Σήμερα το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η αρμονική συνάντηση Άρη-Κρόνου θα είναι πολύ βοηθητική για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις μέσα στην ημέρα σου καθώς αυτή η όψη θα ενισχύσει τις αντοχές, το πείσμα αλλά και την υπομονή σου. Αξιοποίησε τα παραπάνω καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις αποτελεσματικά με τις δουλειές σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τον αρνητισμό και την αντίδραση σας θα λάβουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν σε συντηρητικά καλούπια. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε απόψεις ή στάσεις που δεν συμφωνούν με την ιδεολογική σας τοποθέτηση ή τη δομή του χαρακτήρα σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στα αισθηματικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλώσει την αγάπη και την έλξη του για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα θελήσετε να δώσετε μια πιο σοβαρή και σταθερή τροπή στην πορεία της σχέσης σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα προσπαθήσετε να βγείτε από την στασιμότητα, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας ενθουσιάσει, πολύ καλά θα κάνετε και θα τη δεχτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, σήμερα θα διεκπεραιώσετε και θα βάλετε σε πρόγραμμα τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Έρχεται στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, θα καταφέρετε να κλείσετε χρωστούμενες οφειλές. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές δραστηριότητες και φιλικές παρέες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα εμφανιστούν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας προσεγγίσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή στις πράξεις σας, με επιμονή θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακραίες ενέργειες. Εσάς τους ελεύθερους, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει δίοδο καινούργιας γνωριμίας, γοητευτικό και ιδιαιτέρως συμπαθητικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν σε κλίμα συνεργασίας. Η στάση που θα κρατήσετε σε προσωπικό σας ζήτημα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας περεταίρω εντάσεις, οι χωρισμένοι θα κάνετε το βήμα να επανασυνδεθείτε. Τα συμβάντα της ημέρας θα είναι αισιόδοξα, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να σταθεροποιηθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευαίσθητη, συναισθηματική και λογική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε προσγειωμένοι, στο ταίρι σας θα συμπροφερθείτε με διαλλακτικότητα. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα τη βρείτε, θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι μοναχικοί κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, οι συγκύριες και τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στις απαιτήσεις σας. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, θα καταφέρετε να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση στις διαπραγματεύσεις σας. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, κάποιο θα σας φλερτάρει με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε με το ταίρι σας, ίσως να ανοιχτεί προοπτική συγκατοίκησης. Ευχάριστη συνάντηση θα έχετε σήμερα, ανανεώνεται η ψυχολογία σας, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η θετική σας αύρα θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Από την αρχή θα καταλάβετε τους σκοπούς του, αποφασίσετε και κινηθείτε αναλόγως.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λογική θα είναι η σκέψη σας συγκρατημένος ο αυθορμητισμός σας, στις ενέργειες σας θα παρατηρηθεί περισσότερη σκέψη και λιγότερο ρίσκο. Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας τόσο σε εργασιακά σας ζητήματα, όσο και σε οικογενειακά σας θέματα. Ειλικρίνεια, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις φιλικές σας επαφές, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και με συνάντηση-έκπληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση. Τώρα θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε θα δημιουργήσει καινούργια και πολύ έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα σας απομακρύνει απ εγωισμούς και αρνητικότητες, τώρα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας σας πιο χαλαρά με λιγότερο άγχος και εσωτερική πίεση. Η ανάγκη σας για ψυχική και σωματική ξεκούραση θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις φιλικών εξόδων, ευχάριστες συνομιλίες θα ελαφρύνουν τη σκέψη σας. Σήμερα σε οικείο περιβάλλον δεν αποκλείεται μια ελκυστική παρουσία να εξιτάρει το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι επαφές σας θα είναι ουσιαστικές και θερμές, με το ταίρι σας παίρνετε από κοινού αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι τσακωμένοι θα τα βρείτε  με το πρόσωπο που σας απογοήτευσε, η έλξη σας δε θα σας αφήσει να μείνετε μεταξύ σας θυμωμένοι. Η συγκαταβατικότητα που θα σας διακατέχει θα σας ανοίξει δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη στα αισθήματα σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, κρατήστε θερμή και οικεία στάση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η στάση σας θα είναι κοινωνική, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Σήμερα θα συμπαρασταθείτε και θα στηρίξετε ψυχολογικά ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα πάρει από εσάς δύναμη, θα σας το ανταποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, με δική σας πρωτοβουλία και ανάγκη θα περάσετε σε ουσιαστικές εκδηλώσεις και αποκαλύψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εσείς οι ερωτευμένοι θα βρείτε ανταπόκριση. Βάζετε φρένο σε εγωισμούς και υπερβολικές απαιτήσεις, τώρα θα είστε σε θέση να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός ή να δεσμευτείτε σε περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα εμφανιστεί κάπως μειωμένη η υπομονή σας, αρνητικά αισθήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι προτιμήσεις σας θα επικεντρωθούν στις φιλικές συναναστροφές και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Σήμερα πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει την εμφάνιση του, δείξτε εμπιστοσύνη στις βλέψεις που θα έχει για εσάς, η αστρολογική όψη της ημέρας στόχο θα έχει τον σταθερό δεσμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δεν θα ανεχτείτε ασφυκτικές καταστάσεις, σήμερα θα αντιδράσετε και θα εναντιωθείτε σε συνθήκες πίεσης. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στη θετική και δημιουργική πλευρά των καταστάσεων. Για τους ερωτευμένους, ευχάριστα μαντάτα θα τονώσουν την αισιοδοξία σας τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, αποκαλυπτικές πληροφορίες θα σας ανοίξουν πεδίο δράσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Σήμερα θα υπάρξει εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη, δεν θα αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. Ετοιμαστείτε θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, η συνάντηση σας θα είναι ευχάριστη, θα τερματίσει με έναρξη σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, το νου σας στις υπερβολές, απ’ πλευρά σας θα υπάρξουν συναισθηματικές εξάρσεις και ανάγκη για εκτόνωση. Αντιδραστική θα είναι η στάση σας, οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας. Σας συμβουλεύω να εστιάσετε στα αισθήματα και όχι στις απαιτήσεις. Δεχτείτε με θερμό τρόπο το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει, η αστρολογική όψη της ημέρας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες, οι φιλοδοξίες σας ίσως να σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα εξυπηρετούν μόνο το προσωπικό σας συμφέρον. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα συμβάλουν στο να βγει στην επιφάνεια η συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, υποχωρούν τα αρνητικά αισθήματα υπερισχύουν τα θετικά. Η μέρα σας θα κλείσει με αναθεωρήσεις, για ένα συγκεκριμένο ζήτημα θα αλλάξετε γνώμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις που θα σας βοηθήσουν να παραδεχτείτε λάθη και αισθήματα, με αποτέλεσμα να κινηθείτε πλέον με πιο ώριμη στάση και αντίληψη. Σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση σας θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, αν είστε χωρισμένοι έρχεται επανασύνδεση. Για τους ελεύθερους και μοναχικούς θα εμφανιστεί ευκαιρία δημιουργικής γνωριμίας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δημιουργικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό σας χρέος. Σε συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα εκδηλωθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές, στο χέρι σας θα είναι η περαιτέρω εξέλιξη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σας, θα κάνει την κίνηση να σας προσεγγίσει, δείτε με θετικό μάτι τις προσπάθειες που θα κάνει για επανένωση. Οι συνομιλίες σας θα έχουν θετική και ευχάριστη κατάληξη, περάσετε σε άμεσες εκδηλώσεις. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, ένα συγκεκριμένο άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας, με αυθόρμητο και οικείο τρόπο θα σας πλησιάσει, τα γεγονότα θα σας δώσουν άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως να σας δημιουργηθούν φοβίες και αναστολές, αρνητικός και ανασταλτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Κοινωνική θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν συναναστροφές φιλικές και αισθηματικές. Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας παρουσιαστεί με θερμές και σοβαρές βλέψεις. Δώστε το πράσινο φως προμηνύεται έναρξη σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά μπερδέματα. Σε συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε αισθήματα και επιθυμίες, σήμερα θα βρείτε την χρυσή οδό που θα κλείσει αδιέξοδα, για εσάς τους χωρισμένους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Εσείς οι μοναχικοί θα έχετε ήπιες και ήρεμες διαθέσεις με αποτέλεσμα να καταφέρει να σας πλησιάσει πρόσωπο, που θα κερδίσει τελικά την καρδιά σας.

Πηγή: pierianews.gr