Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει νωχελικά και να μην έχει την ενέργεια που χρειάζεται για να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και προσωπικές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αφήσεις κάποια πράγματα για τις επόμενες ημέρες, καθώς η όψη καταδεικνύει πως προτεραιότητα έχει η ξεκούραση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Απελευθερωθείτε από τις εντάσεις και τις εκρήξεις σήμερα, φίλοι Κριοί, που επηρεάζουν αρνητικά τη δουλειά και τους προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ζεστασιά και ανεκτικότητα στους οικείους σας και το ταίρι σας, ανοίγοντας την αγκαλιά σας στα διλήμματα και τις αμφιβολίες του άλλου σας μισού. Απελευθερώστε τα γενναιόδωρα και πλούσια αισθήματά σας στη σχέση σας, αφιερώστε χρόνο στα μικροζητήματα της υγείας που σας ταλαιπωρούν, ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και αυθόρμητη. Η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να πειραματιστείτε, θα σας κατευθύνει σε πράξεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η απόφαση σας να βάλετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή θα σας βοηθήσει να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις με πρόσωπα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μεγάλη προσοχή σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, στις κενές υποσχέσεις, στις υπερβολικά φιλόδοξες ιδέες σας και στο φόρτο εργασίας που έχετε επωμιστεί. Η σημερινή μέρα είναι πιθανόν να σας κάνει έντονα κτητικούς και απόλυτους με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες σας. Μη ζητάτε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα, γιατί θα κλονιστούν σοβαρά οι ισορροπίες στην ερωτική σας ζωή, σιγουρευτείτε για τα αισθήματα του συντρόφου σας δίνοντας και παίρνοντας ζεστασιά και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ένα γεγονός θα συμβάλει στο να υπάρξει μια δυνατή ερωτική ανατροπή που μάλλον θα σας αφήσει έκπληκτους, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα και οι προβληματισμοί. Καταφθάνει απρόσμενη συνάντηση που θα δώσει ώθηση στην ερωτική σας πορεία. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ερωτική μέρα, αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ερωτικό, θα προκύψουν αισθήματα που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα αποκτήσετε σταθερό δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι καινούριες ιδέες, τα νέα ξεκινήματα και οι επαγγελματικές ευκαιρίες πληθαίνουν γύρω σας. Αφοσιωθείτε στα θέματα καριέρας που σας απασχολούν, πάρτε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, με γνώμονα τη λογική και την επικοινωνιακή σας ευλυγισία. Οι ευχές σας υλοποιούνται, οι συναισθηματικές σας επιθυμίες για τον ερωτικό σύντροφο παίρνουν σάρκα και οστά, η ευτυχία και η χαρά βρίσκονται πολύ κοντά στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλλήματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θερμή ερωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που θα φέρουν απρόοπτες ίσως και μόνιμες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φίλοι Καρκίνοι, ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις προτροπές κοντινών προσώπων και συναδέλφων για το καλό σας, συζητήστε τις ιδέες και τους στόχους σας με ανώτερα άτομα και κερδίστε την εύνοια και τη συμπαράσταση στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Μια χαρισματική παρουσία για τους αδέσμευτους φίλους, είναι πιθανόν να σας παρακινήσει σε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, οι ζευγαρωμένοι απολαύστε τη ζεστασιά της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, ενέργεια, ζωτικότητα και ελευθερία θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, δεν θα υπάρξουν ερωτικές αναστολές ούτε ενδοιασμοί. Η χαλαρότητα και η ήπια στάση σας θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τελικά τι ακριβώς νιώθει για εσάς, ίσως να εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πως το ενδιαφέρον του είναι ερωτικό και όχι φιλικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ακολουθείστε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, το δρόμο του πεπρωμένου σας, πιστέψτε πως μπορείτε να φέρετε τα πάνω κάτω στις υποθέσεις και τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, για να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλατε. Μπροστά σας ξεδιπλώνονται θαυμάσιες και εξαιρετικές προοπτικές και στη συναισθηματική σας ζωή, ένα καινούριο ειδύλλιο μαγνητίζει τον ερωτισμό σας, ευχάριστες εξελίξεις στο δεσμό σας απολαμβάνετε οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως ερωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως χρειάζεται να θυσιάσετε κάτι πολύτιμο σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, για να κερδίσετε κάτι ακόμα πιο σημαντικό για εσάς. Πιθανόν οι αργοί και νωχελικοί ρυθμοί στις προσδοκίες σας να λειτουργούν αντίστροφα και βασανιστικά, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή και να είσαστε βέβαιοι πως οι όροι σύντομα θα αντιστραφούν. Οι αρμονικές όψεις της ημέρας μαζί με τους πλανήτες δίνουν την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε τις παρεξηγήσεις στη σχέση σας, συντροφεύοντας το ταίρι σας με απόλυτη τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει απρόσμενα ερωτικά ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική  νέας γνωριμίας. Σήμερα κατόπιν τολμηρών ερωτικών διαλόγων θα κλείσουν παρεξηγήσεις, θα ξεκινήσει ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα διαψεύσει κάποιες αρνητικές σας εικασίες, λύνονται οι απορίες σας, φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε την στασιμότητα με αποτέλεσμα να περάσετε σε πράξεις ή σε προσεγγίσεις που θα έχουν θετική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σχεδιάστε τα επαγγελματικά σας οράματα και τους μελλοντικούς προσωπικούς και κοινωνικούς σας στόχους σήμερα, φίλοι Ζυγοί, έχοντας επίγνωση των ταλέντων και της ικανότητάς σας. Μαγνητίστε ένα νέο φλερτ τονίζοντας την εσωτερική ορμητικότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα σας, ενώ οι ζευγαρωμένοι αναθερμάνατε τη σχέση σας με ζωντάνια και κέφι, μην αφήνετε την συνήθεια και την πλήξη να δημιουργούν επικίνδυνα ρήγματα στο δεσμό σας, ένας κοντινός περίπατος δίνει χρώμα στην γκρίζα ατμόσφαιρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση θα καταφέρετε να κλείσετε τη μέρα σας με μια πολύ θερμή νύχτα. Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή, τώρα μπαίνουν σε λειτουργία παλιά ξεχασμένα αισθήματα, θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα σας θα οριστεί καθαρά και μόνο από τις δικές σας αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Χαλαρώστε αρκετά σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, αποκτήστε και πάλι με ήπιο τρόπο τα ηνία της επαγγελματικής, προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής, κατακτήστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τους συνεργάτες και τον ερωτικό σύντροφο με το πλατύ χαμόγελο και την ειλικρινή σας ματιά, μην εμπλέκεστε σε καβγάδες και αψιμαχίες για να δρέψετε τους καρπούς που δικαιούστε. Είναι μια αισθησιακή μέρα η σημερινή για το δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε τη φλογερή σας λίμπιντο για να μαγνητίσετε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανήσυχη και άστατη θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, στόχος σας θα είναι η ποικιλία και όχι ο περιορισμός. Απρόσμενα γεγονότα θα σας δραστηριοποιήσουν, θα δημιουργηθεί ανάγκη να περάσετε σε γρήγορες και άμεσες πράξεις, τώρα θα πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ερωτικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις βγαίνουν σήμερα στο προσκήνιο, φίλοι Τοξότες, και είναι βέβαιο πως οι συναντήσεις, οι συμφωνίες και τα βραχυπρόθεσμα, μελλοντικά σας σχέδια τραβούν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε νέα ευκαιρία οι αδέσμευτοι για να γνωρίσετε την ιδανική σχέση μέσα από ένα ζεστό φλερτ, ενώ όσοι από σας είστε σε σχέση, μεταμορφώστε την ανία και την πλήξη του δεσμού σας σε πληθωρικές, δημιουργικές και συναρπαστικές, αισθησιακές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηράδα θα υπάρξει στις ερωτικές σας διαθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις με γνωστά ή άγνωστα άτομα, θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε σε κυνήγι ερωτικών περιπετειών, η μέρα σας θα έχει τυχερά και απρόοπτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι πλανητικοί συνδυασμοί που επηρεάζουν τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Αιγόκεροι, σας φέρνουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και μια συναισθηματική ή προσωπική, καινούρια γνωριμία, που ίσως σημαίνει πολλά για το μέλλον σας. Η ερωτική ζωή των ζευγαρωμένων ανθίζει, η ισορροπία και η αρμονία επανέρχονται με σταθερούς ρυθμούς στο δεσμό σας, οι αγωνίες και οι ανησυχίες σας δίνουν τη θέση τους στην ψυχραιμία και τη συντροφικότητα με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα το ταίρι σας ενδέχεται να σας στριμώξει σε συζητήσεις και σε αναλυτικούς διαλόγους, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σχετική τάξη καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας να απαλλαγείτε από την στασιμότητα γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Θα προκύψει ερωτικό ξάφνιασμα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν προβλέπονται σημαντικές και ουσιαστικές ανατροπές στα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, πολύ περισσότερο δεν διαφαίνονται φοβερές και ξαφνικές αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή και τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Η ατμόσφαιρα στο δεσμό σας ηλεκτρίζεται από τρυφερότητα και ζεστασιά, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης στα όνειρα που κάνετε για το μέλλον, μην είστε δύσπιστοι με το ταίρι σας, αλλά ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θετικοί θα είστε σε κάθε είδος επικοινωνίας, τολμηρή θα είναι η στάση σας στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και επειδή η έλξη που θα νιώσετε θα είναι έντονη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει περίπτωση να πέσετε σε ισχυρό δίλλημα. Έρχονται ξαφνικές ερωτικές αναστατώσεις ικανές να αλλάξουν την πορεία της ερωτικής σας ζωής, ωστόσο για εσάς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση προσοχή στις επιπόλαιες αντιδράσεις ή αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ακόμα κι αν εμφανιστεί μπροστά σας σήμερα η μεγαλύτερη και ευτυχέστερη συγκυρία για να επιλύσετε τα προσωπικά και εργασιακά ζητήματα που σας προβληματίζουν, αγαπητοί Ιχθύες, είναι προτιμότερο να μη λειτουργήσετε βιαστικά και παρορμητικά, αλλά να ξανασκεφτείτε τις απτές επιθυμίες και τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν στη συναισθηματική σας ζωή με τον ερωτικό σας σύντροφο, χρειάζονται ένα φίλτρο προστασίας από κακόβουλα σχόλια και ανούσια μπερδέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε την τάση να μπλεχτείτε σε ερωτικές καταστάσεις που από την αρχή θα αντιληφθείτε πως είναι κάπως περίεργες. Οι επιθυμίες σας ενδέχεται να είναι άστατες, οι ερωτικές σας προτιμήσεις σας θα αναζητούν ποικιλία, αποφύγετε συζητήσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις. Θετικοί θα είστε στις απρόοπτες περιπέτειες, με πολύ θερμή στάση θα προσεγγίσετε πρόσωπο που δεν θα απορρίψει το ενδιαφέρον σας.

Πηγή: pierianews.gr