Σε ηλικία σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μάϊκλ Νάντερ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη θρυλική σειρά «Δυναστεία».

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Βόρεια Καλιφόρνια, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον σκύλο τους, Στορμ. Αιτία του θανάτου του ήταν ο καρκίνος και συγκεκριμένα, μία μη θεραπεύσιμη μορφή, που τον ταλαιπωρούσε.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Τζόντι Λίστερ με ανακοίνωσή της στο MichaelFairmanTV.com.

«Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου Μάϊκλ.

Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα σκυλιά που υιοθετήσαμε. Πρόσφατα, ο Μάϊκλ ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που ξαναείδε τους φίλους του από το καστ της Δυναστεία ς κατά την διάρκεια ενός live-session στο διαδίκτυο, για να συμβάλλει στην συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα Long-Covid. Ήταν ένας όμορφος, καταπληκτικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείπει για πάντα», ανέφερε.

Ο Μάϊκλ Νάντερ γνώρισε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του Dex Dexter στην «Δυναστεία» το 1983 δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά του και αγαπημένη του στην σειρά, Τζόαν Κόλινς.

Το 1991 συμμετείχε επίσης στην διάσημη σειρά «All My Children» και έπειτα έκανε μερικές εμφανίσεις στα Cold Case, Law & Order: SVU και Gidget.

Πηγή: pierianews.gr