επαφές σας με το ερωτικό σας ταίρι να κρατήστε θέση αποστασιοποίησης σε οτιδήποτε σας προκαλεί εκνευρισμό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην αξία των αισθημάτων. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, προσπαθήστε να βγάλετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπερδεμένη και εξαπατημένη από ψευδαισθήσεις θα εμφανιστεί η αντίληψη σας, η διανοητική σας σκέψη δεν θα είναι ανοιχτή σε απόψεις που δεν συγκλίνουν με τις δικές σας. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε κάποιες χρηματικές σας υποθέσεις, για την ώρα αποφύγετε όσο μπορείτε τις οικονομικές συμφωνίες. Στον ερωτικό σας τομέα θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δίοδο καθημερινής επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή  αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς θέλετε επιθυμώντας να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Το ισχυρό σας πείσμα δεν θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο το νου σας να μην στρέψετε τα αποτελέσματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που επιτιμηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα μπερδέψει τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Προσοχή σε ζήτημα αγοραπωλησίας ελλοχεύει κίνδυνος εξαπάτησης. Ένα ευχάριστο ερωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, επιρρεπείς θα είστε στις παραποιήσεις και στις παρεξηγήσεις, η σκέψη σας θα προσκολληθεί με επιμονή στις αρνητικές πτυχές των καταστάσεων. Θα υπάρξει κίνδυνος να προβείτε σε σπασμωδικές κινήσεις γι αυτό για την ώρα αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Αν αναζητάτε λύση σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας θέμα, τότε κάντε λίγο ακόμα υπομονή, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην βιαστείτε να προκαθορίσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις αντιλήψεις των γύρω σας. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις ή εκδοχές δεν θα φέρουν επιτυχημένη κατάληξη στις συζητήσεις σας. Σήμερα θα υπάρξει ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες ή αυταπάτες, ωστόσο όλα θα είναι εξαρτώμενα από το κατά πόσο διαλλακτική θα είναι η διάθεση σας. Αποφύγετε υποσχέσεις που ξέρετε πως είναι δύσκολο να τις τηρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, άστατη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται οι θεωρίες και οι εικασίες σας να δώσουν τροφή για εντάσεις. Η κρίση σας θα είναι λανθασμένη, προσοχή να μην οδηγήσετε σε αδιέξοδο τη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις ή ρήξεις, ικανές να παγώσουν τα αισθήματα σας χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός ή υπαρκτός λόγος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το θολωμένο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες και αναστολές, σήμερα κάπου θα μπερδευτείτε ανάμεσα στο υποθετικό και στο πραγματικό. Σε συναντήσεις και επαγγελματικές συνομιλίες θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, όμως θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εκφράσετε με σαφήνεια απόψεις και ιδέες. Στον ερωτικό σας τομέα σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο θα μπερδέψει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ελλοχεύει κίνδυνος να κλονίσετε την ισορροπία της ερωτικής σας σχέσης εξαιτίας των ψευδαισθήσεων σας. Σήμερα θα νιώθετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας καταλάβει, ωστόσο η αδυναμία κατανόησης θα βρίσκεται κυρίως από τη δική σας πλευρά. Προσπαθήστε να φανείτε συγκαταβατικοί, μη παγιδευτείτε σε παραποιήσεις, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σήμερα σε κάποια ζητήματα θα δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στα ερωτικά σας, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας, προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας δεν θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει κάποιες εσωτερικές σας φοβίες εξαιτίας της λανθασμένης κρίσης σας. Μειωμένη θα είναι η διορατικότητα σας, για να μην πέσετε σε λάθη αφήστε απλά την μέρα να κυλήσει χωρίς πιέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν γεγονότα που θα καθυστερήσουν τα σχέδια σας, κάποιες αρνητικές σας σκέψεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητη διστακτικότητα. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Θα έχετε την τάση να θέλετε να υπερισχύσετε ή να επιβληθείτε. Σας δίνω τη συμβουλή να μετριάσετε την ισχυρογνωμοσύνη σας, μην  αφήσετε τα ανώριμα πείσματα να κλονίσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα μπερδέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές εικασίες, θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα διφορούμενα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Μια περίεργη συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που τελικά θα αποδειχτούν θετικές και όχι αρνητικές όπως στην αρχή θα υποθέσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών ερωτικές εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο ερωτικό σας ταίρι και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Για εσάς που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα σας πλησιάσει το πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης, η διάθεση σας να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κουβέντες. Πριν δώσετε τελεσίδικες υποσχέσεις καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι ακριβώς νιώθετε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα νιώσετε μπερδεμένοι, αιωρούμενοι, θα είστε αναποφάσιστοι. Στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες δεν θα εμφανιστείτε και τόσο συνεργάσιμοι γι αυτό μειωμένη θα είναι η πιθανότητα να καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας. Σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, το νου σας στις διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει μπερδεμένα συναισθήματα και σε συνδυασμό με τα απρόσμενα γεγονότα που θα προκύψουν, μάλλον δεν θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, θα ακούσετε θερμά δελεαστικά λόγια που θα σας βάλουν στον πειρασμό της δεύτερης ευκαιρίας.  Αν διατηρείτε μέσα σας αισθήματα που δεν μπορείτε να τα διαγράψετε, τότε προχωρήστε σε αυτό το δεύτερο ξεκίνημα, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που είναι ανέφικτο να τηρηθούν.

Πηγή: pierianews.gr