Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Άρη στον Τοξότη.

Η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για να κάνεις πράγματα τα οποία λαχταράς καιρό αλλά μέχρι τώρα είτε οι συγκυρίες είτε ο χρόνος δεν σου άφηναν τα περιθώρια. Το moto αυτής της όψης θα μπορούσε να είναι και το «ο τολμών νικά», μιας και φαίνεται πως όλα θα εξαρτηθούν από τη θέλησή σου για κάποια πράγματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε, κάποιες συνθήκες ενδεχομένως να τις βρείτε καταπιεστικές και να θελήσετε να απαλλαγείτε από αυτές. Θα καταφέρετε να διαφοροποιήστε τις καταστάσεις ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις, ίσως να θεωρήσετε κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες λόγω του ότι θα νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν με αποτέλεσμα να εμφανίσετε τάσεις φυγής.

Σε επαγγελματικά θέματα θα χρειαστεί να κοπιάσετε και να κινηθείτε μεθοδικά, σας δίνω τη συμβουλή να μην αλλάξετε τους πρωταρχικούς σας στόχους. Εσείς οι τσακωμένοι προσπαθήστε να τερματίσετε αρνητικά οικογενειακά σας ζητήματα, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα αρκεί να μπορέσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας αλλάξει βλέψεις, αναζητήσεις, και επιθυμίες. Στόχος σας θα είναι να σοβαρέψετε την ερωτική σας σχέση, να δημιουργήσετε συνθήκες που να μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε νέα μορφή στις επαφές σας, γι’ αυτό με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη σχέση σας. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται απρόοπτο συμβάν, θα προκύψει καινούργια γνωριμία με πρόσωπο μελλοντικών προδιαγραφών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν αμφιβολίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από καχύποπτες εικασίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δοκιμαστεί τόσο η αντοχή σας όσο και η εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μια τυχαία συνάντηση θα καταλήξει σε αποκαλυπτική κουβέντα, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει συναισθηματικό δίλλημα.

Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, κινηθείτε βασιζόμενοι στις αποδείξεις και όχι στο παρορμητικό συναίσθημα, στηριχτείτε στα απτά γεγονότα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, προσπαθήστε να ρθείτε πιο κοντά και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, μη κλειστείτε στις σκέψεις και στις ανασφάλειες σας, μιλήστε ξεκάθαρα για τα θέματα που σας απασχολούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, συγκαταβατικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας, κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, οι διάλογοι με το ταίρι σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Έρχεται συμφωνία, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, στόχος σας θα είναι τα καινούργια ανοίγματα, δε θα θελήσετε ανιαρές και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα επεκταθούν οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε σε θέματα εργασιακά.

Αλλάζετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς, δε θα αρνηθείτε να ρισκάρετε. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δε θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει, η στάση σας θα είναι προοδευτική. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, ειρηνικά θα θελήσετε να κλείσετε τις διάφερες ανάμεσα σας εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα λυθούν παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης. Η στάση σας θα είναι διαλλακτική, με θερμό τρόπο θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, σχέσεις και υποθέσεις θα θελήσετε να τις κινήσετε με τρόπο δημιουργικό. Κομψό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυθόρμητη ίσως και κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, χαλαρή και ονειροπαρμένη θα είναι η σκέψη σας, προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφαλαία και με δυναμισμό να ξεκινήσετε για νέα αρχή.

Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα με αναπτερωμένη τη διάθεση και με έντονη αυτοπεποίθηση παίρνετε την απόφαση να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε επιφανειακές καταστάσεις

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η διαλλακτικότητα στη συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ερωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις. Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, οι βλέψεις που θα έχει για εσάς θα είναι σοβαρές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα το κλίμα ενδεχομένως να μην είναι συνεννοήσιμο, οι αντιδράσεις σας θα είναι απότομες, καλό θα είναι να μην φανείτε εριστικοί. Προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε παρελθοντικά απογοητευτικά γεγονότα που σας δημιουργούν αναστολές και νευρικότητα. Στα επαγγελματικά σας χειριστείτε με χαλαρότητα τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις που οι απόψεις είναι αντίθετες από τις δικές σας. Ανοίξτε ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτική γωνία, εστιάστε στα θετικά στοιχεία.

Ο συναισθηματισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ενδεχομένως να μην καταφέρετε να τις προσεγγίσετε με ισορροπημένη σκέψη. Κρατήστε κοινωνική τη στάση σας, αν προσπαθήσετε να φανείτε φιλικοί και καταδεχτικοί θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε τη σχέση σας σε δεσμευτικό επίπεδο κλείνοντας το ενδεχόμενο του χωρισμού ή της αποτυχίας. Σε περίπτωση που είστε σε απόσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα υπάρξει ανατρεπτική εξομολόγηση που θα φέρει ένωση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχει το μεταξύ σας ραντεβού, θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης ξεκαθαρίζοντας αιτίες σκοπούς και αισθήματα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, η μέρα σας θα κλείσει με ένα τηλεφώνημα-έκπληξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η στάση σας θα είναι κοινωνική, δοτική και συναισθηματική, στα πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε είτε είναι οικογενειακά είτε φιλικά δε θα λείψουν από την πλευρά σας πράξεις υποστήριξης και συμπαράστασης. Θα την προσφέρετε την βοήθεια σας, με ειλικρίνεια και ευαισθησία θα χειριστείτε τις καταστάσεις, συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα επιδιώξετε ηρεμία και ισορροπία, δε θα έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς.

Νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές υλικών αγαθών το νου σας να μην ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Αποφύγετε τις αντιοικονομικές επιλογές, βάλτε στην άκρη χρήματα για τις υποχρεώσεις και τους μηνιαίους σας λογαριασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ειλικρινής θα είναι η στάση σας, σεβασμός και εκτίμηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Τα συναισθήματά σας θα σας ωθήσουν σε δημιουργικές αποκαλύψεις με στόχο να εδραιώσετε τη σχέση σας και να την οδηγήσετε σε δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι ερωτικά μόνοι με διακριτικό τρόπο θα φλερτάρετε, η κομψή σας προσέγγιση θα ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, θα υπάρξει θετική και γρήγορη εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Παρορμητική, δυναμική και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι εσωτερικές σας ορμές θα τονώσουν τη ζωτικότητα σας, η μέρα σας θα είναι δραστήρια. Σε επαγγελματικές συζητήσεις οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές, σε περιπτώσεις θυμού ή λεκτικών αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι υπερβολικές. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, κινηθείτε ψύχραιμα, αποφύγετε τις αυστηρές ή επικριτικές εκφράσεις.

Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ναι μεν θα σας δοθεί το άνοιγμα που ψάχνετε, ωστόσο προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πράξετε βιαστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα έρχονται τυχαία συμβάντα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Εσείς οι ερωτικά άνευ σχέσης δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με το πρόσωπο που θα σταθμεύσει στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε δεδομένα που μένουν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας προφυλάξουν από λάθος συμπεράσματα, κατά συνέπεια και λάθος αποφάσεις. Απρόοπτη πρόταση θα σας ανοίξει πορεία επισημοποίησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν είστε κάθετοι και απόλυτοι δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή προσωπικούς, προσοχή στις συζητήσεις που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τα δύσκολα θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό ή την δυσανασχέτηση σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε βιασύνες, άγχος και παρορμητικές αποφάσεις.

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ευαισθησία θα δείξετε στις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποθέσεις. Σε θέματα ρίσκου προσοχή να μην σας συνεπάρει ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έντονη ευδιαθεσία και ξεχάσετε να σκεφτείτε λογικά. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί νέο άνοιγμα, ωστόσο οι υπερβολές θα σας στοιχίσουν.

Ενθουσιασμός, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τους στόχους σας όμως αν κινηθείτε με παρορμητική απερισκεψία τότε ενδεχομένως να παγιδευτείτε στις επιλογές σας. Καταφθάνουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το καθιερωμένο και το αναγκαστικό, η συμβουλή μου είναι να πράξετε με προνοητικότητα και ορθολογισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρούς και αποφασιστικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, παράλληλα θα ενδυναμώσει τη διάθεσή σας να ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε στην χρονική στιγμή που θα βρει εκπλήρωση μια ερωτική σας επιθυμία, γι’ αυτό κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές ή προκαταλήψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η ερωτική σας ζωή πορεία σταθερή και δεσμευτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία μην απογοητεύεστε και μην καταθέτετε τα όπλα, διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας. Μη περιορίσετε τις βλέψεις σας, οραματιστείτε, οργανώστε τις προσπάθειες σας, κάντε το βήμα να δοκιμαστείτε και σε αντικείμενα ή δραστηριότητες περά των συνηθισμένων σας επιλογών. Στις συζητήσεις σας προσπαθείτε να είστε ξεκάθαροι, αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Τις προτάσεις σας φροντίστε να τις διατυπώστε με σαφήνεια, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας.

Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, μην κλειστείτε στο σπίτι σας, μιλήστε αυθόρμητα συναναστραφείτε με θετική διάθεση. Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, δεχτείτε τις προτάσεις που θα ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα νιώσετε ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά, θα θελήσετε να οχυρώσετε την ερωτική σας σχέση. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας, σήμερα ένα συγκεκριμένο άτομο θα αναζητήσει τρόπο να περάσει στην καρδιά σας στοχεύοντας σε σταθερή ερωτική σχέση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς σκέπτεστε να περάσετε σε δεσμευτικές προτάσεις, τώρα το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για σοβαρές υποσχέσεις και μόνιμους όρκους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαφύγετε από την αγχωτική πραγματικότητα, οι σκέψεις σας θα πάρουν άλλου είδους κατεύθυνση. Θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να διαφοροποιήστε το κατεστημένο σας επαγγελματικό ή προσωπικό. Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές.

Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη. Σας δίνω τη συμβουλή σε οικονομικά θέματα να αποφύγετε τα έντονα ρίσκα, προσοχή στις επιπολαιότητες, διατηρήστε την παρορμητικότητα σας σε ελεγχόμενα επίπεδα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προχωρήσετε σε ενέργειες υπολογίστε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από αβέβαιες ερωτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και η σοβαρή εξέλιξη. Τώρα θα είστε σε θέση να λήξετε ανούσιες ερωτικές σχέσεις, δεν πρόκειται να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο με πρόσωπα που δεν ικανοποιούν τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αυτή τη φορά θα κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα μπορεί να γεμίσει με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή σας, τα απρόοπτα συμβάντα θα υποστηρίξουν τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, με διαφόρων ειδών δραστηριότητες θα ασχοληθείτε, κοινωνικότητα και ζωτικότητα θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο. Ο εσωτερικός σας κόσμος ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί από κάποια σκαμπανεβάσματα που ουσιαστικά θα δημιουργηθούν από τον άστατο τρόπο σκέψης σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να κινηθείτε ανυπόμονα, διατηρήστε τον ενθουσιασμός σας ωστόσο μην απαιτήσετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα.

Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Η συνάντηση και συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εναλλαγές. Δεν αποκλείεται να συμβούν απρόοπτα συμβάντα, χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, εκλεπτυσμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, εξωστρεφής η στάση σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα επιθυμώντας δημιουργική κατάληξη. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα για να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή με βλέψεις σοβαρές, ίσως και δεσμευτικές. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ρυθμό καθημερινότητας και καινούργιο ερωτικό ταίρι.

Πηγή: pierianews.gr