Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Ερμής περνά στον αέρινο Υδροχόο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ζητήματα τα οποία δημιουργήθηκαν περίπου στα μέσα Ιανουαρίου, όπου βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να δεις τα δεδομένα που υπάρχουν σε υποθέσεις που είχαν δημιουργηθεί τότε και να τις διευθετήσεις μία και καλή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι επαγγελματικές σας  συνομιλίες και συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, θα περάσετε σε διεκδικήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Η απόφαση σας θα αναλάβετε ρίσκα θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Κινηθείτε συγκροτημένα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο συμφωνιών και για τελεσίδικες απαντήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που η μεταξύ σας θερμή συνομιλία θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, στις συζητήσεις σας θα είστε θερμοί και αποκαλυπτικοί. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα ισορροπήσετε με το ταίρι σας, δίνετε λύση σε συναισθηματικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Καταφθάνουν αποκαλύψεις και ευχάριστα μαντάτα που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ενισχυμένο θα είναι το ένστικτο σας, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με δημιουργικό αποτέλεσμα, η δράση σας θα είναι εποικοδομητική, σας παροτρύνω να τολμήσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Στον ερωτικό σας τομέα, έρχονται ευχάριστες αποκαλύψεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την προοπτική της δέσμευσης. Σε τυχόν αρνητικές καταστάσεις προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα είστε προσιτοί, πρόσχαροι και εγκάρδιοι, στοιχεία που θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις, ετοιμαστείτε θα λάβετε ερωτική εξομολόγηση. Έρχονται απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις με όμορφη κατάληξη, τα γεγονότα θα σας εκπλήξουν. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες, αν κάποιοι από εσάς θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Απρόοπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η ψυχολογία σας και γενικότερα η ζωή σας. Τυχερό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής ανόδου. Στον ερωτικό σας τομέα θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, σήμερα εσείς και το ταίρι σας θα πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ερευνήσετε και θα ανακαλύψετε. Σε προσωπική συζήτηση με το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα μάθετε αλήθειες που θα λύσουν μπερδεμένες καταστάσεις, αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο δράσης. Μέσα στη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν νέες συναισθηματικές βάσεις. Εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σοβαρότητα θα υπάρξει στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε ερωτικά ζητήματα. Αν είχατε τσακωθεί με κάποιο πρόσωπο σας θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκατασταθεί η σχέση σας, θα ακουστούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οξυδέρκεια και ώριμη αντιμετώπιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα φιλικά ή ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε, προσιτή και ερωτική θα είναι η στάση σας. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξουν τις συνθήκες των μέχρι τώρα επαφών σας, η σχέση σας από φιλική μετατρέπεται σε ερωτική.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα γεγονότα θα σας δώσουν άνοιγμα για προοδευτικές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας, καλό θα είναι να μην απουσιάζουν τα όρια. Χαλιναγωγήσετε την ανάγκη σας για απόλυτη ελευθερία ή κυριαρχία, το καθετί πρέπει να έχει τον τρόπο του και το μέτρο του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι ερωτικές σας συζητήσεις, σήμερα με το ταίρι σας θα ειπωθούν λόγια καρδιάς. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με αναλυτικές συζητήσεις θα δώσετε λύσεις και θα κλείσετε θέματα που σας δυσανασχετούν. Σαφήνεια και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα υπάρξουν ξεκαθαρισμένοι όροι και επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η διανοητικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, εξερευνητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα διαλευκάνετε σκοτεινές υποθέσεις. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού. Σε διάλογο σας με πρόσωπο ερωτικό αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας. Νέα ερωτική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τη ζωή σας προς μια καινούργια και πολύ διαφορετική ερωτική κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, λόγια αγάπης θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σε περίπτωση τσακωμού ή χωρισμού θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αναλυτικές εξηγήσεις θα λύσουν παρεξηγήσεις, διαλύονται οι αμφιβολίες. Πρόταση επανασύνδεσης θα λάβετε σε προσωπική συνάντηση, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, διπλωματική στάση θα κρατήσετε σε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωή σας, έρχονται οικονομικά ανοίγματα, ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Με μια τολμηρή και εύστοχη σας πράξη, θα δώσετε ώθηση σε πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, ανοίγεται προοπτική σταθερό δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, με μεθοδική τακτική θα καταφέρετε να επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Για τους ερωτικά μόνους καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα είναι ενισχυμένη η πνευματικότητα σας, θα διαφοροποιηθούν κάπως οι απόψεις σας και θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε τολμηρά ρίσκα. Με ειλικρίνεια θα μιλήσετε, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σε φιλική παρέα να σας συστήσουν πρόσωπο που αμέσως θα κερδίσει τη συμπάθεια και το ερωτικό σας ενδιαφέρον, τα μεταξύ σας αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η εκδηλωτική και οικεία σας στάση θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που οι αμοιβαίες σας εξομολογήσεις θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο θα σας δώσει δυνατότητα περαιτέρω επαφών. Άνεση αυθορμητισμός και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς. Αφήστε διάχυτο τον ερωτισμό σας, θα σας προσεγγίσει άτομο με σοβαρές βλέψεις, προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει κατά πολύ την διαίσθηση σας, το ένστικτο σας θα είναι σωστό, σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε την εσωτερική δύναμη που θα νιώσετε. Η στάση που θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα φέρει λύση άμεση, θα ανανεωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και σε κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα αδέλφια ή γονείς. Η θερμή και εκδηλωτική σας στάση θα εκτιμηθεί από το ερωτικό σας ταίρι, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη πρόταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας νέους στόχους. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να προσεγγίσετε, αν επιθυμείτε το πρώην ταίρι σας κάντε το βήμα της επανασύνδεσης, σας παροτρύνω να κινηθείτε άμεσα θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σκέπτεστε, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε ενέργειες που τόσο καιρό διστάζατε να τις πράξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα εμφανιστείτε διορατικοί, πνευματώδεις και ουσιαστικοί, στις επαφές σας θα υπάρξει δημιουργική συνεννόηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, η αυτοψυχανάλυση που θα κάνετε θα σας βγει σε καλό, θα μπορέσετε να δώσετε εξήγηση και λύση σε κάποια συγκεκριμένα εσωτερικά συμπλέγματα που ανά διαστήματα σας ταλαιπωρούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα κάτι θα ανακαλύψετε, αυτά που θα μάθετε θα διαφοροποιήσουν τους ερωτικούς σας στόχους. Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξάρσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στις αρνητικές σας υποθέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με τα ρίσκα που θα αναλάβετε, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με διπλωματική κατανόηση, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε μακροχρόνιο πρόβλημα. Αξιοποιήστε τα τυχαία ερωτικά συμβάντα, σε φιλική συνεύρεση θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας κλίμα ερωτικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα ενισχυθούν οι διανοητικές σας ικανότητες, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας. Στις συζητήσεις σας θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεφύγετε από θέματα που σας στριμώχνουν συναισθηματικά, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έρχονται αλλαγές και ευχάριστα ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Η θερμή και απελευθερωμένη ερωτική σας στάση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

Πηγή: pierianews.gr