Μήπως έλαβες μια πρόσκληση για το σπίτι των αγαπημένων σου φίλων και αναρωτιέσαι ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για να αγοράσεις; Προσπάθησε να σκεφτείς έξυπνα και δημιουργικά και βρες ένα δώρο που θα τους ενθουσιάσει και θα τους χαρίσει πολλά χαμόγελα. Σε αντίθεση με τις επιλογές που μπορείς να βρεις για να αγοράσεις δώρα για μπαμπά και μαμά, τα δώρα για ζευγάρια θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και χρηστικά. Απόφυγε να αγοράσεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και βρες κάτι που να ταιριάζει και στους δυο.

  • Μπρελόκ

Τα μπρελόκ για τα κλειδιά είναι ένα πολύ χρηστικό αντικείμενο για την καθημερινότητα. Μπορείς να βρεις σετ μπρελόκ για ζευγάρια με σύμβολα και αντικείμενα που τους αντιπροσωπεύουν. Τα ξύλινα μπρελόκ είναι πολύ ιδιαίτερα και σε μια πρωτότυπη συσκευασία θα είναι η ιδανική πρόταση.

  • Κούπες

Μια έξυπνη ιδέα για δώρο, απόλυτα πρακτικό και χρηστικό είναι ένα σετ κούπες. Αναλόγως τις προτιμήσεις και το γούστο των φίλων σου μπορείς να αγοράσεις κούπες με εκφράσεις τύπου ‘’Mr & Mrs’’ για να ταιριάζουν και να πίνουν τα ροφήματα τους παρέα ή πρωτότυπες κούπες με comics και αγαπημένους super ήρωες.

  • Επιτραπέζια

Για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης στο σπίτι μαζί με την παρέα, επέλεξε ως δώρο τα επιτραπέζια παιχνίδια. Μπορείς να επιλέξεις είτε ένα μεγάλο επιτραπέζιο με ερωτήσεις, είτε άλλα ‘’παιχνίδια της παρέας’’ για να περνούν καλά με τους φίλους τους.

  • Διακοσμητικά για το σπίτι

Αν οι φίλοι σου μένουν καιρό μαζί και σκέφτεσαι ένα πρωτότυπο δώρο για το σπίτι τους επέλεξε ένα διακοσμητικό που είναι χρηστικό στην καθημερινότητα αλλά να δίνει και υπέροχο στιλ στη διακόσμηση του χώρου. Μια κλειδοθήκη για τα κλειδιά και ένα ωραίο βάζο θα μπορούσε να είναι μια πρόταση που θα εκτιμήσουν πολύ.

  • Κεριά

Τα αρωματικά κεριά δίνουν μια υπέροχη αίσθηση και ατμόσφαιρα στο σπίτι. Στην αγορά θα βρεις πολλά καταστήματα με ιδιαίτερα σχέδια σε κεράκια που μυρίζουν υπέροχα και συνδυάζονται με πρωτότυπες συσκευασίες.

  • Κάλτσες

Οι κάλτσες τον τελευταίο καιρό έχουν αποκτήσει όλο και περισσότερους φαν. Σίγουρα είναι ένα δώρο που δεν θα το περιμένουν αλλά είναι πολύ πρωτότυπο και χρηστικό. Μπορείς να βρεις υπέροχες κάλτσες με πρωτότυπα σχέδια, να τα συσκευάσεις σε ένα κουτί και να τις δώσεις με μια κάρτα ευχών.

Μια δωροκάρτα για το αγαπημένο τους spa massage είναι σίγουρα κάτι που δεν θα το περιμένουν και θα τους χαρίσει μεγάλο ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα.

Τα δώρα για ζευγάρια είναι μια δύσκολη επιλογή, θα πρέπει να επιλέγονται με προσοχή και να συνδυάζουν τις προτιμήσεις και των δυο. Επέλεξε ποιο θα τους ενθουσιάσει και θα τους χαρίσει σίγουρα πολλά χαμόγελα.

Πηγή: pierianews.gr